עבור לתוכן

Fortis DVD-R X8 =....?

Featured Replies

פורסם

אוקיי אתמול קניתי את הצורב 3500a פלוס הדיסקים של פורטיס - x8 בדקתי בdvdinfo ורשום שהם Taiyo Yuden , כמובן שאחרי זה ביררתי וראיתי שהם לא באמת Taiyo Yuden הם פייק.

בכל מקרה קראתי שלאנשים היו התנסויות מעורבות עם הדיסקים , חלק היו טובות חלק רעות , למזלי ההתנסות שלי הייתה מצויינת (לטעמי) כי ה3500a צורב אותם על 12 , וכל "המידע" שצרבתי עליהם על 12 היה קריא והותקן בהצלחה

:xyxthumbs:

יש לעוד מישהו ניסיון איתם? אם כן מה אתם אומרים עליהם?

פורסם

זה לא אומר שהם FAKE...

FORTIS זה מותג שמיוצר ע"י יצרנים שונים, בגלל זה הביקורות המעורבות.

לי היתה הצלחה עם 4X אבל עברתי ל RIDATA כי הם יותר מוצלחים (רק ב X4, כי במהירויות יותר גבוהות זה כבר G05 שנחשב פחות טוב מהG04)

פורסם

אוקיי אתמול קניתי את הצורב 3500a פלוס הדיסקים של פורטיס - x8 בדקתי בdvdinfo ורשום שהם Taiyo Yuden , כמובן שאחרי זה ביררתי וראיתי שהם לא באמת Taiyo Yuden הם פייק.

בכל מקרה קראתי שלאנשים היו התנסויות מעורבות עם הדיסקים , חלק היו טובות חלק רעות , למזלי ההתנסות שלי הייתה מצויינת (לטעמי) כי ה3500a צורב אותם על 12 , וכל "המידע" שצרבתי עליהם על 12 היה קריא והותקן בהצלחה 

:xyxthumbs:

יש לעוד מישהו ניסיון איתם? אם כן מה אתם אומרים עליהם?

מאיפה אתה יודע שהם FAKE? דוקא TY נצרבים על NEC3500A ב X12 אם אני זוכר נכון. אולי KSP עשו משהו מועיל עם מדיות לשם שינוי? מה המדיה קוד?

פורסם
  • מחבר

מאיפה אתה יודע שהם FAKE? דוקא TY נצרבים על NEC3500A ב X12 אם אני זוכר נכון. אולי KSP עשו משהו מועיל עם מדיות לשם שינוי? מה המדיה קוד?

הממ אני כרגע לא יכול לבדוק (בעבודה) אבל זה היה משהו ty02 ...

הממ הגעתי למסקנה שהם פייק כי ראיתי ברשימה השחורה של cdfreaks לגבי פייקים של ty שfortis נכללים שם... אבל מי יודע...  :hat:

והנה הרשימה:

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=112854

פורסם

איזו רשימה...  כן, די מתאים ל KSP, בטח חיפשו גם TY וגם זול מאוד, כי הם "הכי זולים"  :screwy: אבל, תבדוק בבית, בתגובה השנייה בטרד הוא מסביר איך זה צריך להראות (הכתוביות).

עריכה: אתה יודע מה, קשה לי להאמין שזה TY אמיתי. ב KSP זה עולה 3 שקל לדיסק בחבילות של 10, אחרי מע"מ ויבוא ורווח. איך זה יכול להיות אם מריטליין שהם אולי הכי גדולים בארה"ב מוכרים את הספינדלים של ה 100 שלהם הכי זולים של TY ב 48 סנט. יש שם גם TY שעולים 1.11 דולר. הגיע הזמן שיפסיקו למכור פורטיס ויתחילו למכור TY מקוריים, וורבטים, RICOH וכו'...

פורסם

תמיד הם ייתפסו פראיירים שיקנו דיסקים זולים,אז למה להתאמץ :bash:

פורסם
  • מחבר

כן זה ברור לי שזה לא YT פשוט התפלאתי שזה נצרב על 12! ורציתי לשמוע דעות על הדיסקים האלה... מראש אמרתי לעצמי שזה חרא של דיסקים אבל אני מרוצה בינתיים (טוב נו מצריבה של דיסק אחד בינתיים לול...)

פורסם

קודם כל תבדוק שאכן זה מזוייף. בטרד שהבאת הוא מסביר איך לזהות את המזוייפים. אולי נופתע למרות הכל?

זה שזה צורב ב X12 זה בגלל שה NEC מזהה את הדיסק כ TY והקושחה שלו אומרת לו לצרוב את זה ב X12. זה שזה מנגן זה כבר טוב, אבל עדיין לא אומר הרבה לגבי איכות הצריבה.

אם יש לך מישהו שיש לו צורב DVD של ליטיאון, או BENQ או פלקסטור אז תוכל להריץ בדיקה אמיתית של איכות הצריבה. כמובן שגם אז זה לא מבטיח שהדיסק ישמר זמן רב.

פורסם

[בכל מקרה קראתי שלאנשים היו התנסויות מעורבות עם הדיסקים , חלק היו טובות חלק רעות , למזלי ההתנסות שלי הייתה מצויינת (לטעמי) כי ה3500a צורב אותם על 12 , וכל "המידע" שצרבתי עליהם על 12 היה קריא והותקן בהצלחה 

זה שראית שרשום X12 זה נחמד אבל בתכלס כמה דקות זה לקח לדיסק של 4.7G

היה לי פעם צורב של טושיבה שהיה מראה שהוא צורב על פרינקו ב X4 ובתכלס זה היה שעה של צריבה (ז"א X1 )

זה מאוד מעניין אותי כי אני גם מעוניין לקנות ובתנאי שזה לא זיוף

ועוד משהו - לפני שנה אכלתי אותה עם הדיסקים של פורטיס שנה שלמה לא קניתי ב KSP

כעבור חודש אכלתי אותה ב טרונקיס עם דיסקים של PRINCO שלקראת סוף הדיסק הם נדפקים

מאז קניתי כ 400 דיסקים DVD רק SILVER LINE X1 אלה הדיסקים הכי טובים שיש בשוק

ואני מקווה שב KSP למדו את הלקח לא להביא מוצרים באיכות ירודה

ואני מתכוון שוב לחזור אליהם אבל בקבוצות קטנות של חבילות של 10

ואולי מי יודע FORTIS יחזיר את האמון בעם :yelclap:

פורסם
  • מחבר

מזוייף.

אין את הסממנים שרשום שם... בכל מקרה עוד דיסק שנצרב 12 , עוד דיסק מושלם... 3 סרטים , אפליקציה של 3 דיסקים + טראק של 75 דקות כל אלה על דיסק הכל בינתיים עובד בצורה מושלמת.

אני ממש ממש מרוצה מהם :yelclap:

פורסם

דרך אגב ... פורטיס זה שם של זמר לא? :bash: :bash:

לכל מחיר יש הסבר - אין מתנות חינם

פורסם

רמי פורטיס התותח ;D כן, ולהבדיל אלף הבדלות. בכל מקרה, אם יש לך דברים היקרים לך צרוב אותם על דיסקים יותר איכותיים.

פורסם

מזוייף.

אין את הסממנים שרשום שם... בכל מקרה עוד דיסק שנצרב 12 , עוד דיסק מושלם... 3 סרטים , אפליקציה של 3 דיסקים + טראק של 75 דקות כל אלה על דיסק הכל בינתיים עובד בצורה מושלמת.

אני ממש ממש מרוצה מהם :yelclap:

תגיד למה אתה קקה תענה על השאלה כמה זמן לוקח לך לצרוב מה רושם ה NERO בסיום הצריבה 10דקות /8 דקות/ 6 דקות ?

תודה

פורסם
  • מחבר

תגיד למה אתה קקה תענה על השאלה כמה זמן לוקח לך לצרוב מה  רושם ה NERO בסיום הצריבה 10דקות /8 דקות/ 6 דקות ?

תודה

חח מצטער... שלחתי את ההודעה מחבר (הוא קיבל את הדיסק המפוצץ P: ) בכל מקרה מחר אני יצרוב עוד דיסק וירשום לך בדיוק כמה זמן לוקח לצרוב dvd מלא על 12

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים