עבור לתוכן

הצעות לזכרון

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי כרגע AMD1800+, לוח של גיגהבייט(7VRXP, KT333) וזכרון XTREME DDR PC2700 256MB. אני מעוניין להוסיף עוד 256MB. אין צורך בשום דבר של דואל צ'אנל\DDR2 וכו' :) .

אם אפשר אז אני מעדיף CL2, אבל לא חובה. כמו כן, אני מניח שהמקסימום שאני צריך זה PC3200, שלפי הבנתי זהו הסטנדרט כיום.

כרגע אין הגבלת תקציב, ואני מעוניין לקבל הצעות.

בתודה

פורסם

בCAS2 יש את הזכרון של SUPERTLANET במחיר סביר-

לחץ כאן

לעומת זאת זכרון של של A-DATA שהוא בCAS3 עולה רק 240 ש'ח

קח את זה בחשבון.

פורסם

כמעט כל זיכרון שעושה CL2.5 ב400Mhz יעשה CL2 ב333Mhz, אז כל זכרון כזה יתאים

פורסם

שלום

יש לי כרגע AMD1800+

ה 1800 עובד ב BUS של 266MHz, ולכן כל זיכרון בימינו אמור לתת תיזמונים טובים בתדירות נמוכה כזו.

אבל - אם אתה מתכנן OC או שידרוג של המעבד, אולי כדאי להשקיע בזיכרון שייתן ביצועים טובים יותר בעתיד.

פורסם

בCAS2 יש את הזכרון של SUPERTLANET במחיר סביר-

לחץ כאן

לעומת זאת זכרון של של A-DATA שהוא בCAS3 עולה רק 240 ש'ח

קח את זה בחשבון.

חשבתי שהDDR400 של ADATA הם 2.5-3-3-7, לא?

לפותח, תזכור שאם הזיכרון הנוכחי שלך לא עושה CL2, אם תוסיף עוד סטיק עדיין לא תוכל לעבוד בCL2. תשקול להוסיף סטיק של 512 במקום של 256, יהיה לך הרבה יותר קל להעביר אותו מחשב. ותדע שההבדל בין CL2 לCL2.5 הוא לא ממש גדול, בד"כ לא מצדיק את המחיר ורוב הזיכרון כשהם עובדים ב266 מגה-הרץ בד"כ מסוגלים לעשות CL2.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

א) הזכרון הנוכחי שלי עושה CL2

ב) איזה זכרון DDR400 כדאיי, במחיר של 350שקל+-?

פורסם

חד משמעית סופרטאלנט

פורסם
  • מחבר

מה עם A-DATA וGEIL?

פורסם

מה עם A-DATA וGEIL?

מתחיל ב- 400 ש"ח.

פורסם

תיראה אני ההיתי ממליץ אם אתה קונה זיכרון אז תשקיע טיפה כסף ותיקנה אחד עפ פלטת קירור על הזיכרון אני ההיתי ממליץ את ה Twin MOs או את Ging Max שתיהם בעדיפות טובה איכות טובה אחריות מעל 2 לשתיהם שווה זה בדוק

פורסם

KINGMAX גם אני ממליץ, ביצועים טובים, מחירים סבירים,ככה שאני לא רואה סיבה שלא לנסות להתייחד איתם.

פורסם

תיראה אני ההיתי ממליץ אם אתה קונה זיכרון אז תשקיע טיפה כסף ותיקנה אחד עפ פלטת קירור על הזיכרון אני ההיתי ממליץ את ה Twin MOs או את Ging Max שתיהם בעדיפות טובה איכות טובה אחריות מעל 2 לשתיהם שווה זה בדוק

זה ממש לא המדד לאם זיכרון טוב. מה שקובע אם זיכרון הוא טוב הם הדברים הבאים, לפי הסדר הזה, פחות או יותר (קצת תלוי בהעדפה אישית):

סוג הצ'יפים שעל הסטיקים, איכות הסטיק עצמו, מותג ותנאי אחריות.

פורסם

לGeIL יש יחס עלות\ביצועים מצוינים.

תראה,אם אתה קונה GeIL אתה מקבל אחריות לכל החיים,איכות צ'יפים מצוינת בדומה לכל זכרון סטנדרטי ממותג.

וHeat Spreader שיכול להיות בונוס נחמד.

מבינת ביצועים אין הבדל בין A-DATA\GeIL\Kingmax\SuperTalent.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים