פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים שלום מה מצב??טוב אז ככה ראיתי של לזלמן מארז של שהוא רק קירור פסיבי כלומר גם למעבד כרטיס מ. דיסק קשיח וכו'ורציתי לדעת העם זה באמת עוזר הקירור או שעם אני יסים שם פרסקוט כל המארז לא שימושיתודה
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים אני מאמין שזה עוזר, הרי הגודל המסיבי שלו והמחיר שלו חיבים לתת תמורה. בכל מקרה, זה לא ממש לאנשים פרטייםבמחיר שלו תקנה איזה מערכת קירור מים ותוכל לישון בשקט
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים אתה מדבר על ה TNN 500 שלהם?אם היו שואלים אותי איזה חלק הייתי יכול לקבל למחשב שלי הייתי קונה את המארז הזה..בעקרון המארז יכול להפטר מ150W של חום במעבד (בתנאים טובים),ככה שעם המזג אויר של הארץ הייתי נשאר עם נורת'ווד מתחת ל-3 Ghz(אני בכלל הייתי קונה מעבד 90nm של AMD)דרך אגב, המארז עולה 6000 שקל
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים אז הZALMAN 7000 גם שקט לאללהולמארז יש בעית התפזרות חום קשה...הוא לא מצליח לקרר טוב את הכרטיסי מסך החדשים עד שהם בכלל לא עובדים בסטוק!
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים קירור מים עם משאבה שקטה מאוד מאוד ורדיאטור גדול בלי מאוורר או עם מאוורר חלש יתן את אותה רמת שקט (אי אפשר לשמוע את שניהם)ומערכת קירור מים תתן קירור הרבה הרבה יותר טוב ובהרבה יותר בזול.
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים מחבר איך הקירור של זלמן?? העמוד הכחול הזההוא טוב קירור חזק ושקט??ושווה לי אותו ב1100 שקל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.