פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים קובץ טקסט הוא מחרוזת , נכון?אם כך אני יכול לגשת לכל תו בו (אם אני יודע את המיקום שלו)ולעשות עליו פעולות.איך אני עושה את זה?ואם טעיתי בהבנה שלי על קבצי הטקסט תקנו אותי
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים בערך.קובץ טקסט הוא מחרוזת של תווים אבל אי אפשר לגשת לכל אות כמו מערך או מחרוזת.על הקובץ יש סמן שבעזרתו אפשר להגיע למקום הרצוי בקובץ.תשתמש ב-C בפונקצייה fseek כדי להגיע לאות הרצוי כאשר הפרמטר הראשון הוא המצביע לאובייקט הקובץ FILE* ,השני כמה בתים(אותיות) אתה רוצה להתקדם (יכול להיות שלילי) ובפרמטר האחרון 0 אומר תתחיל לזוז מתחילת הקובץ,1 אומר ממקום נוכחי,2 אומר מסוף הקובץ.ואז תקרא את האות לתוך מחרוזת באמצעות fread.הנה מדריך טוב מאוד:http://www.mh2000.co.il/c/13.pdf
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר לאחר טרטורים רבים אני נאלץ לבקש עוד פעם עזרהבבקשה תנו לי את הקוד לפעולות הבאות1) פתיחה של קובץ בשם "new.txt" 2) הפיכה למחרוזת3) שמירה מחדש כקובץ TXT
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים hi!look you should read everything in a book, so you won't do anything stupid - c++ gives you a lot of freedomyou can open a read file, write file or both. they have a marker that tells you where you areif you opened a read\write file you'll have 2 markershere's a small thing - you should search & read on every commandthe program opens a file then goes copies the first line to a stringafter that get the write marker there and writes the letter f:#include <fstream.h>void main(){char f_line[256];int pos;fstream f1;f1.open(f_name,ios::app|ios::in|ios::out); if (!f1) { cout<<"cant open file for write (named session.txt)"; return(0); }f1.seekg(0,ios::beg);f1.getline(f_line,255);pos=f1.tellg(); f1.seekp(pos,ios::beg);cout<<'f';f1.close();}
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים iakovl, תירגע. אף אחד לא מינה אותך לשוטר.אין שום דבר רע בהודעה שלו. הוא ראה מישהו שמבקש עזרה, ועזר לו.יכול להיות שזה עדיין רלוונטי לאותו אחד, וגם אם לא - זה יוכל לעזור לאנשים שיגיעו לת'רד הזה בחיפוש.את ההודעות המיותרות שלך תשמור לעצמך.כמו כן, ההודעות המיותרות נמחקו.עריכה: עכשיו אני רואה שפותח הת'רד הוא בכלל אתה! אם כך, לדעתי אתה בכלל חוצפן!
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר iakovl, תירגע. אף אחד לא מינה אותך לשוטר.אין שום דבר רע בהודעה שלו. הוא ראה מישהו שמבקש עזרה, ועזר לו.יכול להיות שזה עדיין רלוונטי לאותו אחד, וגם אם לא - זה יוכל לעזור לאנשים שיגיעו לת'רד הזה בחיפוש.את ההודעות המיותרות שלך תשמור לעצמך.כמו כן, ההודעות המיותרות נמחקו.עריכה: עכשיו אני רואה שפותח הת'רד הוא בכלל אתה! אם כך, לדעתי אתה בכלל חוצפן!מה חוצפן?פתחתי את הת'ראד ב04הוא עונה עליו עכשיואיך הוא בכלל מצא אותו?
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים לאחר טרטורים רבים אני נאלץ לבקש עוד פעם עזרהבבקשה תנו לי את הקוד לפעולות הבאות1) פתיחה של קובץ בשם "new.txt" 2) הפיכה למחרוזת3) שמירה מחדש כקובץ TXTהבן אדם ענה לך. אם זה עדיין רלוונטי או לא, זה לא משנה. זה לא מצדיק את התגובה שלך!והת'רד הזה ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.