עבור לתוכן

אוף האימיול ה..... יש בעיה עם המהירות

Featured Replies

פורסם

תראו אני כבר איזה 2-3 ימים עם מחשב דולק כל הזמן מחובר לאימיול (גרסה(0.44d(warezfaw.com 2.0))

אני משתף במהירות מקסימלית של 10

אני מוריד איזה 17 קבצים (שיש להם מקורות (בערך)בין 50 ל 600)

הקיצר זה בנתיים הוריד לי במהירות הכי גבוה (המהירות של כלל ההורדות) ב 30

הקיצר למה זה כזה איטי

שמעתי מכמה שהם מורידים לפעמים על 100 ואפילו יותר

הקיצר יש למשהו תשובה?????(מקווה שכן)

(אה יש לי מהירות באינטרנט של 1.5

ולא ממש דיקתי בדברים שאמרתי(בערך))

פורסם

תנסה לסרוק לתוכנות ש"אוכלות" לך מרוחב הפס

כמו ספייוור , וירוסים וכו'.

פורסם

תנסה לסגור כמה שיותר תוכנות שלא יגזלו לך מהמשאבים של המחשב (ואפשר גם על ידי לחיצה על קונטרול אלט דליט לשים את האימיול על אבוב אוורץ') ותשתף כמה שיותר שהקרדיט שלך יגדל ואז המהירות שלך גם.......

פורסם
  • מחבר

אחי שמתי לב שבכל פעם שאני נכנס למשחק אחד

אז המהירות ההורדה של האימיול מתאפסת

למה?????? :nixweiss:

פורסם

לפעמים כשה-CPU עובד על 100% אז תוכנות הורדה למיניהן פשוט מפסיקות להוריד. ואז, כמו שאמרו מעליי, או לשים את התוכנת הורדה על עדיפות גבוהה, או להוריד ת'עדיפות של התוכנית שצורכת ת-100% CPU.

פורסם

תוריד מקורות אני עשיתי שלא יהיה יותר מ400 ובדרך כלל קבצים שיש יותר מדי אני מגביל לבד

פורסם

לפעמים כשה-CPU עובד על 100% אז תוכנות הורדה למיניהן פשוט מפסיקות להוריד. ואז, כמו שאמרו מעליי, או לשים את התוכנת הורדה על עדיפות גבוהה, או להוריד ת'עדיפות של התוכנית שצורכת ת-100% CPU.

How ?

פורסם

אם כבר עניינינו בעדיפויות

מישהו יכול להסביר מה זה "זמן אמת" ?

יש נמוך, בינוני, גבוה, גבוה מאוד, ו-זמן אמת (לא בידיוק במילים האלה, אבל בערך.. בים באם בום)

פורסם

לדעתי זה הגישה של התוכנה למעבד ולא קשור כל כך למהירות הורדה הרי האימיול היא תוכנה כבדה יחסית (אם אתה מוריד הרבה דברים בבת אחת וכל דבר מקבל הרבה סורסים)

פורסם

אם כבר עניינינו בעדיפויות

מישהו יכול להסביר מה זה "זמן אמת" ?

יש נמוך, בינוני, גבוה, גבוה מאוד, ו-זמן אמת (לא בידיוק במילים האלה, אבל בערך.. בים באם בום)

Realtime (או זמן-אמת) זה העדיפות הכי גבוהה שניתן לתת לתהליך. מאוד, אבל מאוד, לא מומלץ לתת לתהליך כלשהו ת'אופציה הזו, למה לוקח שעה אח"כ להשתלט בחזרה על המחשב (תהליכים שיש להם עדיפות realtime לא מוותרים בקלות על הפריווילגיה הזו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים