פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים שלום רב.כרגע יש לי את המערכת הבאה:מעבד: intel 2.6Cלוח אם: abit ic7זיכרון: הולך להגיע ב10 לראשון גיגה Gskill tccdספק כח: antec true power 430W (הולך להיות מתי שהו antec neopower 480W)רק מה המעבד שלי מסריח בOC. הוא לא רוצה לעבור את ה258 באס... אז אני רוצה להחליף מעבד, חשבתי על להזמין מEBAY את ה2.4C שהוא אמור להיותמעולה לOC אבל הבנתי שיש רק סטפינגים מסויימים שהם טובים לא? איך אני יכול לדעת האם מה שאני קונה הוא טוב או לא? איזה סטפינג אני צריך לחפש והאם ישעוד מעבדים טובים לOC בסוקט 478?
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים ה2.4 היה פעם מעולה ל OC אם הבנתי נכון, האינטל 3.06 או 3.2 E0 מעולים לאוברקלוק
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים מחבר איזו מכפלה יש ל3.06 ול3.2E?אני רוצה להגיע לבאס גבוהה בעיקר והיה לי ראם שיכול להגיע למהירויות האלה (שיכול לעבור את ה300 באס)האם אני יוכל להגיע ל270 באס לפחות עם קירור טרמלרייט SP94 עם ה3.2E או עם ה3.06?ואני חוזר ושואל, איזה סטפינג אני צריך לחפש על 2.4C. כי מצאתי מישהו שמוכר כזה מעבד ב40 דולר.אני רוצה לברר איזה סטפינג המעבד שלו
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים "על גוגל שמעת ?"גישה שחצנית ומיותרת....אם אין לך מה לתרום - עדיף שלא תגיב.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים למה שחצנית!הוא צודק....בגוגל כמעט הכל אפשר למצוא...ואם הוא היה מחפש ואז בא לפה אז היה יותר הגיוני....זה מעצבן שבאים ושואלים שאלות ואז אנחנו שניה נכנסים לגוגל ומוצאים להם את התשובות בדיוק מה שהם יכלו לעשות לבד....דיי לעצלנות!
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים "על גוגל שמעת ?"גישה שחצנית ומיותרת....אם אין לך מה לתרום - עדיף שלא תגיב.אתה חי בסרט? אני תרמתי לו הרבה יותר מחצי התגובה שהוא קיבל פה, הלינקים שהבאתי לו עונים לו על השאלה בדיוק, אז עדיף שתחפש מישהו אחר להציק לו.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים השאלה הנ"ל אינה פשוטה...ראה כל הדיון על הדותן - עדיף היה לשלוח אותו לתרד הנ"ל מאשר ל - גוגל!שיפתח קצת לאפשרויות נוספות מעבר לסוקט 478 המזדקן...
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר דותן הוא 478 גם כן לא? האם אפשר להפעיל אותו על IC7 עם עידכון ביוס או משהו? לא ממש ברור לי כל העסק הזה ואם דותן לא יעבוד לי על הלוח אני כנראה מזמין 2.8C ה2.4C אפילו בבאס מטורף לא מגיע למספיק MHZ...
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים דותן הוא 478 גם כן לא? לא, 479. האם אפשר להפעיל אותו על IC7 עם עידכון ביוס או משהו? WISHFULL THINKING לא ממש ברור לי כל העסק הזה ואם דותן לא יעבוד לי על הלוח אני כנראה מזמין 2.8C ה2.4C אפילו בבאס מטורף לא מגיע למספיק MHZ... תזמין נורטווד 3 גיגה (עדיף על ה 2.8), ותנסה להשיג אחד שכתוב על הקופסה שלו מלזיה ולא פיליפינים. אומרים שאלו שיוצרו במלזיה אוברקלוקרים טובים יותר
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים יש גם גרסה של הדותן לסוקט 478, אבל קראתי איפשהו שהיא אפילו לא מתאימה מבחינה חשמלית (כלומר שינו את סידור החיבורים) לסוקט השולחני, שלא לדבר על הBIOS שלא יתאים, הצ'יפסט, אספקת המתח...
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים לא דיברתי סתם, אם אתה רוצה לקנות דותן 478לחץ כאןלחץ כאןלחץ כאןואם אתה רוצה קישורים ישירות מאינטללחץ כאןלחץ כאןלחץ כאןואני יכול להמשיך
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים איןרק לתעשייה ולניידים, לא תמצא משהו שולחני לדעתי (גם לא MicroATX/Mini-ITX או שאר הסטנדרטים המזעריים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.