פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים בקיץ אני עוד אשיג אחת מאלו, הודעה קטנה לצ'ילי וזה מסודר.צריך לסדר היטב את ה- fx57 שאני מקווה שמאוד יהיה לי, אבל צריך לחסוך......... ):המפלצת 3 שלבים הזו הופכת את ה- ls לגור קטן וחמוד.מצד שני... צריכת החשמל של הדבר תהיה דבר שההורים שלי לא יסכימו לו אני חושב.עוד דבר.. תארו לכם את צריכת החשמל של הדבר הזה - http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=48192לא תראה יותר "אקסטרים" מזה. עריכה: קופרה כבר נתן את הלינק...אגב מה מטרת הת'רד הזה? די טיפשי למען האמת.
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים דבר ראשון שיעשה קצת סדר ! אך הוא חי שם ?!?! דבר שני מצאתי שם מאוורר כמו שלי ראיתי באחד בתמונות מאוורר של DELTA... מעניין למה הוא צריך אותו אם הקירור גז הזה...
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים לא ראיתי את התמונה של המאוורר, אבל תדע שאם מקררים את המדחס או במקרה הזה 3 החיים שלהם יכולים להתארך פי 2.אגב... יש לו סמסרה תלוי בחדר... בקלות אפשר לחשוב שזה צלב קרס (Swastika) אבל לא משנה.
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים מחזורי שעון הם MHZ.... לא ברור לי מה ניסת לומר.נו וMHZ זה לא בהכרח מהירותהשאלה מה אתה עושה בכל מחזור כזה
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים FX עושה יותר פעולות בכל מחזור שעון מאשר P4 לכן הוא יותר מהיר. זה בדיוק מה שאמרתי :
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים הבחור על ה 3 שינוי פאזה חתיכת בנאדם לא שפוי ודם שאלו שבונים מע' 3 שלבי קירור לא שפויים .... כבר עדיף לקר את הסיליקון ל 70 קלווין ולהפוך אותו לסופר מוליך ולגמור עינייין במקום להאיץ אותו .....
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים גם במצב של מוליך אתה תצטרך להאיץ אותו, אחרת הוא יהיה במהירות המקורית שלו אבל נורא קר.
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים וכשהוא קר מאוד הוא הופך למוליך על ואז המיתוג בתוך המעבד עצמו נהיה מהיר יותר ......השאלה היא מה יותר כדאי המהרה של MHZ או המהרה דרך קירור קיצוני מאוד
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים חחח ילדים טיפשים, כבר הסברתי מעל שזה לא צלב קרס אלא samsara שבתאי מסמל הצלחה ומזל.צלב קרס פונה לצד השני.
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים חחח ילדים טיפשים, כבר הסברתי מעל שזה לא צלב קרס אלא samsara שבתאי מסמל הצלחה ומזל. צלב קרס פונה לצד השני. אפשר לסובב את זה :
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים link=topic=98679.msg837549#msg837549 date=1103720721]אפשר לסובב את זה : גם נכון אבל גם אם לא אם הייתי רואה מישהו מסתובב עם דבר כזה ברחוב לא הייה מעניין אותי הכיוון של זה כי ברור לי למה הכוונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.