עבור לתוכן

מה מגביל אותי בOC?

Featured Replies

פורסם

המפרט:

AMD 2500+TR ALX800 w/SF2

Abit NF7 V2

SAMSUNG PC3200 TCCC

R9700 NP 128MB

HEC 300W

עכשיו, אני לא מצליח לעבור את ה210FSB (עושה POST אבל הווינדוס לא עולה), אומנם לא ניסיתי לעלות מתחים יותר מ1.7 למעבד ו2.8 לזכרונות אבל עדיין אני חשב שהמפרט מסוגל להגיע לתוצאות טובות יותר, החזרתי את התיזמונים לSPD ועדין לא הצלחתי לעבור את ה210 FSB, האם שווה לי להסתכן במתחים גבוההים יותר או שיכול להיות שיש רכיב מסוים שמגביל אותי?

עידכנתי ביוס לD23-3D ועדיין אין כל שינוי...

תנו לי את כל האפשרויות שיכולות להגביל אתי בבקשה, תודה.

עריכה:

טמפ' המעבד במנוחה 35 מעלות ובמאמץ 42.

פורסם

מתח לזיכרונות תוריד ל2.7 ושים תיזמונים על 3.3.3.10

מעבד תעלה מתח ל1.75

פורסם
  • מחבר

לא עזר, עושה פוסט גם ב220 אבל הווינדוס לא עולה הצלחתי להגיע ל213FSB אבל אחרי שניסיתי לעלות ל215 שוב הווינדוס לא עלה החזרתי ל213 וגם הווינודס לא עלה רק 210 הווינדוס עולה גם ניסיתי במתח 1.8 ולא הצלחתי ... :nixweiss:

פורסם

תנסה לעדכן ביוס

פורסם
  • מחבר

עידכנתי ביוס לD23-3D ועדיין אין כל שינוי...

פורסם

בעע אם אתה לא רוצה לעלות מתח למעבד אז יכל להיות שהגעת לגבול שלו במתח הזה....

מה הסטפינג של המעבד?

פורסם

תעדכן ל 27Dאו D26 כי אצלי הוא מגיע עם הביוס המקורי ל 220 באס ... (מעבד של חבר )

עם ביוס פרוץD26 של marlin מגיע ל 260 (לפי ביקורות ששמעתי ... )

פורסם

שים את הביוס הפרוץ של TAIPAN...

לחץ כאן

ותנסה לעשות אוברקלוק דרך התוכנה 8RDAVCORE ולא דרך ביוס...

פורסם

זה שאין פוסט מצביע על זה שלא היית מספיק זהיר

משמע, לא בדקת יציבות מלאה עם פריים או שקפצת לבאסים גבוהים מידי בלי להעלות בהדרגתיות

תנסה את הדברים הבאים

1.9V למעבד

2.8V לזכרונות

להעביר את התזמונים ל CL3, אפילו תירד לתזמונים גרועים

עכשיו צריך להיות לך פוסט בלי שום בעיה, תבדוק פריים במשך שעה לראות יציבות

אני מאמין שב 1.9V הטמפרטורת מקסימום שלך תעלה לסביבות ה53 מעלות

אין לך מה לדאוג מהמתח ומהטמפרטורה, לא בריא לעבוד איתם לאורך זמן, אבל לעבוד ככה במשך ככה שעות ואפילו במשך כמה ימים בודדים לא יגרום לשום נזק.

בנוסף כדאי לבדוק את ה VCORE במאמץ, לראות האם המתח נופל בצורה משמעותית תחת עומס.

פורסם

למפרט כזה תעשה ככה , תזמוני זיכרון ל11-3-3-3 , הם אמורים לעמוד בתזמונים האלו עד לפחות 500MHZ על מתח 2.5V(אצלי על 2.5V עושים 520...) , תשים לזיכרונות 2.5V\2.6V , תן להם 11-3-3-3

מעבד שים על 1.8 , זה לא יזיק לו כמו שאמרו(לא צריך להגזים 1.9 כן מזיק גם אם זה לשעה....) ככה תשים באס 215 , אני מאמין שזה יעבוד בקלות... , משם לאט לאט תמשיך ל220 ושם תעצור לדעתי...

וכמו שאמרו , תשתמש בתוכנה 8rdavcore , ותעלה בהדרגתיות , כל פעם 2MHZ לבאס... , וזה יתייצב לבד... , אם הוא מתחיל להיות לא יציב(תבדוק סופר פאי 1MB אחרי כל העלאת באס) פשוט תתן למעבד עוד מתח...

פורסם
  • מחבר

אני ינסה את הכל כבר מחר אבל על מנת שאני יפעיל את 8RDAVCORE , אני צריך לעדכן לביוס D26 או D27?

ואם יש לכם לינק אל ה8RDAVCORE גם יהיה נחמד, תודה רבה מראש!

פורסם

עדיף מקורי D27 ...

פורסם
  • מחבר

בכל מיקרה כבר עידכנתי לביוס הפרוץ שRazorJunior הביא ומה ההבדל יהיה בין D27 לביוס הפרוץ? זאת אומרת מזה משנה להפעלת ה8RDAVCORE?

פורסם

המפרט:

AMD 2500+TR ALX800 w/SF2

Abit NF7 V2

SAMSUNG PC3200 TCCC

R9700 NP 128MB

HEC 300W

המעבד בארטון שלך נעול? אם כן, זה מה שמגביל אותך בבאסים גבוהים כי ב 210MHZ FSB אתה על מהירות מעבד 2310MHZ , צריך בארטון טוב ומתחים לא מרחמים עליו שיתחיל לעבור את המהירות הזו..

חוץ מזה המפרט שלך ממש כשיר לבאסים גבוהים, בינתיים אתה לא עובר באסים נמוכים אז תפיק את המירב מהמערכת:

1. תגדיר צ'יפסט על 1.7V

2. AGP על 1.7V

3. זכרון אני לא רואה צורך שבכלל תעבור 2.7V

4. תעדכן לD26 Taipan שניתן בקישור של RJ

5. תן לזכרון תזמונים של 2.5-3-3 ויש הרבה TCCC שעושים 2.5-2-2 , נסה את שניי הקונפיגורציות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים