עבור לתוכן

מה AMD יותר חלשים מאינטל תכנסו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין לי תאתר ובבקשה שלחו לי ביקורות

פורסם

אז מצידינו זה אתר שהוא יכל לבנות לבד או משהו יכול להיות אבל שזה אתר אמיתי ואף אתר אחר לא יודע אז תשתדל להביא

שנית אתה רוצה ביקורת כנס לאתר של TOM לHEXUS

ועוד

פורסם

איך הגעתם לוויכוח כזה מטומטם :kopfpatsch:

שמישהו יתן קישור לאתר של טום וזהו! למה להסתבך :bash:

אם הייתה בעייה כלשהי עם המעבד הזה היינו יודעים. ואם יש בעייה שאנחנו לא מודעים אליה, אז מקסימום תממש את האחריות... קח לוח טוב וספק טוב וזהו. אתה לא צריך להיות מודאג מדברים כאלה.

תקרא את ההודעה באינפו שלי ;)

פורסם

קח של אנטק לדעתי יש פה השווה טובה

http://www.anandtech.com/

רק נשאר זה לחפש

פורסם

YOU123, אני לא יודע מי המוכר שאמר לך את הדברים הללו אבל אם הוא התכוון לכך ש-A64 3500 בסוקט 939 עם דואל-צ'אנל לא מציג ביצועים בהפרש גבוה מאוד לעומת A64 3400 בסוקט 754 עם סינגל צ'אנל אז הוא צודק. - זה יכול להיות שיקול מאחרו ומחשב מבוסס תושבת 939 עדיין יקר יותר [בעיקר כי הלוחות אם הטובים עולים לא מעט בעוד לוחות אם מעולים לתושבת 754 זולים בכ-100-200ש"ח ואפילו יותר]. אם לא אכפת לך להשקיע עד 500ש"ח יותר [תלוי איזה לוח אם אתה לוקח] אז לך על תושבת 939. אם אתה מחפש מחשב שניתן יהיה לשדרג עוד שנתיים לך על 939, 754 עבר זמנו מבחינת מעבדי A64 וה-3700 הוא הכי מהיר.

דבר אחרון, אם אתה מחפש ביקורות אני מציע לך לעבור לעמוד הראשי של האתר ולחפש בצד ימין למעלה את מלבן החיפוש. תוכל לחפש בארכיון של האתר ולמצוא שם לינקים לחדשות ביקורות על מעבדי A64 שרשמנו עליהם באתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים