עבור לתוכן

האינטל הכי חזק לאוברקלוק?

Featured Replies

פורסם

דווקא לא יודע למה , אבל נראה לי שה2.8 יותר חזק , כי תראו כמה אנשים עם 2.8 הגיעו למעל ה3.5GHZ , וזה הרבה,  אי אפשר להגיד שלא... , אז אני הייתי לוקח 2.8... , דרך אגב , אצל חבר שלי עם IS7-E ו512זיכרון של A-DATA + TWINMOS(אחד מזה ואחד מזה) ומעבד פרסקוט 2.4 עם סליינטאוור הגענו ל3.5 בכיף עם לא הרבה מתח... , הפרסקוטים מעולים באוברקלוק , רק שהוא נע בין 50 ל65מעלות... , אבל עובד , לא עושה ריסטים ולא כלום.

• תגובות 44
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא דיברתי סתם, אם אתה רוצה לקנות דותן 478

לחץ כאן

לחץ כאן

לחץ כאן

ואם אתה רוצה קישורים ישירות מאינטל

לחץ כאן

לחץ כאן

לחץ כאן

ואני יכול להמשיך

אני מאמין שזו טעות על טעות על טעות ואתה חוזר עליה. אין 725, 735 ושאר המשפחה לסוקט 478.

פורסם

אני מאמין שזו טעות על טעות על טעות ואתה חוזר עליה. אין 725, 735 ושאר המשפחה לסוקט 478.

אתה כמובן יודע יותר טוב מאינטל וNewegg? איכשהו אני מטיל בזה ספק

תעשה טובה, תודה בטעות ותסגור עניין

יש גם את אלה שלא קישרתי אליהם:

לחץ כאן

לחץ כאן

לחץ כאן

יש גם בניאס\סלרון M דותן\סלרון M בניאס על 478 אם זה מעניין אותך

פורסם

ואללה? ואיפה אלה ב NEWEGG ואינטל בסוקט 479? תוכל למצוא אותם?

עריכה: סוקט 479 בא עם 478 פינים, אבל הסידור של הפינים שונה לגמרי. לכן להבדיל בין שתי הקונפיגורציות אינטל קראו לו 479. לכן, נכון, למעבד יש 478 פינים, אבל אין מעבדי דותן לסוקט 478.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

הזמנתי עכשיו 3.0C סטפינג D1 SL6WK הנחשב למעולה בOC

ההזמנה של הTCCD בנתיים לא תקרה כי אני לא יכול להזמין מניו אגג אבל יש מצב שאני מזמין BH5 ואת הBOOSTER של OCZ אז זה בערך אותם ביצועים :D

פורסם

תתחדש :xyxthumbs: הלוואי עלי :yelclap:

פורסם

ואללה? ואיפה אלה ב NEWEGG ואינטל בסוקט 479? תוכל למצוא אותם?

עריכה: סוקט 479 בא עם 478 פינים, אבל הסידור של הפינים שונה לגמרי. לכן להבדיל בין שתי הקונפיגורציות אינטל קראו לו 479. לכן, נכון, למעבד יש 478 פינים, אבל אין מעבדי דותן לסוקט 478.

Newegg לא מוכרים בסוקט 479, איך זה רלוונטי?

אצל אינטל יש גם מעבדים שכתוב עליהם 478 וגם כאלה שכתוב עליהם 479, אז לא נראה לי שהטענה שלך נכונה, יש הבדל פיזי, אבל אני לא בטוח אם הם יתאימו לסוקט השולחני, אלא אם יש לך ביסוס כלשהו?

765@479 Pin

765@478 Pin

מאיפה התמונה? ומה היא אמורה להציג?

פורסם

התמונה מציגה את הפינים של הדותן מול הפינים של ה P4. תסתכל באזור המשולש ותראה שהסידור של הפינים שונה. לא יתאים לסוקט 478.

היא לקוחה מפה:

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2129&p=4

לדותנים יש שתי קונפיגורציות: פינים (PGA) ו"כדורים" (BALL GRID ARRAY - BGA).

