עבור לתוכן

לאיזה מהירות אתם מגיעים עם ביטטורנט????

Featured Replies

פורסם

?????

שמעתי שצריך קליינט ג'אווה כדי להגיע למהירות גבוהה זה נכון???

אם כן תביאו קישור לזה???

ובאיזה גרסא אתם משתמשים של הביטטרונט???איזו טובה????

ואם אפשר גם קישור

:jump: :jump:

• תגובות 42
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
Azureus , הכי טוב שיש :)
פורסם

יש לי EMULE LITE... שאתה יכול להוריד אבל אי אפשר להוריד ממך... ואני מגיע ל 185K לשניה... תגידו זה לא נחשב ווארז ?

פורסם

לא , תוכנות שיתוף זה לא ווארז.

אבל דיבורים על לינקים למשחקים בשביל תוכנות שיתוף וכד' זה כן.

פורסם

לא עדיף קליינט לsheraza?

פורסם

השראזה פשוט גרועה!

אני לא מוצא שום סיבה להשתמש בה.

פורסם

גם אני משתמש בAzureus הגירסא החדשה ביות (2.2 משהו), ואם יש לקובץ הרבה מקורות, אז הוא יורד במהירות המקסימלית/קרובה למקסימלית.

לא עדיף קליינט לsheraza?

מה הכוונה ב"קליינט" ?

פורסם

אני משתמש בעיקר בביטורנט, טורטים טובים עם הרבה מקורות יורדים מהר עד 70-80 לפעמים.

את רוב הדברים אני לא מוצא בביטורנט ואני מוריד אותם באמול שמוריד מהר רק הרבה מאוד קבצים ביחד.

לפי מה ששמעתי הsheraza משלבת את הרשת של האמיול ביחד עם ביטורנט, אז לא עדיף קליינט של זה?

פורסם

יש לי EMULE LITE... שאתה יכול להוריד אבל אי אפשר להוריד ממך... ואני מגיע ל 185K לשניה... תגידו זה לא נחשב ווארז ?

תן קישור אחי...

אהה וזה למעלה כן היא (השאראזה) היא משתמשת ברשת של אימיול וקאזה לא של ביטורנט אבל יש לה אפשרות להוריד איתה עם קבצי טורנט....אהה ואני משתמש גם באוזרוס לא ראיתי תוכנה יותר טובה מזו....אני מוריד על מהיריות ממש גבוהות כמעט תמיד וגם כשאין כימעט מקורות (באמיול לדוגמא לא היה מוריד ביכלל) אני מוריד על 35-60 ככה....

פורסם

סלח לי אבל מי שמתשמש בתוכנת שיתוף קבצים ללא שיתוף!!! (לא משתף בעצמו) הוא מגעיל, וישראלי טיפוסי החושב רק על עצמו -> כנראה אתה חבר כנסת.

פורסם

סלח לי אבל מי שמתשמש בתוכנת שיתוף קבצים ללא שיתוף!!! (לא משתף בעצמו) הוא מגעיל, וישראלי טיפוסי החושב רק על עצמו -> כנראה אתה חבר כנסת.

^^^

צודק.

מה הבעיה של אנשים לשתף? תרוויחו את המהירות שלכם בכבוד.

פורסם

אתה יכול להמשיך לחלום... התוכנה אומרת לך שזה מוריד 185 K לשניה אבל בפועל זה רק רבע מזה ואפילו פחות. ולא פלא ששונאים את הישראלים ברוב הפורומים הנחשבים ואפילו בפורום הרשמי של ה-EMULE.

פורסם

ABC Torrent, מגיע למהירויות של 170-180 באתרי שיתוף עם שמירה על Ratio.

פורסם

לא הבנתי מה זה הRATIO הזה ?

אני משתמש בLHBITTORRENT

פורסם

רטיו זה יחס, לדוגמא 1:5, כל KB/S שאתה "מרשה" שיורידו ממך, כך יהיה הDOWNLOAD שלך (*5).

לדוגמא אתה מאפשר UPLAOD של 4KB/S אז הDOWNLOAD שלך יהיה 20KB/S.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים