עבור לתוכן

מה הלוח הטוב ביותר ל478???

Featured Replies

פורסם

גם אני חשבתי ככה, ולצערי הרב טעיתי. הIS7-E מסוגל להחזיק אוברקלוק יותר נמוך, עם מתחים פחות יציבים. זה חוץ מזה שיש לו פחות פיצ'רים.

תודה על התיקון, לא ידעתי.

חווית את זה על בשרך או שמעת מאיפשהו?

• תגובות 30
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וב אני מניח שזה די סגור ללכת בכיוון הטוב והזול שמציעה ABIT...

אני חושב שזה יהיה IS7,אני רק לא מוצא חנויות שמוכרות יותר זול מKSP:(.

אני לא יודע מה נסגר בינו לבין AI7...

לאן אתם אומרים שאפשר להגיע עם 2.4 נורט'ווד?

ומה זה הקטע הזה שאם למעבד יש 533 הוא לא יעבוד עם זכרונות של 400??!!!

וגם הלך הדואל??...

פורסם

אם אינני טועה אז המעבד הזה ספציפית לא תומך ב HYPER THREADING אבל דואל צאנל כן יהיה לך. לגבי מהירות הזכרונות, הם יעבדו בהתאם לבאס. כרגע המעבד שלך עובד על 18X133 מה שנותן לו 2400 ולזכרונות 2X133. אם תעלה לבאס 200 (אני ממש לא בטוח שתצליח) רק אז הזכרונות יעבדו ב 2X200 והמעבד ב 3600. קרור טוב למעבד יעזור לך כי תצטרך להרים לו מתחים. איזה זלמן 7000. בכל מקרה אם זה המעבד שאני חושב, אז אינך צריך לוח שעולה ל 290 וגם לא ל 250.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שדווקא אני כן יצליח להגיע ל200,אח אם רק היה איזה וולט מוד למכפלה...(אני אצטרך גם להחליף סינק כנראה...)

בכל מקרה,איך זה שהסטיק הנוכחי שלי עובד על 333?...

טוב אם זה יעזור:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אני חושב שדווקא אני כן יצליח להגיע ל200,אח אם רק היה איזה וולט מוד למכפלה...(אני אצטרך גם להחליף סינק כנראה...)

בכל מקרה,איך זה שהסטיק הנוכחי שלי עובד על 333?...

טוב אם זה יעזור:

אם הזכרון בביוס על מצב שהוא רץ במהירות הנומינלית שלו והוא PC2700 אז הוא ירוץ על 333 מה שאומר שאינו רץ ביחס של 1:1.

בטוח שכדאי לך להחליף סינק אם אתה מתכנן OC רציני.

באמת שלא צריך את ה DFI LANPARTY. מילא היה לו איזה נורטווד 3 גיגה FSB 800.

פורסם

אם אתה קונה את ה-IS7 תהיה לך מערכת כמעט כמו שלי :)

תקשיב...אני הצלחתי להגיע לבאס של 156 עם הלוח אם הזה והמעבד הזה עם מתח של 1.55v למעבד ולזיכרונות כי הם A-DATA

שמתי להם מתח 2.8 או 2.7 לא זוכר (יש להם אחריות למתחים כאלה) כלומר הגעתי ל-2808Mhz עם קירור סטוק שזה נחמד...

לא ניסיתי יותר אבל גם לא הייתי מנסה כי אני לא רוצה סתם להעלות מתחים...כעיקרון ה-IS7 הוא לוח מעולה וגם לאוברקלוק, אני אישית מרוצה ממנו.

הוא יהיה בחירה טובה מאוד בתקציב של 550 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יי סוף סוף מישהו סיצפטי:).

ד"א בKSP רוצים עליו 500(550?...),מישהו מכיר מקום יותר זול?

והאחרון שהגיב,תפרסם בבקשה תמונה מCPUZ.(אתה לראות אם באמת זאת מערכת דומה...)

מה גרם לך לבחור בו במקום AI7?

ידעתי שלא סתם IS7 מוצא חן...

פורסם
  • מחבר

שכחתי לשאול:

האם המעבד שלי(תסתכלו אחורה,צרפתי תמונה מCPUZ)יתמוך בDUALCHANNEL????????????????????

פורסם

אם אתה קונה את ה-IS7 תהיה לך מערכת כמעט כמו שלי :)

תקשיב...אני הצלחתי להגיע לבאס של 156 עם הלוח אם הזה והמעבד הזה עם מתח של 1.55v למעבד ולזיכרונות כי הם A-DATA

שמתי להם מתח 2.8 או 2.7 לא זוכר (יש להם אחריות למתחים כאלה) כלומר הגעתי ל-2808Mhz עם קירור סטוק שזה נחמד...

לא ניסיתי יותר אבל גם לא הייתי מנסה כי אני לא רוצה סתם להעלות מתחים...כעיקרון ה-IS7 הוא לוח מעולה וגם לאוברקלוק, אני אישית מרוצה ממנו.

הוא יהיה בחירה טובה מאוד בתקציב של 550  :xyxthumbs:

כן, אבל שים לב שלא עשית אוברקלוק ללוח (כלומר לגשר הצפוני) - הוא עובד ב156 מגה-הרץ כשהוא אמור לעבוד ב200. באיזור 250-280 מגה-הרץ הלוחות מתחילים להראות סימני חולשה. כמובן שזה לא אמור להטריד מישהו שיש לו נורת'ווד A או B (שיש להם באס 100 ו133 בהתאמה), אלא רק כאלה עם C (עם 200).

פורסם
  • מחבר

כן, אבל שים לב שלא עשית אוברקלוק ללוח (כלומר לגשר הצפוני) - הוא עובד ב156 מגה-הרץ כשהוא אמור לעבוד ב200. באיזור 250-280 מגה-הרץ הלוחות מתחילים להראות סימני חולשה. כמובן שזה לא אמור להטריד מישהו שיש לו נורת'ווד A או B (שיש להם באס 100 ו133 בהתאמה), אלא רק כאלה עם C (עם 200).

יש לי B.

שוב,האם אני אוכל להשתמש בדואל???

פורסם

IS7 הבעיות:

1. VDIMM נמוך יחסית ל AI7 - אלה אם אתה מתכוון לעשות לו מוד. - DDR BOOSTER לא עובד על לוחות אלו.

2. PAT\ GAT יותר בעייתי פה יחסית ל AI7.

AI7 - הבעיה - הסוקט ב - 45% עכשיו לך תתדאג לקירור אויר\מים מתאים.

היתרונות - VDIMM גבוה יותר. כנראה אוברקלוקר יותר טוב מ ה IS7

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר לא ללכת על IS7?

מה ז"א אומרת DDRBOOSTERלא עובד??

באתר אמרו שזה adjustable(או שאני מדבר על משהו אחר)

ומה זה לעזאזל PAT/MAT/GAT?אני חושב ששמעתי שזה רק בחלק מצומצם של 865PE וברוב ה875P.

ושוב,למה אף אחד לא עונה עם המעבד שלי תומך בDUAL?

פורסם

התמיכה בDual, כמו שנאמר, לא תלוייה במעבד אלא בבקר הזיכרון שנמצא בד"כ על הלוח (הקיצר, אצל כל המעבדים של אינטל). אז כל מעבד שאתה יכול להתקין בלוח יכול לעבוד בדיואל אם יש לך זיכרון בצורה מתאימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים