פורסם 2001 באוקטובר 2424 שנים איך הרמקולים האלה klipsch ProMedia 4.1? שווים את ה300 דולר??? איזה עוד דגמים של אלטק יש באותה עוצמה/איכות/מחיר של ADA890 ??? (נגמר הADA890 בכל החנויות) . אודה לתשובה מהירה כי ביום שני אני טס חזרה לארץ.... נ.ב. קניתי גם את ה Audigy MP3.....
פורסם 2001 באוקטובר 2424 שנים הכי טוב בארה"ב - Klipsch Promediaהכי טוב באירופה (ובכלל) - Videologic sirocco.ה-sirocco עולים די הרבה בארה"ב אז הכי כדאי ללכת על הפרומדיה.ממה שהבנתי אתה לא תצטער על הקניה.אני מניח שאתה כבר יודע שאם אתה מייבא את המפלצות האלה באמצעים כשרים אתה צריך לשלם סכום לא קטן במכס (70%?).אין צורך לציין שאני מקווה שיתקע לך אחד הרמקולים בגרון...כן כן הקינאה אוכלת אותי.-Zoo-b-
פורסם 2001 באוקטובר 2424 שנים איך הרמקולים האלהklipsch ProMedia 4.1?שווים את ה300 דולר???בדיוק בשבילך יש חדשה מיוחדת היום...
פורסם 2001 באוקטובר 2424 שנים מחבר בדיוק בשבילך יש חדשה מיוחדת היום... כן ) קראתי את זה ואני אקנה את ה4.1.... אני מניח שאתה כבר יודע שאם אתה מייבא את המפלצות האלה באמצעים כשרים אתה צריך לשלם סכום לא קטן במכס (70%?). מי מביא רמקולים בצורה כשרה?!?!?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.