פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים הי...אני עובד בחברת ביטוח והחזרי מס.. טלפן שכזה.אני עובד עם טלפון יוניפון כזה...וזה בעצם מרכזייה של טלפונים.. מקישים על 9 לקבל קוו חוץ.. עכשיו יש כל מיני אופציות ממש מגניבות במרכזייה...כמו להעביר לחבר שלך שיחות.או לשמוע בטלפון שלך שיחה שמתחרשת בשלוחה אחרת..וכו וכו וכוהבעיה שאין לי מושג איך מתפעלים את האפשויות האלה.. אני ידוע רק להתקשר.אם משהו יודע איך מתפעלים את כל האפשרויות בטלפון, אני שאמח לשמוע.. TNX[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים מחבר תסמוך עליי, שאחרי חודשיים של כל יום לבהות ולהתקשר מהטלפון הארור הזה במשך חמש שעות ביום....... אני יודע איך הוא נראה.זה הטלפון - זה לא מרכזיה,אבל יש בו כפתורים (האלה שבצד ולמעלה - הירוקים) שמאפשרים כל מיני פעולות למנהם
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים בעיקרון האופציות המאגניבות שאתה רוצה- צריך לאפשר אותם ספציפית לשלוחה שלך, מה שכנראה לא עשו...
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים יש לי טלפון כזה, טלפון מזוהם ב80 שקלהאופציות בצד זה כולה AUTO STORE FLASH ו- REDIAL, אני חושב שהאופציות שיש אצלכם זה מתוכנת במרכזיה ולא בטלפון עצמו, והדרך הפשוטה היחידה שיש לדעת זה לשאול את חברים לעבודה שלך מה תיכנתו לכל כפתור..
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים מחבר לבוס במשרד יש בדיוק טלפון כזה...והוא מצוטט לנו וכאלהאפשר מהטלפון הזה לעשות את כל ההאפשרויותהשאלה זה רק איך.
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים המרכזיה לא בטלפון עצמו, כאילו לא במכשיר, זאת קופסא שנמצאת בבית או במשרד או what ever וכל המכשירים מתחברים אליה, כל מה שהמכשיר עושה זה "לדעת" לעבוד עם המרכזיה, כלומר שיש עליו כפתורים שמפעילים פונקציות מסויימות בעזרת המרכזיה, כמו להעביר שיחה לשלוחה אחרת וכו'.אפשר להגיד שהמרכזיה זה המשחב, והטלפון זה רק המקלדת, משהו בסגנון.
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים רק שלכל טלפון מוגדרת שלוחה וההרשאות שלה,הטלפון עצמו חסר משמעות ,כל טלפון שתחבר יעבודאבל רוב הסיכויים שהבוס לא איפשר לשלוחות של סתם עובדים את פעולות הניהול כמו ציטוט (אמור להיות טלפון מתכנת איפשהו שנותן את ההרשאות האלה, אם תמצא אותו ואתה יודע את מספר השלוחה שלך תוכל לפתוח מה שאתה רוצה לשלוחה)
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים מחבר מכל טלפון אפשר לעשות את זה.. את כל הפונקציות האלו. אני אומרלכם, תסמכו עלי. אני שואל רק איך. על איזה כפתור (או "רצף" של שתי כפתורים) צריך ללחוץ כדי להעביר שיחה משלוחה לשלוחה, או לשמוע שלוחות אחרות, או לעשות שיחת ועידה וכו. אגב רק בשביל שתבינו, פעם לחצתי משו לא ברור ושמעתי את הבחור לידי בשיחה.. אפשר. השאלה היא רק איך.. אני מעריך את זה שכולם מנסים להסביר לי וללמד אותי, אבל אם למשהו אין ידע אמיתי בתפעול כזה טלפון, לא הכרחי להגיב... יום טוב!
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים תיזהר לא לאבד את העבודה שלך בגלל שטויות ושנת 97 עם 46 אלף? מי שיחק עם הקילומטרזים אתה או הבעלים הקודמים?
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר אבא שלי נכה..לא נוסע הרבה על האוטו. (אגב, האוטו יד ראשונה, קנינו אותו כחדש)אגב זה כבר לפני הרבה זמן החתימה, היום זה כבר 50 אלףעריכה : יפטרו קודם את המנהל שלי לפני שיפטרו אותי מהחברה..אתה יודע כמה כסף החברה הזו רואה בזכותי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.