פורסם 2001 באוקטובר 1924 שנים אני יכול לקנות אותו בזול..ויש בו גם יציאה למיני-דיסקכדאי?עכשיו יש לי ויברה 128 מקרטע מאוד.. ???
פורסם 2001 באוקטובר 2024 שנים מחבר אתה יכול לפרט בבקשה? הבנתי שיש בו יציאה להקלטה ממיני דיסק...דבר חשוב מאוד ??? : :-/
פורסם 2001 באוקטובר 2024 שנים זה הכרטיס הכי עלוב שקיים.אל תתפתה לקנות את הזבל הזה רק בגלל שיש לו יציאה אופטית. לכל כרטיס קול מודרני (חוץ מדגמי ה-Value של ה-SB של קריאטיב...) יש היום יציאה אופטית, ואפילו כניסה...
פורסם 2001 באוקטובר 2024 שנים זה הכרטיס הכי עלוב שקיים.אל תתפתה לקנות את הזבל הזה רק בגלל שיש לו יציאה אופטית. לכל כרטיס קול מודרני (חוץ מדגמי ה-Value של ה-SB של קריאטיב...) יש היום יציאה אופטית, ואפילו כניסה...אז זהו, שלא. רק לדגמי Platinum יש אופטי,(AudigyDrive or LiveDrive) אבל דיגיטלי יש גם ל Value.
פורסם 2001 באוקטובר 2024 שנים אז זהו, שכן.על אילו כרטיסים אתה מדבר? על ה-X-Gamer וה-MP3+ ?אבל הם במילא:א. בסה"כ כרטיסי Value עם תוכנות\משחקים מצורפיםב. לא נמכרים בארץומה עם הכרטיסים של פיליפס, סנטה-קרוז, הרקולס, וכו' ?אז כמו שאמרתי, כל כרטיס קול מודרני מגיע עם כניסות ויציאות אופטיות, ולא עולה הרבה בכלל (חוץ מהפלטינום של קריאטיב, שהוא במילא דרעק יחסית לשאר). אין שום סיבה לקנות כרטיס באיכות כלכך ירודה כמו האפאצ'י רק בגלל היציאה האופטית שבו.
פורסם 2001 באוקטובר 2124 שנים מה אתם רוצים מהכרטטיס החתיך שלי !!! ;D ;Dהקלתי אתמול עוד דיסק (עם האופטי כמוון)..לתקליטן וזה נשמע מעולהגם באוזניות וגם עם איזה רמקולים 20 אינטצ'...כרטיס שנותן ביצועים הרבה יותר ממה שהוא עולה
פורסם 2001 באוקטובר 2124 שנים הוא לא נותן שום ביצועים טובים הוא כרטיס מחורבן יציאה אופטית היא לא הכל. ;D
פורסם 2001 באוקטובר 2124 שנים אם יש לך מינידיסק זה מאוד משמעותי אני לא רוצה לקנות כרטיס קל ב400 שקל כדי להקליט למינידיסק החתיך שלי (שעה 320 דולר) באיכות טובה.והאיכות של היציאה אופטית מעולה!אולי ביציאה האנלוגית יש קצת הבדל.לא משהוא שמפריע לי זה מתחבר למערכת בכל מקרא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.