עבור לתוכן

רעיון לייעל ולהשקיט קירור אוויר..DUAL FAN אני לפחות עוד לא ראיתי את זה, כנסו!

Featured Replies

פורסם

חשבתי על זה הרגע,

אומנם יש בעיה עם משקל.. אבל אני בטוח שעם XP90 או 120 זה לא צריך לה יות בעיה, שני מאוררים שקטים וPVC קל ביותר ואני מניח שהבעיה תעלם

על הנייר זה אמור לתת שיפור, בפועל? אני לא יודע.. לא ניסיתי ;D

ירוק זה לוח אם, אפור זה היטסינק, שחור זה הגוף PVC או כל דבר אחר שיפצל, וכתום זה מאוררים

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

על הDual Storm שמעת? זה בערך מה שהצעת. הוא חזק, אבל רועש נורא

פורסם
  • מחבר

שמעתי גם שמעתי, ושוב, גם במאורר הזה זה בשורה ולא בטור..

בשורה זה יוצר יותר רעש ועדיין משאיר את השטח המת באמצע ההיטסינק

אצלי זה לא

פורסם

הדבר היה קיים בגופי קירור למעבדי פנטיום העומדים, לפני הסוקט 370. הדבר היה בגופים מסוימים ולא תוצרת אינטל עצמה למיטב זיכרוני. אני אישית נתקלתי בהם מספר פעמים במחשבים שהרכבתי או בדקתי.

עם זאת, כיום הדבר נדיר מאוד ובהחלט יוכל לשפר את יחס הקירור לעומת השקט.

Anatoli.

פורסם

על הDual Storm שמעת? זה בערך מה שהצעת. הוא חזק, אבל רועש נורא

איפה אפשר לקנות אותו בארץ?(אם בכלל הוא קיים בארץ...)
פורסם

חשבתי וגם בניתי  ;D אחד כזה (חבל שאין לי מצלמה דיגיתלית ) ד"א  את ה V שנוצר כדיי להמשיך עד למטה עד לגוף קירור כי אחרת זה יצור מערבולת קטנה

אני לא יוכל להגיד כמה זה יעיל כי אני לא יכול להתקין את זה עדיין  אבל אפשר גם לחרוט על זה ואז לשים שני מאווררי לדים

אבל החסרון הוא שכדי להכניס  שני מאווררי 80 על סינק קטן יחסית צריך שהם יהיה הרבה יותר גבוהים ממנו  אז אתה בעצם מאבד מהעוצמה שלהם  או שבשיפוע גדול ואז זה יצור מערבולת כהרוח תגיע לפרספקס או לרוח מהמאברר השני :silly:

בכל מיקרה בהצלחה  :xyxthumbs:

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200308092351381053&id=200412151914116358&user=rsrs6

אם תהיה לי מצלמה אני אתן תמונות אבל אין ממש סיכיי גדול

פורסם
  • מחבר

ממתי מערבולת זה רע? P:

עם איזה חומר בנית את זה?

פורסם

פרספקס(או איך שלא קוראים לזה ) 3MM

ומערבולת זה כן רע מה יצא לך שחלק מהאויר שבא ממאוורר 1פשוט ילחם באוויר מהמאוורר ה2 וכך הם בעצם יחניסו פחות אוויר אל הסינק ? ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים