פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים masterb - יפה יפה שומע מטאל ואני מגיע בביטורנט כשיש מצב טוב עם הרבה seeders ו peerds מגיע למהירויות מקסימליות אין על ביטורנט . אוכל את ה אימיול ....
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים masterb תמחק בבקשה את התמונות האלו(ווארז אסור) זה לא ווארז בסה"כ צילום מסך של קליינט בפעולה, ללא לינק או הסבר אם תתעקש אני אמחוק, אבל אז לפי דעתי כל הטרא'ד הזה הוא ווארז בכל מקרה שמו לב שמשחק חופשי או קובץ גדול יחסית בנפח של - 2.6 GB הורדתי תוך פחות מ- 7 שעות במהירות ממוצעת של 130 kB/s מהירות החיבור שלי 1.5 GB ז"א שבמקסימום אני יכול להוריד ב - 180 kB/s אבל תמיד טוב לא לחנוק את הרשת ע"מ שניתן יהיה להמשיך לגלוש נורמל. הקליינט הטוב ביותר ביחס של מהירות@משאבי מערכת (בד"כ אני משחק/עובד תוך כדי הורדה) הוא BitTornado http://bittornado.com/ פשוט חסכוני ויעיל רק לא לשכוח להגדיל את ה - port Range ולדרך :-*
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים גם אני משתמש ב-bittornado, תוכנה מצויינתאני מגיע איתה לכל המהירות שלי(90-95kb/s)דיי מהר באתרי שיתוף עם רטיובדקתי אצל חברים עם מגה וחצי ומאותו אתר זה גם הגיע אחרי זמן דיי קצר ל-192kb/s
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים ניסיתי את השתי התוכנות והLH תמיד הוריד לי יותר מהר... :-Xומה לגבי משאבי מערכת ? כמה לוקח ?
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים לי יש LH ואני מוריד על 30 ככה קבוע ואם אני מוריד את הBitTornado איך אני מגדיר אותו והאם אני יכול לעצור רת ההורדה ולהמשיך אותה אחר כך ?? (כמו ב0 LH ABC וכו)ובאיזה אתרים אני משתמש ב- RATIO הזה??? רק קישור לא יחשב כווארז
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים ומה לגבי משאבי מערכת ? כמה לוקח ? 18,000Kלא הרבה... האימיול לוקח איזה 40,000K
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מחבר אפשר קישורים לאתרים שאפשר להוריד מהם לביטטורנט????(גם של סופר נובה)תודה
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים זה לא ווארז בסה"כ צילום מסך של קליינט בפעולה, ללא לינק או הסבר אם תתעקש אני אמחוק, אבל אז לפי דעתי כל הטרא'ד הזה הוא ווארז בכל מקרה שמו לב שמשחק חופשי או קובץ גדול יחסית בנפח של - 2.6 GB הורדתי תוך פחות מ- 7 שעות במהירות ממוצעת של 130 kB/s מהירות החיבור שלי 1.5 GB ז"א שבמקסימום אני יכול להוריד ב - 180 kB/s אבל תמיד טוב לא לחנוק את הרשת ע"מ שניתן יהיה להמשיך לגלוש נורמל. הקליינט הטוב ביותר ביחס של מהירות@משאבי מערכת (בד"כ אני משחק/עובד תוך כדי הורדה) הוא BitTornado http://bittornado.com/ פשוט חסכוני ויעיל רק לא לשכוח להגדיל את ה - port Range ולדרך :-* אתה יכול בבקשה לכתוב את כל מה שהגדרת כולל הפורט ראנג' יש לי גם אינטרנט במהירות של מגה וחצי ואני רוצה לנסות את התוכנה אז אם תוכל תרשום את ההגדרות אהה ושאלה לי...התמונה שהראת זה מאתר שצריך לשתף בו כל מה שהורדת יעני שיתוף גבוהה או אתר חופשי כמו הנובה (זה רק השם אז זה לא ווארז כי לא נתתי לינק או משהו ואפילו רשמתי בעיברית)
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים א. בשביל להוריד מהר זה חייב להיות אתר שיתוף גבוה או טורנט עם הרבה seeder's ב. לשנות ןלהגדיל את הפורט רינג' ב BitTornado prefs ל:from 49512to 65535וזהו, לא לגעת /לשנות שום דבר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.