עבור לתוכן

חייב עזרה !!!!!!!!!!!! דחוף דחוף דחוף

Featured Replies

פורסם

קודם תודה שאתה פה !!!

דבר שני קניתי מחש חדש לפני 4 חודשים ומאז שקניתי אותו המאורר של המעבד שלי עושה רעש יש לי מעבד פניטוים 4 2.8 אניטל prescot

ואני משאיר את המחשב כול השבוע דולק והוא עושה לי פוווול רעש בשינה ואני הולך לחברים שלי והמחשבים שלהם שטים טילים אני מחפש טריק שישתיק אותו ואם לא טריק אז מעבד שקט במחיר הכי נמוך שיש ואני גם בנתניה אז שיהיה בסביבה סליחה שיש לי כול כך הרבה בקשות אבל זה ממש לחוץ לי !!!!

:s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

פורסם

אבל זה ממש לחוץ לי !!!!

בשביל מה יש שירותים?

עכשיו ברצינות,תשנה לכותרת יותר אינפורמטיבית לפי חוקי הפורום אחרת הדיון ינעל

מה שאתה צריך זה קירור חדש,שקט וביצועים זה zalman 7000 alcu הוא עולה 180-200 שח אבל הוא לא מתאים לכל לוח יש לבדוק תרשימת לוחות מתאימים באתר של זלמן - www.zalmanusa.com

ואם לא טריק אז מעבד שקט במחיר הכי נמוך שיש ואני גם בנתניה אז שיהיה בסביבה סליחה שיש לי כול כך הרבה בקשות

מעבד וכל חלק אלקטרוני אחר לא מייצר רעש,רק חלקים זזים כגון מאוררים עושים רעש

תשתדל לחסוך בסמיילים פעם הבאה

פורסם

רון תשמע זה לא רק הבעיה של המאוורר זה הבעיה של המעבד זה פרסקוט בטח 478 וזה עוד 2.8(אל תשאל אותי מה זה משנה 2.8 פשוט שמעתי שיש בעיה בדגם הזה)

פורסם

אין שום קשר בין המעבד לרעש מעבד לא עושה שום רעש רק חלקים זזים יכולים לעשות רעש כפי שכבר הסברתי

פרסקוט מתחמם הרבה אבל זה לא ממש קשור לנושא התראד

פורסם

מה שהתכוונתי שבגלל שזה פולט הרבה חום המעבד צריך לקרר יותר ואז הוא מסתובב יותר מהר =רעש והרבה

פורסם

תשנה את הכותרת ומהר! אתה לא חייב שום דבר דחוף ואין שום הצדקה שפניה שלך לעזרה תהיה יותר דחופה מלעזור לחברי פורום אחרים.

:bash:

פורסם

הכותרת שלך לא תקנית ולכן ננעל התראד.

קרא את חוקיי הפורום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים