עבור לתוכן

ניתן לקחת סלרון 850....?

Featured Replies

פורסם

ניתן לקחת סלרון 850 ולהריץ אותו כ 800?

הלוח לא תומך במכפלה של יותר מ 8!

:bash: :asthanos: :AR15:

פורסם

לא אתה לא יכול להוריד את המכפלה, כי כל המעבדים של אינטל(למעלה מהפנטיום 2 300), הם בעלי מכפלה נעולה.

אתה יכול להריץ אותו רק ב850, ואתה יכול לקחת סלרון 950 ולהריץ אותו ב950, כי אינטל עשתה "מחזור" של מכפלות בכדי שהמעבדים בעלי המכפלה הגבוה יוכלו לעבוד עם לוחות שלא הוגדרו להם מראש מכפלות של מעל 8. לי היה פעם סלרון 633(9.5*66), שבמשך רב הזמן הייתי מריץ אותו על 9.5*100 בלוח BX ישן של אסוס, שגם לא היית מפכלה של "עד 8", תראה איך זה עובד:

מכפלה על 4.5 תעבוד כמכפלה של 8.5

מכפלה על 5.0 תעבוד כמכפלה של 9.0

מכפלה של 5.5 תעבוד כמכפלה של 9.5

מכפלה של 6.0 תעבוד כמכפלה של 10

פורסם
  • מחבר

לא אתה לא יכול להוריד את המכפלה, כי כל המעבדים של אינטל(למעלה מהפנטיום 2 300), הם בעלי מכפלה נעולה.

אתה יכול להריץ אותו רק ב850, ואתה יכול לקחת סלרון 950 ולהריץ אותו ב950, כי אינטל עשתה "מחזור" של מכפלות בכדי שהמעבדים בעלי המכפלה הגבוה יוכלו לעבוד עם לוחות שלא הוגדרו להם מראש מכפלות של מעל 8. לי היה פעם סלרון 633(9.5*66), שבמשך רב הזמן הייתי מריץ אותו על 9.5*100 בלוח BX ישן של אסוס, שגם לא היית מפכלה של "עד 8", תראה איך זה עובד:

מכפלה על 4.5 תעבוד כמכפלה של 8.5

מכפלה על 5.0 תעבוד כמכפלה של 9.0

מכפלה של 5.5 תעבוד כמכפלה של 9.5

מכפלה של 6.0 תעבוד כמכפלה של 10

כן...אבל הציפסט שיש לי על הלוח הוא של VIA

אפולו 133 (אם אני לא טועה)

פורסם

למה אנשים פה כ"כ כבדים?

זה לא קשור לצ'יפסט! המעבד "יקבל" את המכפלות האלה בתור המכפלה שלו.

תעדכן את הBIOS של המחשב שלך, בכדי שיש לך את הMicrocode הכי עדכני ולא יהיו לך שום בעיות.

פורסם
  • מחבר

הביוס הכי עדכני הוא מ 10.2000

טוב...ננסה...מקסימום נחזיר את המעבד לחנות!

פורסם

Athlon אתה יכול להסביר יותר לעומק מה הסיפור הזה עם המכפלות???

פורסם

אין סיבה להסביר את העניין הזה לעומק, כי כך אינטל החליטה שזה יהיה זה כנראה קשור לנגישות קרובה של המכפלות בClock Generator או משהו כזה. אני בעצמי לא למדתי את העניין לעמוק, זה פשוט העניין וזהו. זה עובד, תאמין למשהו עם נסיון. cwm16.gif

פורסם
כי כל המעבדים של אינטל(למעלה מהפנטיום 2 300), הם בעלי מכפלה נעולה.

סתם ככה לדודה שלי יש P2 350 שהמכפלה שלו פתוחה.

פורסם

ואתה יכול לשים אותו על 400(4*100), או שזה רק איזה SOFT MENU מפגר של אסוס אמר כך? כי אם כן, שתדע לך שזה פשוט לא יעבוד.?

פורסם

זה לוח של Msi - ותאמת לא התעמקתי במחשב שלה, אבל הבאס הוא 100 ויש שם מכפלה עד 6 או 6.5.

פורסם

זה שאפשר לשנות בלוח, לא אמר שאפשר לשנות והמעבד יתפוס את ההגדרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים