עבור לתוכן

מה הלוח הטוב ביותר ל478???

Featured Replies

פורסם

עם אפשרויות ומוניטין הOC הטובים ביותר.

עם מחיר זול.

נראה מה תגידו אני אגיד מה חסר...

• תגובות 30
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני משלם יותר בגלל הuguru והפרסקוט או שיש עוד סיבות?...

אני קונה מKSP מטעמי נוחות אז תתחשבו.

אממ מה אתם אומרים על IS7,עדיף?מישהו יודע מה הוא שווה מקרוב?ומי מהם אוברקלוקר טוב יותר?אילו עוד הבדלים יש?...

פורסם

אממ דוגרי זה הכל לפי דעות אישיות של אנשים:) כל אחד טוב למשהו אחר

אחד היותר טובים לסוקט 478 הוא ה

asus p4c800 e - deluxe

משהו בסט עם יכולות אוברקלוק, יציבות בהרבה רמות מתחים וביוס מעולה!

פורסם
  • מחבר

הוא עולה משהו "דה בסט"...

אממ משהו שהפריע לי בAI7 הוא שלמעבדים עם 533mhz אין תמיכה בזכרונות עם 400...

ווואאאהההעעע?...

פורסם

לדעתי לך על ASUS P4P800 בגרסאת E (אם תמצא), עדיפות לדגם הDeluxe ואם אין כסף או שאתה לא מוצא לך על הרגיל, מפלט אחרון זה הSE.

הASUS P4P800 הוא לוח מצויין וגם אחד מהלוחות הכי OCerים לS478.

פורסם
  • מחבר

מה בעלי הכיס המצומצם אומרים?...

האביטים נראים בחירה מעולה משהו זועק לי IS7...

לטפולכם.

פורסם

מכיוון שהתקציב מצומצם ניתן לקחת גם את ה-ABIT IS7-E אשר מגיע ללא FIREWIRE ו-RAID אך מציג את אותם הביצועים כמו ה-IS7.

פורסם
  • מחבר

אבל עדיים אף אחד לא ציין מה ההבדל בין כל הלוחות שצויינו! :nono:

פורסם

את ההבדלים בין ה-IS7 ל-IS7-E ציינתי בהודעתי. ההבדל בין ה-AI7 לשאר ההודעות ציינת בהודעתך - פיצ'ר ה-UGURU. הלוחות של ASUS לא מציגים פיצ'רים נוספים יוצאי דופן, אלא ביצועים טובים יותר ויכולות OC טובות יותר.

פורסם

הלוחות של ASUS לא מציגים פיצ'רים נוספים יוצאי דופן, אלא ביצועים טובים יותר ויכולות OC טובות יותר.

דווקא בתחום המחירים הזה כן,בדקתי תמפרט הטכני של הלוח שהציעו פה p4p800-e deluxe

יש לו gigabit lan/ide raid/4 sata/7.1 audio/firewire ,בטווח ה650 שח אין לו מתחרים מבחינת הפיצרים

אין לוחות אחרים אם כל הפיצרים האלה בטווח המחירים הזה

ולפי ביקורות אחלה באוברקלוק הגיעו ל290FSB

פורסם

ה-IS7-E לשם השוואה ניתן להשיג ב-450 ש"ח, זו לא אותה קטגוריית מחיר. במידה ואין צורך בכל הפיצ'רים הנ"ל, ה-IS7-E יספיק. אחרת, ה-ASUS יהיה בחירה טובה.

פורסם
  • מחבר

ומה עם IS7?

650,זה טיפה טיפה יקר ללוח 478.

אם היו הבדלים במפרט הטכני(לא ממש מעניינים הפיצ'רים,לא משהו שאין לי כרגע,על PCI..),הייתי מוציא ת'150 שקל הנוספים(ד"א יש מקום שמוכר ת'IS7 או בפחות מ500 שקלים חדשים שהורווחו בעמל רב?...),האם יש בכלל?

הרי באותה מידה גם שמעתי על אביטים שהגיעו לזה ואף יותר.(אני חושב שלא קשה להגיע ל250 אתם)

פורסם

אני לא חושב שיש הבדל משמעותי בין הIS7 לIS7-E אלא מבחינת פיצ'רים, וזה כבר לפי מה שאתה צריך..

פורסם

גם אני חשבתי ככה, ולצערי הרב טעיתי. הIS7-E מסוגל להחזיק אוברקלוק יותר נמוך, עם מתחים פחות יציבים. זה חוץ מזה שיש לו פחות פיצ'רים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים