עבור לתוכן

בעיה רצינית לאחר שינוי תיזמונים

Featured Replies

פורסם

היום בצהריים התעסקתי קצת עם התזמונים של הזיכרון שלי , מאז ועד עכשיו ניסיתי להחזיר את המחשב למצבו המקורי , מה שהולך הוא שאחרי שסוף סוף הצלחתי לסדר את הבעיה(אחרי שבדרך גם החלפתי ספק מHEC300W לג'נרי 400וואט  , אבל אני כבר לא חושב שהבעיה בכלל הייתה בספק , בקיצור , גיליתי עכשיו שני דברים , הטמפרטורות שלי גבוהות בכ4-5מעלות מלפני זה , וכאשר אני סוגר את דלת המארז עד הסוף , המחשב נתקע\עושה ריסט , כרגע הדלת אינה מותקנת במארז,  אבל היא עומדת על ידו(בידיוק כאילו הייתה מותקנת) , אבל כאשר אני שם אותו על המסילות , המחשב פתאום נתקע\עושה ריסט , ובדקתי הכל , אין שום דבר שמקצר , למישהו יש איזהשהוא רעיון!? , גם במעלות , זה מאוד מוזר לי , כאילו הלוח מזייף...

אוקיי , סגרתי את דלת המארז לגמרי , והכל עובד ויציב , אבל המעבד על 49-50מעלות במנוחה! , בעוד שלפני זה הוא היה על 41-42 במנוחה ומקסימום 50 במאמץ מלא!! , מה הולך כאן!?

בדקתי במאמץ , הוא יציב והכל סבבה , אבל הוא על 55מעלות!!! , מה יהיה בקיץ!? , מה אני עושה?

פורסם

תעיף את ה400W ג'נרי..

פורסם
  • מחבר

מה זה בידיוק יעזור במעלות , הHEC גם ככה היה חם רצח... , ומה ספק יעזור למעלות? , ואפילו הורדתי את המתח למעבד ב0.25 ועדיין הוא על 50-49מעלות במנוחה...

פורסם

אין אבק בקירור???

פורסם

יש ספקים ג'נרים שנותנים OverVoltage ל12/5/3.3V וכתוצאה מכך הלוח והמעבד מתחממים יותר..

ספק יכול לשנות הרבה.

פורסם
  • מחבר

המתחים בסדר גמור , הנה תמונה :

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

כנראה שנבהלתי קצת , בגלל הסידור חוטים(לא היה לי כוח לסדר אחרי החלפת הספק) וגם בגלל שאמא שלי פתחה את המזגן על חום בבית(!!) , אז המעלות היו גרועות כאלו... , אני היום יישב ויסדר כמו שצריך את הכל ויחליף ספק בחזרה כי זאת לא הייתה הבעיה כנראה...

וגם קיבלתי ככה לראות מה יהיה בקיץ...(55מעלות במאמץ מלא בקיץ זה לא רע כל כך בשביל כזה אוברקלוק וכזה קירור מאפן :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים