עבור לתוכן

מבקש המלצה ללוח אם מבוסס NFORCE2 ULTRA 400, מחפש לקנות אחד שתומך בAXP 2600+ TB

Featured Replies

פורסם

חשבתי על אחד מהלוחות של אלבטרון - אבל אין לי מושג לגבי היציבות והאמינות שלהם.

יש כמובן את הלוחות של גיגהבייט ואביט, אבל עם אביט דיי "אכלתי קש" בפעם האחרונה שקניתי לוח (גם תואם AMD) שלהם. הייתי צריך לעשות RMA אל היצרן, וכשקיבלתי לוח חדש (לא בדיוק חדש גם) - גם הוא היה תקול. אגב, נאלצתי לעשות RMA בגלל קבלים שהתנפחו והתפוצצו.

בקיצור, על מה אתם ממליצים? בעיקר מבחינת אמינות וביצועים.

אני מדבר על מחיר בסביבות 400 ש"ח. לא צריך כרטיס מסך אונבורד, וגם כרטיס קול לא חובה (אלא אם כן זה מימוש של SOUNDSTORM שהוא לא AC97)

אשמח להמלצות ותובנות!

תודה!

פורסם

לוחות טובים ופופולריים היום הם הNF7 של Abit וה8RDA3I של Epox, שניהם יתאימו לך. מעבר לזה כל לוח לסוקט A שתקנה היום יתאים.

פורסם

לוחות טובים ופופולריים היום הם הNF7 של Abit וה8RDA3I של Epox, שניהם יתאימו לך. מעבר לזה כל לוח לסוקט A שתקנה היום יתאים.

8rda3+ יותר טוב מהלוח שציינת של איפוקס ואף נחשב ליותר טוב מהאביט....

פורסם

8rda3+ יותר טוב מהלוח שציינת של איפוקס ואף נחשב ליותר טוב מהאביט....

אני חושב שדילגת על משהו חשוב:

אני מדבר על מחיר בסביבות 400 ש"ח.

פורסם

NF7 v2.0 רגיל, יותר מזה הוא גם לוח בעל ביצועים גבוהים , ובOC הוא משאיר על האיפוקס אבק...

פורסם

גם האיפוקס חזק מאוד באוברקלוק!!

אבל המ לא ראיתי ביוסים מיוחדים ללוח כמו שיש ללוחות NF7 :pissed:

פורסם

יש לי יש אחד,taipan,merlin

והאיפוקס משאיר לאביט של אבק pcb תאמין לי....

פורסם

וואלה גם לאיפוקס יש ביוסים מיוחדים??!! :o :o

פורסם

לפחות ל-8rda3+ יש ...אני חוש שגם לשלך יש

פורסם

וואלה אחלה מעשה ניסיונים במחשב שלי חחח כבר לא ממש משנה יל יש לי 64 ביט אם לוח תותח וזיכרון מעולה!!

אז זה מחשב לניסיונים כמובן חוץ מכרטיס מסך שהלך למחשב הנוכחי שלי פה יש לי GF2TI ה-TI4400 שלי מת בצורה מסתורית :nixweiss:

פורסם

epox 83rda+

אחלה לוח ואתה מקבל איתו כבלים עגולים.

אין לו סאונדסטורם אבל הוא סבבה לגמרי.

הייתי ממליץ על אביט אבל אמרת שאין לך נסיון טוב איתם

פורסם

אבל הוא יקר חביבי יקר הרבה יורת הלוחות היחידים שנכנסים לתקציב הם 8RDA3I או NF7 תקח אחד מהם שני הלוחות מעוליםרק מה בזמן הטעינה בהתחלה בלוחות אביט על תכבה את המחשב פתאום כי שמעתי שזה יכול להרוס אתה הביוס...

או שזה בעיה אחרת לא זוכר מה זה בדיקו עושה... אבל זאת בעיה מעצבנת במיוחד תקלה קטנה ומת הלוח :s07:

פורסם

אתם סוטים מנקודה אחת, פותח התראד ביקש לוח ב400 שקל ולאיפוקס אין לוח נורמאלי במחיר הזה, לאביט יש.. NF7 v2.0 בתחום מחירים שבין 350-400 שקל.

TommyW , אתה בטח מתכוון לאותו טקסט אדום שמופיע למשך 1-2 שניות לאחר שמתבצעת שמירה של תדרי שעון ששונו (OC) , הדבר קיים ברוב לוחות nForce2 , גם בEPOX וגם בABIT.

OFF TOPIC

השיאים נשברים ע"י NF7 של אביט ו DFI LAN PARTY NFII , לא ראיתי EPOX באופק, אם אתם טוענים שיש לכם איפוקס שמשאיר אבק לNF7 תוכיחו.. (שיא שלי)

פורסם

ווואלה למה אתה אומר שהאיפוקס 8RDA3I גרוע הוא מעולה!! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים