פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים אז חזרתי מ KSP *צונזר* אם 2 מאקסטורים של 200 יאמי +כמה מדיות לצריבה. בכל אופן... הנה הם וזה המחשב.שלי שעליו כבר יש שלוש דיסקים קשיחים וצורב נק ND-2500A . עכשיו לשאלות במחשב שלי יש ככה 10 GB שהוא כונן C והוא סוס עבודה מדהים סיגייט בהחלט יודעים לייצר דיסקים קשחים שילמדו המתחרים. 30 GB שהוא E סאמסונג. הוא NTFS משמש בעיקר לצריבות DVDR D שהוא 25 ג'גה לסרטים ו F שהוא למשחקים + מוזיקה. שניהם על 80 WD שהוא די חדש יחסית עם שלוש שנות אחריות. הבעיה היא שאין לי כוח להתקין אבל המון תוכנות מותקנות גם על E...ואני רוצה להוציא את C ואת E כי הם הגרעין החלש במערכת RPM נמוך יחסית... איך אני יעשה זאת איך אני יכול לעשות טרנספר עם הכל כולל הכל ? עריכת המודר - הבעת דעה על חנויות אסורה לפי חוקי הפורום
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים יש לך שם בקר IDE בכל הבלאגן?בגל מקרה מה שאתה יכול לעשות זה לחבר הרדיסק חדש וישן ממנו אתה רוצה להעתיק ולעשות ghost מהישן לחדש.
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים יש לך 2 אפשרויות:1 GHOST לעשות גיבוי של הדיסקים ואח"כ שיחזור על הדיסקים החדשים2 PARTITIAN MAGIC (ודומיהם)לעשות העתקה של הדיסקים על הדיסקים החדשים
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים מחבר יש לך שם בקר IDE בכל הבלאגן?בגל מקרה מה שאתה יכול לעשות זה לחבר הרדיסק חדש וישן ממנו אתה רוצה להעתיק ולעשות ghost מהישן לחדש.אין.יש לי פרטישן מג'יק 8.1 משהו כזה.יש לי GHOST אבל אני לא יודע לשתמש בה....
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים איזה לוח יש לך, אולי אתה יכול לעשות RAID0+1 ל IDE, ואז תהיה לך אחלה מהירות עבודה וגם גיבוי במקרה של קריסה (וכן רק 100GB).בכל מקרה אני ממליץ לקחת את הדיסקים האלו כראשיים, סביר להניח שיהיו יותר מהירים וכמובן להתקין את הכל מחדש, מעין ניקיון חנוכה.
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים מחבר איזה לוח יש לך, אולי אתה יכול לעשות RAID0+1 ל IDE, ואז תהיה לך אחלה מהירות עבודה וגם גיבוי במקרה של קריסה (וכן רק 100GB). בכל מקרה אני ממליץ לקחת את הדיסקים האלו כראשיים, סביר להניח שיהיו יותר מהירים וכמובן להתקין את הכל מחדש, מעין ניקיון חנוכה. אין לך מושג כמה עבודה זאת.....וכמה אני צריך להתקין ולארגן בישביל זה... עד שהגעתי כמעט לשלמות ב 10 ג'גה שמותקן בו הווינודס...עכשיו צריך הכל מחדש לקח לי חודשיים לבנות מעערכת ותוכנות שאני באמת מרוצה מהיציבות לפחות הפעם ... יש לי לוח ישן MSI C-MAX ונורתווד. 2.26 ברור שאני אקח אותם כראשיים זה אין ספק... או שאני אקח את ה 80 WD שלי כראשי כי גם הוא די חדש 8MB . מה שכן אפשר זה להוציא אותם מהמחשב עם התוכנות והכל ואם יום אחד יפול לי ה WD יהיה לי מערכת מוכנה בשניות! יהיה לי זמן לעשות את כל זה רק בשבת בבוקר... חרא מת לגעת כבר ב חצי טרה בייט על המחשב שלי
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים זה אחד של ימאהה בזה אני בטוח בקשר לדגם נראה לי 430 משהו כזה דרך אגב לי יש אחד של 120 גיגה ובקרוב אחד של 120 גיגה נוסף ועוד אחד של 160 גיגה אבל הוא יהיה SATA
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מחבר איזה מגבר\רסיבר יש לך שם ? ימאההRXV 520מחוברים אליו 5 רמקולים וורפאדיל...אנגליים.(מקוריים NO SHIT)
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מצטער אם זה לא קשור כל כך אבל... בשביל מה אתם צריכים כל כך הרבה זכרון ? 500 GB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.