עבור לתוכן

קירור מים

Featured Replies

פורסם

שלום מה מצב??

טוב אז ככה חשבתי אולי לקנות קירור מים למערכת שלי ורציתי שאולי תמליצו לי על משהו מסוים

אבל אני רוצה משהו טוב שיקרר טוב אבל לא יעלה הרבה

אני גם רוצה אחת אמינה וכו'

תודה

פורסם

לא חושב שתמצא משהו שיקרר טוב ולא יעלה הרבה (:

יש כל מיני ערכות של טרמלטק שתוכל לקנות ב600-700 שקל, אבל הביצועי קירור שלהם הם כמו קירור אוויר חזק! ולא ברמה של קירור מים..

פורסם
  • מחבר

אז מה המינימום שאני צריך להוציא ותן לי דוגמאות

נ.ב

לא קשור כל כך אבל שאלה יכול להיות שעם הזזתי קצת את כל החוטי חשמל וזה שבתוך המארז יכול להיות שפתאום הטמפ ירדה ל34-37??

פורסם

אני לא יודע מה היתה הטמפרטורה שלך קודם, אבל סידור חוטים משפר את זרימת האוויר, שאכן משפר את הטמפרטורה בצורה טובה (:

יש ערכות כחול-לבן של חברת EMP

יש ערכות מוכנות או שתצטרך לקנות חלק חלק של חברות כמו DangerDen, דברים כאלה יעלו לך מעל אלף שקל.

בוא נגיד שבסביבות 1300 שקל כבר תוכל להשיג מערכת בנויה, אם תרצה מערכת איכותית יותר אפשר להעלות את התקציב ל 1600 ויותר...

הכל תלוי בדרישות שלך ולמה בעצם אתה צריך את זה, היום קירור אוויר מספיק לשימוש ביתי בצורה טובה (ואפילו שקטה)

פורסם
  • מחבר

הפמפ' קודם הייתה 39-41

שנית והקירור מים של TT מה הבעיה איתה?

פורסם

הקירור מים של TT מה הבעיה איתה?

הבעיה עם מהערכות לקירור מים הזולות כמו שכבר Vatos-Locos אמר, שהם לא יקררו לך את המחשב יותר מקירור אויר טוב שעולה 1/3 מהמחיר של ערכת קירור המים ה"זולה".

פורסם

המערכת של titan היא בדיחה לפי מה ששמעתי עליה

ה bigwater של tt התגלתה כטובה מאוד ביחס למחיר(אם אינני מתבלבל עם מערכת אחרת שלהם)

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שאתה מתבלבל כי יש רק שני דגמים ל TT זה ואחד יקר יותר

שאלה שווה לי לקנות מערת קירור מים בחול???

אפשר אתרים מוכרים וטובים שאפשר לקנות מהם??

פורסם

יצא לך כמעט אותו הדבר

והטיטן היא בדיחה אחת גדולה

הTT לא מי יודע מה עדיף קירור אויר איכותי

פורסם

שמע, אני מעלה בקרוב מדריך מלא ומפורט לגבי קירור מים , אני מציע שתחכה איזה שבועיים עם זה עד שאני אוציא את המדריך , ואז תוכל לדעת הכל, גם לגבי ביצועים, מחירים וכדומה.

פורסם
  • מחבר

אהה ווואלה תודה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים