עבור לתוכן

מה מגביל אותי בOC?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המעבד לא נעול, קניתי אותו לפני שנה וחצי מזיגזאג.

בקשר לשאר אני יגדיר ויראה מה קורה, רק מה הגבול של הVCORE שאני יכול לתת למעבד?, אני אם א"ק של 3200 כבר למעלה מחצי שנה אז ככה שאני לא רוצה שהוא ישבוק חיים לפתע.

כבר עידכנתי לביוס שRJ הביא, אני יכול לעשות את כל הפעולות האלו שנתת יחד אם ה8RDAVCORE בלי לחשוש? או שעדיף דרך הביוס?

תודה.

עריכה: הגדרתי את המתחים שהמלצת והשארתי את התיזמונים על 3-3-3-11, ועדיין ב212 FSB אם VCORE 1.7 אין שום בעיית יציבות הפעלתי פריים לכמה דקות + 3 פעמים בערך SUPER PI ולא הייתה שום בעיה, העלתי ל214 לחצתי על הSUPER PI וקיבלתי מסך כחול  :nixweiss:

אולי יש צורך לשנות את היחס מ1:1?

פורסם

כל עוד אתה עובד עם יחס 1:1 אתה יכול לשנות בביוס...

ה NF7 למיניהם לא אוהבים לעשות בוט של מעל 180מה"ז באס בערך עם מחלק.

לכן אם אתה שם מחלק, תצטרך להעלות את המחשב על באס נמוך(לדוגמא 166) ולעלות עם 8RDAVCORE.

פורסם

למה הוא צריך להעלות את ה-agp ל-1.7??????

ברירת המחדל זה 1.5 והוא לא עושה שום אובר לכרטיס מסך agp נעול....

למה סתם לעלות?

פורסם

בבאסים גבוהים הלוח מתחיל להיות "רופף" עם ההתקנים שלו כמו שאצלי היו בעבר בעיות גראפיות בבאס גבוה, שהעלתי את המתח של הAGP הם נפתרו כלא היו, אם היה אפשר לעלות מתח לPCI נראה לי שזה היה עוזר, כי אצלי בבאס גבוה רוב ההתקנים שעובדים דרך הPCI נכבים (LAN , S.Card , USB וכו'..)

וזה בעוד שהPCI/AGP באמת נעולים על 33/66MHZ בהתאמה.

פורסם
  • מחבר

כל עוד אתה עובד עם יחס 1:1 אתה יכול לשנות בביוס...

ה NF7 למיניהם לא אוהבים לעשות בוט של מעל 180מה"ז באס בערך עם מחלק.

לכן אם אתה שם מחלק, תצטרך להעלות את המחשב על באס נמוך(לדוגמא 166) ולעלות עם 8RDAVCORE.

הכוונה שלי זה שאם זה יכול לעזור לי להגיע לבאס גבוהה יותר?

פורסם

מתחחחחחח

1.7 אני אצל חבר עם ביוס מקורי לא הגענו ל 200 מג"ה רק עם 1.9

הגענו ל220 עם 2+

פורסם
  • מחבר

הקטע זה שאני ב200FSB יציב לגמרי (למעלה מ8 שעות פריים) אם מתח מקורי..

פורסם

נחמד ביותר :xyxthumbs:

פורסם

בבאסים גבוהים הלוח מתחיל להיות "רופף" עם ההתקנים שלו כמו שאצלי היו בעבר בעיות גראפיות בבאס גבוה, שהעלתי את המתח של הAGP הם נפתרו כלא היו, אם היה אפשר לעלות מתח לPCI נראה לי שזה היה עוזר, כי אצלי בבאס גבוה רוב ההתקנים שעובדים דרך הPCI נכבים (LAN , S.Card , USB וכו'..)

וזה בעוד שהPCI/AGP באמת נעולים על 33/66MHZ בהתאמה.

זה מתבטא בכאילו המחשב איטי בטירוף ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים