פורסם 2004 בדצמבר 721 שנים שלום, התקנתי את הצורב החדש... סה"כ דיי בקלות... הבעיה היא שהצריבה על דיסק רגיל (בינתיים זה מה שניסיתי) לא עולה על X24 זאת אומרת ב NERO אין אופ' של יותר מ-X24 (הדיסקים כן תומכים במהירות גבוהה יותר) הצורב הוא של NEC 3500A או U לא זוכר... למישהו יש רעיון? (ניסיתי "DETERMINE MAX SPEED" אך זה לא שינה כלום...)
פורסם 2004 בדצמבר 721 שנים הצורב מחליט לבד לפי האיכות של הדיסק לפי מאגר פנימי שיש לו.אתה אמנם לא תבין כרגע - אבל תגיד תודה שהוא נותן לך לצרוב דיסק זה ב24 בלבד ולא ביותר , מהירות גבוה יותר תביא לתוצאות גרועות יותר על דיסק זה (כנראה).נסה דיסק של חברה איכותית או לפחות חברה מוכרת ובדוקה ודווח לנו מה קורה (למרות שמאוד לא קשה לנחש).בהצלחה.
פורסם 2004 בדצמבר 821 שנים גם אני התקנתי אתמול את אותו הצורב, וצרבתי על מדיה של DVD-R*4 והנרו לא נתן לי אפשרות של מעל *2 , יכול להיות אותה בעיה?
פורסם 2004 בדצמבר 821 שנים הצורב באמת קצת מוזר בקביעת אסטרטגיות צריבה של דיסקים, לפחות CD רגילים. על Verbatim שהייתי צורב עליהם ב 52 במקומות אחרים הוא מסכים רק 32.
פורסם 2004 בדצמבר 821 שנים תקח את אותו דיסק, תצרוב אותו על אותו הצורב ב 52 , ואז ב 32 , תעשה בדיקת שגיאות או לפחות גרף קריאה לשתי הצריבות ותבין בעצמך למה הוא מגביל.יכול להיות שהצורב של נק שמרן יותר.זה שאפשר לצרוב מדייה מסויימת על 52 זה לא אומר שאיכות הצריבה תהיה טובה על מהירות זאת.
פורסם 2004 בדצמבר 821 שנים אלה דיסקים Verbatim DL של TY שמוגדרים למהירויות גבוהות. הייתי צורב אותם עם הימאהה שלי ב כפול 44 - צריבה מושלמת. צרבתי גם עם לייטאון 52 אבל לא ביצעתי ניטור שגיאות.
פורסם 2004 בדצמבר 821 שנים בטח שזה לא וורבטים, אבל גם דיסקי FORTIS שביקשו ממני לצרוב עליהם והיה כתוב עליהם 48X נצרבו בנק ב32\24. אולי הוא קצת בררן, אבל אני אקריב דקה מחיי בשביל זה
פורסם 2004 בדצמבר 821 שנים באמת שזה זניח, דקה לפה דקה לשם. זה לא צריבת DVD DL שלוקחת 45 דקות ב 2.4 ו 20+ דקות ב X4.
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים תקח את אותו דיסק, תצרוב אותו על אותו הצורב ב 52 , ואז ב 32 , תעשה בדיקת שגיאות או לפחות גרף קריאה לשתי הצריבות ותבין בעצמך למה הוא מגביל.יכול להיות שהצורב של נק שמרן יותר.זה שאפשר לצרוב מדייה מסויימת על 52 זה לא אומר שאיכות הצריבה תהיה טובה על מהירות זאת.מחזק את כל מה שהוא אמר.בנאדם חכם.
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים הדיון הזה הוא מלפני חודש!אין צורך להקפיץ אותו חזרה רק בכדי לחזק את הבן אדם... מאחר וכבר מזמן אין פה וויכוח...פעם הבאה אל תקפיץ דיונים ישנים, אלא אם כן באמת יש לך משהו מאוד מאוד חשוב שתורם מאוד לדיון...
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים ןבכן, אני כן רוצה להגיביש לי גם את אותו צורב - NEC 3500 וכשאני צורב DVD הוא נותן לי אפשרות רק כפול 2 או 2.4 אני לא זוכר בדיוק .הדיסיקים הם של DCD במהירות של כפול 4- מישהו מוכן לעזור - אני משתמש בנרו 6 ואם אנ ילא טועה הרי הנק אמור לצרוב בכפול 16 , לא?מישהו צורב עליו בכפול 4?אודה על כל עזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.