פורסם 2002 ביוני 1723 שנים אני מתכוון לקנות את הכרטיס אבל אני לא יודע באיזו חברה לבחור. כמובן שאני מעדיף כרטיס עם מאוורר והיטסינק טובים כדי שאוכל אח"כ לעשות אוברקלוק.הצעות יתקבלו בברכה..
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מחבר טוב, במקום להתמקד בתפל במקום בעיקר, למישהו יש פה הצעה נורמלית חוץ מהבחור עם ה-Leadtek?
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים יש בכלל הבדל בין כל החברות, חוץ מצלעות הקירור והמאווררים? מה שאתה מקבל עם הכרטיס, היציאות שלו, פיצ'רים, רעש (כמה שזה נשמע מוזר, הכרטיסים החדשים של לידטק עם הגוף קירור המסיבי הזה (אחד בדרך אליי) מפיקים רעש ברמה של dBA 40.1, לעומת אלה של ABIT למשל, שמפיקים "רק" 30dBA, האוזן שלי לא חדה מספיק אז אני לא אוכל להגיד לך אם זה משנה... ).
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים מה שאתה מקבל עם הכרטיס, היציאות שלו, פיצ'רים, רעש (כמה שזה נשמע מוזר, הכרטיסים החדשים של לידטק עם הגוף קירור המסיבי הזה (אחד בדרך אליי) מפיקים רעש ברמה של dBA 40.1, לעומת אלה של ABIT למשל, שמפיקים "רק" 30dBA, האוזן שלי לא חדה מספיק אז אני לא אוכל להגיד לך אם זה משנה... ). תאמין לי זה משנה...כול 3 דציבלים זה הכפלה של כמות הרעש....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.