עבור לתוכן

הטמפרטורה של המעבד לא משתנה וגם ממש נמוכה(תעזרו)

Featured Replies

פורסם

יש לי A64 3200 S939 ולוח K8NS ULTRA של GIGABYTE אני משתמש בתוכנה HARDWARE MONITOR לניטור בטמפרטורה והיא מראה לי שיש CPU1, MAINBOARD וHDD1 ו HDD2 ולא משנה מה אני עושה הטמפ' נשארת אותו הדבר 25 מעלות אני כרגע עושה קידוד לסר דיוידי והקידוד משתמש ב 100% מהמעבד שלי ובכל זאת הטמפ אותו דבר איך זה יכול להיות?

יש לי גוף קירור XP-120 עם SF2 של THEMRALTAKE 120 .

תודה.

פורסם

תשתמש בAIDA לודא .

תתקין שוב את התכנה ? אולי משהו בהגדרות שלה ?

פורסם
  • מחבר

לא ההגדרות בסדר גמור

העניין הוא שגם ב BIOS הוא מראה לי טמפרטורה נמוכה 23 מעלות ולא משנה מה אני עוש זה לא ממש משתנה אבל הטמפ של הלוח דווקא כן משתנה מ 19-24 .

מה יכולה להיות הבעיה?

עדכנתי את הביוס להכי חדש שזה ה F4 וזה לא עזר.

איפה החיישן נמצא בלוח הזה כי אני לא ראיתי חיישן על הסוקט של המעבד, יכול להיות שהוא בתוך המעבד ? אם כן אז אני בספק שהוא דפוק.

עוד דבר ששכחתי לציין זה שכל התוכנות כותבות שהמתח +5V אצלי הוא רק 3.4V ולפעמים קופץ ל 4.5 ו ה+5V STANDBY הוא נע כל הזמן בקפיצות דיי גבוהות מ3-4.4

פורסם

הספק שלך לא טוב...

פורסם
  • מחבר

הספק שלי בסדר גמור הוא עבד מצויין לפני יומיים עם לוח NF7-SL ובארטון 2500 זה ENERMAX 350EG.

פורסם

עדכון ביוס לדעתי יפתור את הבעיה !! זה לא חדש שג'יגה בייט מזייפים... תעשה עידכון לביוס האחרון.

פורסם

הוא כתב שהוא עידכן

מה הספק שלך?

פורסם

אז החיישן של הלוח פשוט דפוק... יש לך אחריות לדעתי תממש אותה... אפשרי גם למרוח AS5 על החיישן זה נותן טנפרטורות יותר נכונות... אבל אצלך זה מוגזם... לדעתי החיישן פשוט לא טוב...

פורסם
  • מחבר

אז ככה את הדגם של הספק כבר כתבתי אבל אציין אותו שוב "ENERMAX 350EG

ולגבי החיישן אז לא במעבדים 64BIT הוא נמצא בתוך המעבד ככה שהוא לא יכול להיות דפוק או AS5 לא היה יכול להימרח עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים