פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים הם לא חידשו כמעט כלום, חוץ מהYes Max, בעצם כל המוצרים שהם שמו שם זה מוצרים ישנים שיש אותם בשוק הרבה זמן! אפילו את המקלדת החדשה של מיקרוסופט (הזו עם הקורא טביעת אצבעות) לא היה שם! אגב למי שעדיין לא יודע, ניתן להכנס לאתר של יס ולהדפיס שם את הקופון הנחה שמקנה לכם כניסה ב35ש"ח, גם מי שלא מנוי של יס יכול לעשות זאת, הם לא בודקים, אבל חייב דף מודפס לכל כרטיס. לדעתי התערוכה בקושי שווה 35ש"ח אלא אם אתם באים לשחק במשחקים הרבים והמגוונים שהיו שם. בקיצור הנא כמה תמונות: היה שם מישהו שעשה הרצאה על מחשב הHTPC הזה, זה היה בחדר גדול עם מסך ענק. לטעמי זה מחשב דיי גדול יחסית למחשב שאמור להיות בסלון, בזמן ההדגמה היו תקלות, למשל הוא ניסה להראות שניתן לגלוש דרכו ולא היה אינטרנט. הוא אמר שאפשר לנגן דרכו סרטים וניתן להוריד כל סרט שאתם רוצים דרך האינטרנט והכי מצחיק שהוא ניגן סרט ואני רואה בתחילתו את הקרדיטים לליונטוורק! זה השלט של היס מקס החדש, שלט מגושם וגדול לטעמי. מה שנחמד ביס מקס זה שניתן לשחק משחקים עם תלת מימד אמיתי על מסך הטלוויזיה!! היו שם המון מחשבים והם בהחלט השקיעו בהם מבחינת חומרה, רוב המחשבים שהיו שם היו מסכי LCD אך מבחינת מסכים הם ממש אכזבו, הם שמו שם מסכי LCD מעפנים שם Proview ומסכי CRT מסוג MAG 786PF. באחד הביתנים הם שמו מכונית סובארו אימפרזה שהיה ניתן להכנס אליו, וגם לצפצף ממנו בתוך המכונית.. ניתן היה להתרשם מהטלפונים הסלולאריים שהיו שם היו שם מאות עמדות מחשב ופליסטיישן 2 עם המון משחקים מגוונים!!! והיה שם גם עמדה של iDDR וקצת מעליהם מכרו יחסית בזול משטח ריקוד לPC היה שם ממש חנות של BUG! מכרו שם המון מוצרים במחירים טיפה זולים יותר, למשל 25 מדיות של LG ב20ש"ח הם אפילו הכינו זירה למי שרצה ללכת שם מכות ;D כשאמרתי השקיעו בחומרה, התכוונתי לזה! שימו לב - מחשב בעל 2 מעבדים ו4 סטיקים של זכרון! ואני משער שכל סטיק זה מינימום 512MB. תמונה זו ממחישה לנו במעט את הכמות האדירה של המחשבים שהיו שם חוץ מזה, נחמד לראות שהם התחשבו גם בנכים.
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים אחלה סיקור, ואחלה תמונות רק לא הבנתי למה שמת את התמונה של היס מקס 3 פעמים : אשמח אם תוכל להביא תמונות נוספות
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים סיקור נחמד מאוד ואחלה תמונות.. כמובן שאני לא אתנגד לעוד תמונות .... דרך אגב, איזה מצלמה יש לך ?
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים היה שם מישהו שעשה הרצאה על מחשב הHTPC הזה, זה היה בחדר גדול עם מסך ענק. לטעמי זה מחשב דיי גדול יחסית למחשב שאמור להיות בסלון, בזמן ההדגמה היו תקלות, למשל הוא ניסה להראות שניתן לגלוש דרכו ולא היה אינטרנט. הוא אמר שאפשר לנגן דרכו סרטים וניתן להוריד כל סרט שאתם רוצים דרך האינטרנט והכי מצחיק שהוא ניגן סרט ואני רואה בתחילתו את הקרדיטים לליונטוורק! יש גם את הדגם הקטן שלו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים מחבר אני באתי לשם בנאגלה הבאה, בין 8 ל12 הלכתי ב11 כי היה דיי משעמם חוץ מזה שהייתי רעב, גנבים שם בקפיטריה, רוצים 13ש"ח על חתיכת פיצה עלובה
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים יש סיכוי שמישהו ראה שם את הקריאיטיב זן מיקרו....?קריאיטיב אמרו לי שהם מנסים אותו......איתן
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים אני ההיתי שם ובדקתי טוב טוב תחומרה המחשב הזה עם השני מעבדים עם החלון היו בו 2 מעבדי אופרטון כול אחד 1.8 והיו 4 סטיקים ראם של 256 סה''כ גיגה והיה בו x800xtpe היה אחלה רק המקדלות של הזיבורד מעצבנות כול המחשבים שם היו עם a64 +3400 והיו 2 או 3 עם +3500 לכולם היה 512 ראם וחלק היו עם x800xtpe וחלק עם 6800gt חוץ מהשרת ששיחקו עליו הנסיך הפרסי שתיראתי למעלה היה נחמד והאיש עם הכסא גלגים הוא בחור של amd
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים האיש עם הכיסא גלגלים הוא יואל , אחד המארגנים של כל האירוע הזה >_<לצערי, זה מה שמסביר את ההשקעה ביצירת הגישה לנכים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.