פורסם 2002 ביוני 1823 שנים מחבר ניקיתי את העדשה עם דיסק ניקוי הוא צרב 2 דיסקים ושרף את ההשלישי אז אני לא יודע מה איתו עכשו (הוא היה שורף דיסקים בכיף גם לפני הבלגן ) אבל אני מסכים שהוא חר$ צורב לא אמין בכלל והבקר שלו לא מזוהה אוטמטית עי XP או כל גירסה אחרת הבקר נקנה במבצע של היבואן בכל הארץ מכרו את הצורב עם הבקר הזה אם הוא ילך סופית בטוח שלא אקנה ימהה שוב
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים תנסה את מה שהצעתי עם השמן......בדר"כ זה עובד מעולהאיפה לשים את השמן בגלגלי שיניים
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים תנסה את מה שהצעתי עם השמן......בדר"כ זה עובד מעולההשמן אוליי יעבוד מצויין אבל מה יעשה משהוא שלא רוצה להסתכן ולפתוח את הצורב??????
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים הימאהה שלי עובד מצויין כבר שנה וחצי.הוא שבק חיים לפני איזה חודש (לא זיהה שום דיסק, הכל נחשב כ"אין דיסק") אבל דיסק ניקוי ב10 שקל פתר את הבעייה והצורב עובד מצויין ולא "שורף" אף דיסק... רק שיש עומס על המחשב אבל זו בעייה בניהול הזיכרון שלי שהמחשב לא עומד בקצב של הצורב...
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים איזה על הגלגלי שיניים......על העינית והכל....תשמן הכל אבל כשאתה עושה את העינית אז בעדינות ממש.....אחרת באמת תצטרך צורב חדש
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים אני מציע שתשתמש בשמן של המכונות שמישתמשים במספרותשל המכונות האלהאני שמתי אותו והוא והוא הרבה יותר טוב מסתם גריז שקיבלתי מרופא שניים זה ששמים במקדחה שיש אצל הרופאבכל מקרה השמן של המכונה של הספר הרבה יותר מימי ולכן נכנס לכל החורים הצורה טובהאבל מה שאתה לא עושה על תיגע בעינית ואל תשמן אותה או לידה רק את המוטות מתכת שמחזיקות את המסילה ואם יש לך גלגלי שיניים שמן גם אותם בימהה החדשים אין גלגלי שיניים יש רצועת גומי ולכן אין צורך לשמן אותםמה שאתה לא עושה אל תיגע ואל תנשוף על העינית אם אתה רוצה לנקות תשתמש או בדיסק ניקוי או במנקה אוזניים יבש ובזהירות תעבוד ואז תסתכל באור לראות אם נשאר אבק
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים שאלה לי אליכם.לכל אלו שהציעו לפתוח את הצורב.....מממממממ מה עם אבק? אתה פותח את הצורב מנקה, העינית לא מקבלת אבק למרות שאתה מנקה? היא הרי מאוד רגישה.וד"א- מנקה אוזניים???? אם אינני טועה הוא מורכב ממעין כאלו שערות לבנות לא,?? והן יכולות להתלש.אני יכול לפתוח את ה סי די בלי שיקרה לו כלום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.