פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים שלום, יש לי AMD 1200, המאוורר של המעבד התחיל להרעיש ואני חייב להגיד שאני ממש משתגע! זה בה בעוצמות שונות וזה לא יוצא לי מהראש :s05:, אני לא מבין איך זה יכול להיות, פתחתי את המחשב והסתכלתי וראיתי שפתאום ללא כל סיבה שאני יכול להבין אותה יש יותר רעש או פחות רעש, אני ממש אובד עצות. מה אפשר לעשות? אני ממש מתחנן לשמוע ממכם, תודה רבה וחג שמח! נמו.
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר קנה את הזלמן 7000ALCU ותהיה עם ראש שקט. וגם תוריד כמה מעלות בדרך שלום, תודה על התגובה איפה אני יכול לקנות את זה, כמה זה עולה, ומי יכול להתקין לי את זה? תודה רבה!
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר תנסה לנקות ממנו אבק הי, ניקתי ממנו את כל האבק, וזה עדיין קורה, אני לא מבין איך יכול להיות שזה מרעיש, אבל זו המציאות.
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים לחץ כאןבקשר להתקנה - אתה יכול להתקין בעצמך , אבל אם אתה לא רוצה תבקש מטכנאי או חבר שיודע.
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים תקנה את המאוור שהמליצו החברים!.יכול להיות שהבעיה קראתה משום שיש לך בלוח SMARTFAN זה שהמאוור מעלה את עוצמתו, כאשר המחשב חם או בתעמץ יותר מדיי.!
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר חברה, תודה רבה לכולכם על התגובות והעזרה. אני הולך לנסות קודם כל לשמן את המאוורר, אני מקווה שזה יעזור. אני מקווה שזה יצליח, נשמע כאילו זה תרופת פלא כמעט לכל מאוורר שפתאום מרעיש, יש לי כמה מחשבים ואם זה יעבוד אני יעשה את זה בכולם, תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.