עבור לתוכן

מחפש תוכנה *לסימון* סקטורים פגומים בHD.

Featured Replies

פורסם

חרשתי על האינטרנט ולא מצאתי שום תוכנה נורמאלית שתעשה מה שאני רוצה ממנה!!

אני מחפש תוכנה תפרמט את הדיסק קשיח ורק תסמן אותם!

לא רוצה שתשחזר לי מידע או תנסה "לתקן" אותם! שרק תגלה ותסמן אותם כמה שיותר מהר!

הפקודה format לא עושה את זה, היא מפרמטת את הדיסק קשיח וברגע שהוא מגלה סקטור פגום הוא מנסה בערך 5 פגמים לקרוא את אותו סקטור!

לחילופין אני מחפש תוכנה שתהיה כמו fdisk, שלפני שהתוכנה מייצרת את הפרטישן, שתסרוק את הדיסק לbad's ותוציא את השטח הזה מחוץ לפרטישן.

נ.ב: אני מודע לעובדה שהדיסק קשיח עשוי להתקלקל שוב, אני לא הולך לשים עליו מידע חשוב, אני רק רוצה לסמן אותו שאני אוכל להשתמש בשאר השטח שלו.

זה דיסק קשיח IBM שעוד יש לו אחריות יצרן אך אין עליו שום מדבקת אחריות, אם מישהו יודע אם ואיפה ניתן לממש את האחריות זה יעזור לי מאוד.

פורסם

WHY THE HELL IS THIS IN STICKY?

פורסם

WHY THE HELL IS THIS IN STICKY?

:kopfpatsch:

פורסם

חרשתי על האינטרנט ולא מצאתי שום תוכנה נורמאלית שתעשה מה שאני רוצה ממנה!!

אני מחפש תוכנה תפרמט את הדיסק קשיח ורק תסמן אותם!

לא רוצה שתשחזר לי מידע או תנסה "לתקן" אותם! שרק תגלה ותסמן אותם כמה שיותר מהר!

הפקודה format לא עושה את זה, היא מפרמטת את הדיסק קשיח וברגע שהוא מגלה סקטור פגום הוא מנסה בערך 5 פגמים לקרוא את אותו סקטור!

לחילופין אני מחפש תוכנה שתהיה כמו fdisk, שלפני שהתוכנה מייצרת את הפרטישן, שתסרוק את הדיסק לbad's ותוציא את השטח הזה מחוץ לפרטישן.

נ.ב: אני מודע לעובדה שהדיסק קשיח עשוי להתקלקל שוב, אני לא הולך לשים עליו מידע חשוב, אני רק רוצה לסמן אותו שאני אוכל להשתמש בשאר השטח שלו.

זה דיסק קשיח IBM שעוד יש לו אחריות יצרן אך אין עליו שום מדבקת אחריות, אם מישהו יודע אם ואיפה ניתן לממש את האחריות זה יעזור לי מאוד.

אם הבנתי נכון, אתה רוצה לפרמט ולהשאיר את הסקטורים הפגומים. FORMAT בדיוק עושה את זה. הוא לא מתקן אותם, אלא רק

מסמן אותם ב- FAT כפגומים, ואז כשתוכנה כלשהיא מתקינה קבצים, היא לא מתקינה אותם על הסקטורים האלה.

מה שכן, נראה לי שיש בעיה עם IMAGE-ים, כמו התקנת מערכת הפעלה חדשה. אבל אני לא בטוח :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים