פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים שלום לכולם אני מנסה להתקין את התוכנה EASY TUNE 5שזאת תוכנה לבקרה על לוחות אם של גיגהבייט כל נסיון התקנהשלי מלווה בהערה שעלי להסיר את ET4 שהוסר כבר מהמחשב כולל גיגהבייט יוטיליטי מנגרמה הבעיה?
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים פה הסברתי איך להסיר מה שנמצא בהוספה הסרה סביר להניח שאחרי שתסיר את זה משם תצליח להתקין
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים מחבר רון אשמח אם תפנה אותי לדרך בא ניתן להסיר!וכמובן שהתוכניות של גיגה בייט הוסרו דרך הוספה הסרה אם זו כוונתךמה גם שאין כרגע כלום בספריה של גיגה בייט
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים רון אשמח אם תפנה אותי לדרך בא ניתן להסיר!ה "פה" בתגובתי הקודמת זה לינק ,לא סתם זה בצבע כחול
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים מחבר רון ניסיתי את ה לעשות מה שהצעת אך עדיין אותה הודעהיש איזו קומבינה למחוק מה msconfig כי שם זה עדיין מופיעהלא מסומן אבל מופיעה!
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים תראה מה תנסה אולי לעשות ,תנסה להתקין מחדש את EASY TUNE 4 , למחוק אותה ואז להתקין את 5.יש סיכוי שזה יצליח.
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים עברת גם על hkey local machine וגם hkey current user? אולי יש משו שפיספסתה,לא בכל המקרים השם של התוכנה רשום מתחת לענף לפעמים יש חירבושים לדוגמא {7148F0A8-6813-11D6-A77B-00B0D0142060} וכשנכנסים לשם רואים בשורת displayname את השםבאשר לmsconfig אני לא חושב שזה משנה,מה שלא מסומן בmsconfig לא קיים ברגיסטרי,אבל כן קיים ברגיסטרי של msconfig למקרה שתשנה דעתך,אם אתה עדיין רוצה למחוק אז קודם כל תסמן את זה בmsconfig ראה מה רשום בשורת location/מיקום כנס ל start>>run / התחל>>הפעלה רשום regedit והקש אנטר..
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים מחבר או קי תודה עשיתי חיפוש ברגיסטרי על GIGABYTEומצאתי פקודה שנשארה מחקתי ידנית והצלחתי להתקין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.