אם משתמשים ב BGA צריך מתאם לסוקט 479. יתכן ויש לוחות לפטופ עם סוקט מתאים ל BGA .

בכל מקרה הדותן BGA או PGA לא יתאים לסוקט 478 שאנחנו מכירים. אולי מחר מישהו ימציא מתאם כדי להתאים את ה BGA לסוקט 478 שאנחנו מכירים ולוח עם ביוס מתאים. קשה לי להאמין כי עוד מעט יצאו הסונומה שזה הציפסט החדש המתאים לדותן על בסיס  915 עם תמיכה ב PCIE וכו' (אז בשביל מה להתאמץ), אבל אי אפשר לדעת מה תלד התחרות בין יצרני הלוחות.

מצ"ב תמונות של כל מה שאני מדבר עליו כולל שני לוחות, אחד לדסקטופ של DFI ושני ללאפטופ. בשניהם תראה שמדובר בסוקט 479.

עריכה:

לינקים ללוחות:

http://www.radisys.com/oem_products/ds-page.cfm?productdatasheetsid=1158

http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3350&CATEGORY_TYPE=MB&SITE=US

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

bh-5 טובים כמו מושקין יעלו לך המון כסף

אם כבר לך על ocz vx ןddr booster

זכרונות tccd ניתן להשיג גם בארץ

וההבדלי מחירים לא כאלה גדולים לאחר שמשקללים מע"מ ומשלוח

יש לך את:geil ultra-x,ocz platinum rev2,pqi turbo

ותזכור שאוברקלוק זה גם הרבה מזל

אף אחד לא מבטיח לך שהמעבד שתקנה יהיה טוב יותר לאוברקלוק

ואף אחד לא מבטיח לך שה tccd שלך יגיעו ל270 ובטח שלא ל300

פורסם

???

פורסם

ותזכור שאוברקלוק זה גם הרבה מזל

ואף אחד לא מבטיח לך שה tccd שלך יגיעו ל270 ובטח שלא ל300

ולכן אל תיהיה בטוח שבאמת תגיע לתוצאות של האנשים בחול, אני אישית נתקלתי ב3 זוגות TCCD שלא עברו 520MHZ בשום אופן, אפילו עם מתח גבוה..

יש מספר סדרות מוצלחות ויש כאלו פחות מוצלחות.

יש הרבה סדרות מוצלחות לTCCC , יש כמה שמגיעים לתזמונים 2.5-2-2 עד 490-460MHZ .. ומעל ל540MHZ בתזמונים 3-3-3

פורסם
  • מחבר

התכוונתי להזמין את הG.SKILL שהם ממש נותנים אחריות שהראם שלהם מגיע ל550MHZ ב2-5.3.3.7 אבל בסוף אני לא יכול להזמין מניו אגג.

אני מניח שכל BH5 עם מתח נכון יכול לסגור 250 באס בתיזמונים נמוכים וזה יתן לי 3.75GHZ למעבד ובשבילי זה מספיק :)

אבל אם המחשב יצליח להגיע ל4GHZ אני לא זה שיעצור אותו 8)

(4GHZ זה בסך הכל 270 באס. אני חושב שזה דיי אפשרי עם המפרט שלי)

**עריכה**

אני כנראה מזמין היום גם גיגה BH5 מושקין LEVEL2 וDDR BOOSTER של OCZ

תגידו לי להתחדש ותאחלו לי OC מוצלח :yelclap::D

פורסם

תתחדש (;

אפשר לשאול איך אתה מביא את הכל לארץ?

פורסם
  • מחבר

בטח שאפשר ;)

אני מזמין הכל לניו יורק ומשם חבר שלי מביא לי את הכל שהוא בא לארץ ב10 לראשון

אני לא יודע אם אני יזכה במכרז של הזיכרון.. כרגע זה עומד על 202 דולר ואני לא רוצה לקנות אותו ביותר מ220.

נחכה ונראה :)

פורסם

קצת? :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים