עבור לתוכן

כמה שאלות על התוכנות Bittorrent ו eMule

Featured Replies

פורסם

שלום.

לפני זמן מה הורדתי את תוכנת ה-Bittorrent של ABC מפני שראיתי הרבה תגובות חיוביות על מהירויות התוכנה ועל התוכנה ביכלל, אך משום מה אני לא עובר את ה-12\15 KB/s ואני רוצה יותר :-\

אולי לא הגדרתי אותו כמו שצריך?

אשמח לכל פיסת מידע בנושא, ואם אנחנו כבר כאן בבקשה אימרו לי מה היא הגירסה המועדפת (ובזאת גם המהירה ביותר) שלכם. (לינק לקובץ יתקבל בשימחה)

ובקשר ל-eMule אני מישתמש במוד של WFAW ואני כבר מישתמש בה כ-4 חודשים ואין שיפור משמעוטי במהירות ההורדה (הכוונה היא שיש לי מספיק קרטית בשל ההישתמשות הרבה שלי עם התוכנה אך המהירות עדיין לא גבוהה במיוחד)

אולי המוד שבו אני מישתמש אינו מומלץ?

אולי לא הגדרתי את האימיול כמו שצריך?

אשמח לכל פיסת מידע גם בנושא זה, ושוב אם אנחנו כבר כאן בבקשה אימרו לי מה היא הגירסה\המוד המועדפת (ובזאת גם המהירה ביותר) שלכם. (לינק לקובץ יתקבל בשימחה)

תודה רבה מראש! :jump:

פורסם

ביטטורננט:

ממליץ לך על התוכנה אזורס: azureus.sourceforge.net תוכנה חזקה מאד לטוררנטים.

תצטרך להוריד גם קליינט ג'אווה (יש באתר שלהם לינק להורדה, או שתכנס לwww.java.com)

המיהרות תלויה בכמה שמשתפים את הקובץ (seed's אלה שהורידו את הכל) ואלה שמורידים עכשיו (dl's-downloads ) כמה שיותר משניהם (ולפחות אחד seed) כך יותר מהירות, אין כאן תור כמו באימיול, כולם מקבלים מהירות שמתחלקת במה שכולם נותנים ;D

עכשיו האימיול:

אני גם משתמש במוד של WarezFaw (הורדתי אותו לפני כמה ימים אחרי שנמאס לחכות לאימיול של lionetwork החדש שלהם), וזה מוד חזק ביותר שגם בנוי על האימיול האחרון ביותר ה- 0.44D. אין הרבה הגדרות שצריך לשנות שם, הכל כבר מוגדר די טוב, ממליץ לך לנסות להגדיר את הפרוקסי שב- webcache על פי הספק אינטרנט שלך, אין לי בינתיים הרבה טיפים לתת לך גם כי אני בעצמי מוריד רק ב-12 ק"ב בממוצע, עוד לא חרשתי על התוכנה כדי: unleash his power ;D

פורסם
  • מחבר

mrgman- ראשית תודה על התגובה המהירה.

שנית תודה על המידע :)

אחרי שאני יסיים להוריד את התוכן החוקי שאני מוריד ב-Bittorrent אני יעבור לתוכנה-azureus ויבדוק אותה.

ועכשיו לשאלה קצת יותר חוקית, מאיפה אתה ממליץ להוריד בכדי שמהירות ההורדה תיהיה הגבוהה ביותר? האם יש מקומות מיוחדים מלבד אלו הרגילים שכולם מכירים?

בבקשה שתף אותי אם יש לך מידע בנושא :D (רק אם תוכל שלח לי את המידע ה"חוקי יותר" בהודעה פרטית, מכיוון שחוקי הפורום אוסרים העברת מידע שכזה בפומבי

בקשר לאימיול, אני מניח שצריך לחכות קצת, אשמח אם תעדכן אותי בקשר לאפשרות הפרוקסי שנימצאת בתוכנה.

*יש אצלי תופעה מוזרה שכשהאימיול עובד כ3-4 שעות האינטרנט מיתנתק לי ורק Restart פותר א הבעייה, אתה יכול לעזור לי בזה? (או כל אחד אחר)

או, השאלה החוקית למעלה נוגעת גם לתוכנת האימיול.

Thanks alot :)

פורסם

תאמינו לי אנשים אני לא יודע על מה אתם מדברים אני מוריד ב180K (שזה המקסימום שלי), כל הזמן. סרטים אני מוריד מmIRC ושירים מקאזה (למרות שלאחרונה קאזה קצת מקרטעת), לפי דעתי אם אתם רוצים להוריד סרטים חדשים או משחקים חדשים אז רק בmIRC הכי מהר והכי נוח. :silly:

פורסם

איכשהו שאלה שכבר קשורה ל אימיול, כל שרת שאני מתחבר עליו, לא מוריד לי אף פעם,מה לעשות??

אני למבין באימיול כולכך.

תודה -THANKS

פורסם

הכי טוב להוריד בביט טורנט מהאתרים האלו:

עריכת המודר: נא לא לתת לינקים לאתרים לא חוקיים.

פורסם

אם אתה רוצה מהירות עזוב אותך מהאי מיול.

לך על Shareaza.

היא תומכת גם ב- ED2K ולכן תוריד לך את כל הלינקים של אי מיול.

היא הרבה יותר מהירה כאשר יש מקורות של G2.

תנסה, לא תתאכזב.

פורסם

אחי על איזה מהירות אתה מוריד ב Shareaza.??????

גם שם צריך לחכות בתור?????

פורסם

טוף, נתחיל להסביר.

קודם כל, אם יש לך את ההגדרות הנכונות בביטורנט, אתה יכול להוריד על המהירות המקסימלית שהאינטרנט מאפשר לך.

אני לא ממש יודע אם מותר לתת ה את ההגדרות אבל אני מניח שכן, קודם כל, הפורטים שצריך להגדיר ב-

Actions -> Preferences -> Network

Minimum Port - 49152

Maximum Port - 65535

Actions -> Global Upload Settings

Maximum Uploads - 4

Maximum Upload rate when downloading - 3

Maximum upload rate when no downloading - 0

ולמטה תסמן Unlimited Upload.

עכשיו, ברצוני להבהיר לך שההגדרות האלה עובדות לרוב האתרים אך יש אתרים מסוימים שהם אופטימייזד לזה.

האתרים האלה מכילים תוכן לא חוקי ולכן אם אתה רוצה שאגיד לך אותם, שלח לי הודעה בפרטי.

לפי דעתי אם אתם רוצים להוריד סרטים חדשים או משחקים חדשים אז רק בmIRC הכי מהר והכי נוח. :silly:

לפי דעתי לא. :nono:

אני מעוניין להוסיף בקשר ל-Azureus שהיא זוללת משאבים רצחנית. כמעט ולא תוכלו להשתמש בשום תוכנה / משחק כשהיא פועלת.

מקווה שעזרתי.

פורסם

טוף, נתחיל להסביר.

קודם כל, אם יש לך את ההגדרות הנכונות בביטורנט, אתה יכול להוריד על המהירות המקסימלית שהאינטרנט מאפשר לך.

אני לא ממש יודע אם מותר לתת ה את ההגדרות אבל אני מניח שכן, קודם כל, הפורטים שצריך להגדיר ב-

Actions -> Preferences -> Network

Minimum Port - 49152

Maximum Port - 65535

Actions -> Global Upload Settings

Maximum Uploads - 4

Maximum Upload rate when downloading - 3

Maximum upload rate when no downloading - 0

ולמטה תסמן Unlimited Upload.

עכשיו, ברצוני להבהיר לך שההגדרות האלה עובדות לרוב האתרים אך יש אתרים מסוימים שהם אופטימייזד לזה.

האתרים האלה מכילים תוכן לא חוקי ולכן אם אתה רוצה  שאגיד לך אותם, שלח לי הודעה בפרטי.

לפי דעתי לא. :nono:

אני מעוניין להוסיף בקשר ל-Azureus שהיא זוללת משאבים רצחנית. כמעט ולא תוכלו להשתמש בשום תוכנה / משחק כשהיא פועלת.

מקווה שעזרתי.

אתה צודק היא באמת זוללת משאבים רצחנית אבל זה לא משנה תוריד הלילה אני חודשים מוריד מהאוזורוס ולדעתי לא תימצא יותר טוב מזה קודם כל אני מוצא באתר לא לינוטוורק אני לא יפרסם שלא יצנזרו שיש שם מלא סרטים לא רק החדשים (שכמובן מגיעים לשמה איך שהם יוצאים אלא גם ישנים יש שמה גם מוזיקה ותוכנות אבל סרטים זהה התמחות) באוזורוס אני מעלה על חמש היא ישר מתחילה להוריד גם שכאיו מקודות כימעט ביכלל היא מוריד לי על 40 ככה ושיש הרבה מקורות היא לא יורדת לי מהמאה תאמין לי הכי טוב שיש זה להוריד ממנה אחרי הפאבים כמובן...

פורסם

למי שמשתמש באוזרוס והוא לא מוריד לכם מהר אני ממליץ לעבוד לפי המדריך הבא:

http://guides.cszone.co.il/index.php?lang=0&CODE=02&id=302

תהנו !

טוב שזה לא המדריך הכי מצחיק בעולם, הוא מסביר לך פשוט איך לעבור את הוויזארד :lol:

הנה הסבר קטן לכל אלו שמתלוננים על מהירויות בביטורנט ועל התוכנה שלהם:

1. מהירות=מקורות. אם אתם מורידים מאתר מסויים קובץ שרק יצא, רוב הסיכויים שיש מקור אחד ו200 אנשים שרוצים להוריד, ולכן המהירות הורדה תתחלק בין כולכם, ככל שיש ליותר אנשים את הקובץ או שהם בתהליכי סיום שלו ההורדה תהיה מהירה יותר.

2. hit 'n run - אתרים להורדה בעלי לינקים ללא הרשמה בד"כ סובלים ממהירות יחסית איטית, למה? כי רוב הגולשים מגבילים את הלאה שלהם ל1K ובשניה שהדבר מסיים להוריד הם מבטלים את השיתוף, ככה למרות שהמון הורידו את הדבר יהיה קצת מקורות וגם הם ישתפו לאט. לעומת זאת, יש אתרים שדורשים רישום ושמירה על RATIO מסויים, ולכן אנשים משקיעים בשיתוף במהירות גבוהה ולא מוחקים ישר קבצים. שם כמעט בטוח שתורידו מהר, אבל גם תהיו חייבים לשתף.

זה כל העקרון על רגל אחת... אל תאשימו במהירות את התוכנה, גם לא את האתר, פשוט תאשימו את האנשים המשתפים

פורסם

DarK MinD.

צודק מאוד

פשוט רוב הקהל הישראלי שפונה אל הצרכים האלה לא מבין כלום...

ואתנ צודק גם בקשר לשיתוף אני עוסק בזה הרבה ואני נתקבל בהרבה מאוד אנשים ששואלים אותי "איך אפשר לעשות שלא יורידו ממני" ? זה ממש מעצבן ! אתה רוצה להוריד מאנשים אחרים אבל שהם לא יורידו ממך... :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים