עבור לתוכן

איך אתה הופך למושך יותר כדי שבנות ימשכו אליך

Featured Replies

פורסם

כמו בכותרת פרסמו מדריך או משהו :xyxthumbs:

• תגובות 199
  • צפיות 15k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

פשוט מאוד - לצאת מהמחשב ולראות קצת איך נראה העולם מחוץ לחדר.

עריכה: קבל מדריך רק בשבילך - '>http://www.youthpower.net/getalife.jpg]לחץ כאן

פורסם

אני חולה(עם חום כבר מיום שישי ) וגרמת לי עכשיו להתקפת צחוק כל כך היסטרית שהפכה להתקפת שיעול שכמעט חנקה אותי

בקיצור הרגת אותי מצחוק עכשיו

פורסם
  • מחבר

אין בעד מה

פורסם

דבר ראשון שאתה צריך לדעת זה שיש כפתור כיבוי למחשב אחר כך יש עוד דבר קטן שקוראים לו חצר אנא צא אל החצר ואם זה עיר לך לרחוב ותנסה להיות כמה שיותר לא אתה ויהיה לך מצוין!!! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תגידו 75 קילו למטר 90 נחשב שמן

פורסם

כבה את המחשב ולך למקדונלדס.

פורסם

זוכים ב 50 מיליון שקל,אבל במיקרה שלך גם 200 מיליון לא יעזרו לך. [מי מבקש עצות על בנות בפורום מחשבים  :kopfpatsch::screwy:]

פורסם

רוצה שבנות ימשכו אלייך? קודם שנה גישה, כמו שנאמר ע"י רבים, לא חייב להיות יפה, צריך לדעת לדבר.

חוצמזה, 75 קילו למטר תשעים זה נשמע בסדר, השאלה היא אם אתה 75 קילו של שריר או שומן?

אם האופצייה השנייה זה אתה ואתה חושב שזה מה שיעזור לך למשוך אלייך בנות אז יאללה, לחדר כושר לפתח קצת שרירים (בתוכנית מסודרת עם מנוחות), לאכול כמו שצריך ואז להיכנס לחיטוב להוריד שומנים מיותרים.

אני עשיתי הפוך האמת, ירדתי בשומן ועכשיו אני מתאמן על ניפוח, ואני מבסוט רצח. קצת פחות מחשב לטובת כושר, תאמין לי שווה כל רגע.

:)

בכל מקרה, החשוב זה תמיד תזונה נכונה (אומרים ש 80% תזונה 20% אימון, אין לי הוכחות לזה)

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים

פורסם

[מי מבקש עצות על בנות בפורום מחשבים  :kopfpatsch::screwy:]

פפחחחחחחחחחח

פורסם

לרדת מהעץ וללכת זקוף על 2. :silly:

סתם סתם... חכה אני אתקלח ואחשוב על משהו. ;D

יא גאון, מצאת איפה לשאול... יש לך מזל שיש פה בחורה אחת :silly:

פורסם

חחחחחחחח אחי איזה שאלות קרועות :screwy:

טוב הנה כמה עצות שלי בשבילך:

1. לעומת מה שאומר מי שמעלי אני חושב שהרוב זה המראה החיצוני ולכן זה אומר ללכת הרבה לחדר כושר, זה לא שהפרצוף חייב להיות יפה מאוד הפרצוף אצל גבר זה לא הכי משנה, העיקר הוא שהיה שרירים, תהיה בחדר כושר ותתמיד, ותבקש מהמדריך לשלב לך עם הבניית שרירים פעילות אירובית שתשרוף שומנים גם, (אני גם עושה את זה) ותאמין לי אחרי חודשיים מתחילים לראות את השרירי בטן והחזה, ואחרי שהם נוצריך לך לtnt ותקנה שם כמה חולצות צמודות יפות, וחשוב מאוד ללבוש ג'נסים (בעיקר קרוקר) אם תלך עם טרנינג של פילה אף בת לא תסתכל עליך :smile1: , אבל צריך בחדר כושר להתמיד!.

2. ללכת למקומות כדי ליצור קשר, כמו TLV וכל מיני דיסקוטקים ומועדונים..

פורסם

בוא ילדי ואספר לך את סיפורי

שהייתי ילד נולדתי ביישן אשר חונך בבית אשכנזי אשר בו מסתרקים לצד, אמא מלבישה אותך, ואתה הכי מנומס בעולם

לצערי הרב נולדתי לבית קשה יום ונאלצתי ללכת לפנימייה.

מה שלא ידעתי שאני אהייה האשכנזי היחידי בתוך עדר מרוקנים מיני עבריינים.

זה הדבר הכי טוב שקרה לי.

אספר לך מה למדתי מאותו עדר מיוחד....

למדתי שבטחון עצמי זה הכי אחי, אם אין לך כזה פשוט שב ותחשוב על דברים שעשית מטרות שהשגת ולמה לעזאזל אין לך אחד כזה.

עם בגדים נורמליים, שער בצורה קונבנציונאלית וקונדום/פוסטינור בכיס ועדיף פאות מדליקות אתה יכול להשיג כל מה שאתה רוצה עזוב שמן או לא.

תתפלא כמה שמנים אני מכיר שמזיינים דברים שלא ייביישו אפילו את דודי בלסר.

אח שלי שים אפטרשייב זול ולך תתחיל עם קצת כוסיות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים