פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים הסתכלתי שוב על התמונות ( עובדות ) והבטתי הרבה על איזור הראדיאטור :יש מרחק בין הצלעות למאוורר?? כי אני רואה שיש לו שטח מת ענק וזה לא הכי טוב .....כיצב אטמת את החיבור בין המיכל/בקבוק לכניסה של המשאבה ?
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים מחבר אולי אפשר קצת הסברים על תהליך הבניה, איזה חומרים השתמשת ? איזה כלים, מאיפה אפשר להשיג וכו' ??? הבסיס מאלומניום, משאבה Eheim 1250, מיכל EMP, רדיאטור EMP ,מאוורר 80CFM~, בלוק קרור swiftech mcw50-t 80W TEC, צנרת 13-10, בסיס נאופרן למשאבה למניעת ויבראציות. הסתכלתי שוב על התמונות ( עובדות ) והבטתי הרבה על איזור הראדיאטור : יש מרחק בין הצלעות למאוורר?? כי אני רואה שיש לו שטח מת ענק וזה לא הכי טוב ..... כיצב אטמת את החיבור בין המיכל/בקבוק לכניסה של המשאבה ? יש מרחק בין הצלעות למאוורר. האיטום התבצע עם חומר סיליקוני. אם אפשר לשאול איפה זה נכנס במארז ואם בכלל? ועבודה יפה זה נכנס בצד ימין בתחתית המארז, ניתן להכנה בכל גודל (כמעט )
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים אכן.מערכת קירור מים רגילה... שבאה לקרר את גוף הקירור שבא לקרר את ---> הפלטייר.אני בטוח ששמעת על זה, לא?שמים לב לפי גוף הקירור "המנופח" ולפי החוטים שיוצאים מהפלטייר.
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים מחבר יפה מאוד אבל מה ההתלהבות הזאת זאת מערכת קירור מים רגילה... המערכת היא לכרטיס מסך עם קרור טרמואלקטרי TEC. המעבד מקבל את זה...
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים עבודה יפה!מה קצב העבודה של המשאבה?ואגב, אני עדיין חושב שהיית צריך לשים נוזל קירור בצבע ורוד עליז!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.