עבור לתוכן

אפשר המלצה לדפדפן?

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני רוצה המלצה לדפדן טוב שלא ישנה את סגנון הכתב בדפים....למשל ניסיתי את FIREFOX הוא שינה לי את ה FONT של הכתב והגודל ועדיין לא הצלחתי לסדר את זה....

אני רוצה דפדן טוב שלא יעשה לי את הבעיה הזאת ושיהיה בטוח...

תודה מראש...

פורסם

חוץ מ-Firefox ו-IE יש לך את Opera (שהוא מעולה, אבל אני לא בטוח אם הוא תומך בעברית ב-100%).

אבל מה לא הסתדר לך עם ה-FF? יש לך אופציות הרבה יותר מתקדמות לקבוע סוג גופן וגודל מאשר ב-IE.

פורסם

Avant Browser .עובד לי מצויין , לא עושה בעיות ואני מרוצה ממנו מאוד. :)

פורסם

יש לך את Opera (שהוא מעולה, אבל אני לא בטוח אם הוא תומך בעברית ב-100%).

מסיוני תומך בלי בעיות,רק בגרסאות ישנות לא ממש תמך

פורסם

אני תמיד בעד פיירפוקס

אגב התקנתי עכשיו את גירסה 1 ומשום מה כול השמות של ההודעות פה (רק השמות של ההודעות) בפונט עבה מישו יודע למה?

פורסם

מקסטון גם מעולה...

אבל ת'אמת,אין על הפיירפוקס..

פורסם

fire fox!!

אבל למה לעזזל זה שינה לי את כל התפריטים לעברית? אפשר להשתגע מזה , אין דרך להפוך חזרה?

פורסם

על איזה תפריטים אתה מדבר?

פורסם

קובץ , עריכה , תצוגה , סימניות....

מה שהיה פעם file . edit . view וכו...

תכלס הקטע המעצבן זה לא העברית אלה זה שזה בעצם זז מימין למעלה לשמאל למעלה ...

כי אוטמטי כשאני בא ללחוץ על משהו היד מזיזה את הסמן לצד ימין למעלה ואז מגלה שהכפתור לא שם....

ואטו דבר גם עם הלחצני של קדימה אחורה , עצור וrefresh ... זה משגע אותי הקטע שהישור שורות עבר לשמאל ...

רק חסר שהם יעביר את האיקס(שסוגר את החלונות) לצד השני ובכלל אני שובר את המחשב

פורסם

קובץ , עריכה , תצוגה , סימניות....

מה שהיה פעם file . edit . view וכו...

תכלס הקטע המעצבן זה לא העברית אלה זה שזה בעצם זז מימין למעלה לשמאל למעלה ...

כי אוטמטי כשאני בא ללחוץ על משהו היד מזיזה את הסמן לצד ימין למעלה ואז מגלה שהכפתור לא שם....

ואטו דבר גם עם הלחצני של קדימה אחורה , עצור וrefresh ... זה משגע אותי הקטע שהישור שורות עבר לשמאל ...

רק חסר שהם יעביר את האיקס(שסוגר את החלונות) לצד השני ובכלל אני שובר את המחשב

מרוקאי?

חחחחח

פורסם

מרוקאי?

חחחחח

חחח

אם FF לא עובד, אין על מקסטון

פורסם

אני רוצה המלצה לדפדן טוב שלא ישנה את סגנון הכתב בדפים....למשל ניסיתי את FIREFOX הוא שינה לי את ה FONT של הכתב והגודל ועדיין לא הצלחתי לסדר את זה....

נסה את ההסברים בדף הזה.

אבל למה לעזזל זה שינה לי את כל התפריטים לעברית? אפשר להשתגע מזה , אין דרך להפוך חזרה?

אם הורדת את Firefox מ-mozilla.org אז כנראה שקיבלת את הגירסה העברית (האתר מזהה שעברית היא השפה המועדפת במערכת שלך). את הגירסה האנגלית תוכל למצוא כאן. פשוט תסיר את הגירסה הקודמת ותתקין את זו במקומה.

Prog.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים