פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים אהןיש לי שני HD אחד 80 גיגה אחד 60 גיגהלפני חצי שנה בערך נגמר לי המקום במחיצת המדיה שלי אז עשיתי שכל HD 60 גיגה יהיה למדיהאבל עכשיו גם זה נגמר ליויש לי בC וD גיגות שאני לא משתמש בהןעם מג'יק פרטישיין אפשר להעביר גיגות פנויות רק בין מחציות שנמצאות על אותו HDולצערי מחיצת המדיה היא על HD משלה אז אי אפשרמה אפשר לעשות בנידון?
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים קצת קשה להבין מדבריך מה הבעיה בדיוק.אם הבנתי נכון, אז פשוט תעביר חלק נכבד מהקבצים שיש לך בכונן המלא למחיצה הריקה בHD השני, תסדר אותו עם PM, ואז תחזיר את הקבצים בחזרה.
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר אני אנסה להסביריש לי 4 מחיצותC תוכנותD משחקיםE הורדותF מדיהC D E על אותו HD של 80 גיגהF על HD של 60 גיגהנגמר לי המקום בF ואני רוצה עצות באיך להגדיל את Fכי אי אפשר עם PM להעביר גיגות ממחיצות בHD אחרים
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים ok, עכשיו הבנתי.מה שעולה לי בראש זה שאתה צריך מעין כונן ווירטואלי שינתב אותך למספר מקומות. במקרה שלך זה אות כונן שתפנה אותך לF ולעוד מספר מקומות.חיפשתי בDownload.com את המושג Virtual Drive וזה שתי תוכנות שנראה לי שיתאימו לך:Extra Drive Creator Professional 4.0Drive 3.01תקרא בבקשה את ההסברים שכתוב שם מתחת Software Publisher's Description
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים רוב הסיכויים שאם תשתמש בתוכנה כזו המחשב שלך יהייה איטי רצח.למה ?, לדעתי זה ממש לא אמור להפריע למחשב.באופן אישי אני משתדל להתקין כמה שפחות תוכנות מיותרות, והייתי ממליץ לך לאחד את המקום הפנוי שלך בדיסק השני במחיצה נפרדת ופשוט להשתמש ב2 כוננים(/מחיצות).בכל אופן, מה זה "מדיה"?
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר ממממממםרעיןו באמת יפתור לי את כל הבעיות........הבעיה היא האם אני מוכן לסבול 4 מחיצות מזדיינות.......טוב תודה רבה על העזרה והרעיוןוגם לא צריך בשביל זה PMאפשר להשתמש עם הזה של ווינדוס כדי ליצור מחיצה חדשה נראה לי.....תודה!!
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים לאאא !"הזה" של הווינדוס מוחק כל מחיצה שנעשה בה שינוי.אתה חייב להשתמש עם הPM בשביל לא לאבד חומר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.