פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים שלום מה מצב??טוב אז ככה חשבתי אולי לקנות קירור מים למערכת שלי ורציתי שאולי תמליצו לי על משהו מסוים אבל אני רוצה משהו טוב שיקרר טוב אבל לא יעלה הרבהאני גם רוצה אחת אמינה וכו'תודה
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים לא חושב שתמצא משהו שיקרר טוב ולא יעלה הרבה (:יש כל מיני ערכות של טרמלטק שתוכל לקנות ב600-700 שקל, אבל הביצועי קירור שלהם הם כמו קירור אוויר חזק! ולא ברמה של קירור מים..
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים מחבר אז מה המינימום שאני צריך להוציא ותן לי דוגמאותנ.ב לא קשור כל כך אבל שאלה יכול להיות שעם הזזתי קצת את כל החוטי חשמל וזה שבתוך המארז יכול להיות שפתאום הטמפ ירדה ל34-37??
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים אני לא יודע מה היתה הטמפרטורה שלך קודם, אבל סידור חוטים משפר את זרימת האוויר, שאכן משפר את הטמפרטורה בצורה טובה (:יש ערכות כחול-לבן של חברת EMPיש ערכות מוכנות או שתצטרך לקנות חלק חלק של חברות כמו DangerDen, דברים כאלה יעלו לך מעל אלף שקל.בוא נגיד שבסביבות 1300 שקל כבר תוכל להשיג מערכת בנויה, אם תרצה מערכת איכותית יותר אפשר להעלות את התקציב ל 1600 ויותר...הכל תלוי בדרישות שלך ולמה בעצם אתה צריך את זה, היום קירור אוויר מספיק לשימוש ביתי בצורה טובה (ואפילו שקטה)
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים הקירור מים של TT מה הבעיה איתה?הבעיה עם מהערכות לקירור מים הזולות כמו שכבר Vatos-Locos אמר, שהם לא יקררו לך את המחשב יותר מקירור אויר טוב שעולה 1/3 מהמחיר של ערכת קירור המים ה"זולה".
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים מחבר אתם מתכוונים לזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818ואיך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1161&products_id=6617
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים המערכת של titan היא בדיחה לפי מה ששמעתי עליהה bigwater של tt התגלתה כטובה מאוד ביחס למחיר(אם אינני מתבלבל עם מערכת אחרת שלהם)
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר לא נראה לי שאתה מתבלבל כי יש רק שני דגמים ל TT זה ואחד יקר יותרשאלה שווה לי לקנות מערת קירור מים בחול???אפשר אתרים מוכרים וטובים שאפשר לקנות מהם??
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים יצא לך כמעט אותו הדברוהטיטן היא בדיחה אחת גדולה הTT לא מי יודע מה עדיף קירור אויר איכותי
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים שמע, אני מעלה בקרוב מדריך מלא ומפורט לגבי קירור מים , אני מציע שתחכה איזה שבועיים עם זה עד שאני אוציא את המדריך , ואז תוכל לדעת הכל, גם לגבי ביצועים, מחירים וכדומה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.