פורסם 2001 באוקטובר 2424 שנים בעקבות התלבטיות קשות בימים אלו, כיצד לאכסן את אוסף הדיסקים שלי, אני רוצה לבקש את עצתכם ודעתכם.האפשרויות שעומדות בפני כרגע הן:1) מעמד לדיסקים.2) נרתיק לדיסקים.אשמח לקבל המלצה על כלי איכסון נוספים שלא לקחתי בחשבון.אני מחפש משהו טוב, אמין, נוח לשימוש.תודה רבה :saint:
פורסם 2001 באוקטובר 2424 שנים זה בערך אותו הדבר כי מעמד לדיסקים הדיסקים נמצאים בתוך הקופסא שלהם ונשמריםובנרתיק הם גם נשמריםאבל בנרתיק זה חוסך מקום ככה שיותר טוב נרתיק לדעתייש נרתיקים של 100 דיסקים ויותר בממש זול תקנה את זה זה מין מזוודה כזאת
פורסם 2001 באוקטובר 2424 שנים גם אני בדעה שאכסון דיסקים בנרטיק יותר נוח וחוסך מקום ומה גם שיותר זול ;D
פורסם 2001 באוקטובר 2424 שנים ברור שנרתיק! כי בקופסאות זה תמיד מתבלגן :asthanos:! ובנרתיק זה הכי מסודר וחוסך מלא מקום! בקיצור הנרתיק :AR15: את הקו]סאות :lol: !
פורסם 2001 באוקטובר 2424 שנים אולי פשוט תעביר הכל לדיסק הקשיח ותאכסן הת התקליטורים בפח האשפה ? :lol: :lol:
פורסם 2001 באוקטובר 2424 שנים הכי טוב זה לאחסן את הדיסקים במזוודות של הדיג'יים, זה פצצתי ומהורגן מאוד אם יודעים איך לסדר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.