עבור לתוכן

צורב של NEC 3500 - תופעה מוזרה

Featured Replies

פורסם

שלום,

התקנתי את הצורב החדש...

סה"כ דיי בקלות...

הבעיה היא שהצריבה על דיסק רגיל (בינתיים זה מה שניסיתי) לא עולה על X24

זאת אומרת ב NERO אין אופ' של יותר מ-X24 (הדיסקים כן תומכים במהירות גבוהה יותר)

הצורב הוא של NEC 3500A או U לא זוכר...

למישהו יש רעיון? (ניסיתי "DETERMINE MAX SPEED" אך זה לא שינה כלום...)

:s07:

פורסם

ניסית אולי עם דיסקים אחרים?

פורסם

הצורב מחליט לבד לפי האיכות של הדיסק לפי מאגר פנימי שיש לו.

אתה אמנם לא תבין כרגע - אבל תגיד תודה שהוא נותן לך לצרוב דיסק זה ב24 בלבד ולא ביותר , מהירות גבוה יותר תביא לתוצאות גרועות יותר על דיסק זה (כנראה).

נסה דיסק של חברה איכותית או לפחות חברה מוכרת ובדוקה ודווח לנו מה קורה (למרות שמאוד לא קשה לנחש).

בהצלחה.

פורסם

גם אני התקנתי אתמול את אותו הצורב, וצרבתי על מדיה של DVD-R*4 והנרו לא נתן

לי אפשרות של מעל *2 , יכול להיות אותה בעיה?

פורסם
  • מחבר

OK, אני ינסה תודה.

פורסם

הצורב באמת קצת מוזר בקביעת אסטרטגיות צריבה של דיסקים, לפחות CD רגילים.

על Verbatim שהייתי צורב עליהם ב 52 במקומות אחרים הוא מסכים רק 32. :nixweiss:

פורסם

תקח את אותו דיסק, תצרוב אותו על אותו הצורב ב 52 , ואז ב 32 , תעשה בדיקת שגיאות או לפחות גרף קריאה לשתי הצריבות ותבין בעצמך למה הוא מגביל.

יכול להיות שהצורב של נק שמרן יותר.

זה שאפשר לצרוב מדייה מסויימת על 52 זה לא אומר שאיכות הצריבה תהיה טובה על מהירות זאת.

פורסם

אלה דיסקים Verbatim DL של TY שמוגדרים למהירויות גבוהות. הייתי צורב אותם עם הימאהה שלי ב כפול 44 - צריבה מושלמת. צרבתי גם עם לייטאון 52 אבל לא ביצעתי ניטור שגיאות.

פורסם

ותוכל בבקשה לספר לנו עד איזו מהירות מוגדרת מדיה זאת על העטיפה ?

פורסם

בטח שזה לא וורבטים, אבל גם דיסקי FORTIS שביקשו ממני לצרוב עליהם והיה כתוב עליהם 48X נצרבו בנק ב32\24. אולי הוא קצת בררן, אבל אני אקריב דקה מחיי בשביל זה

פורסם

באמת שזה זניח, דקה לפה דקה לשם. זה לא צריבת DVD DL שלוקחת 45 דקות ב 2.4 ו 20+ דקות ב X4.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תקח את אותו דיסק, תצרוב אותו על אותו הצורב ב 52 , ואז ב 32 , תעשה בדיקת שגיאות או לפחות גרף קריאה לשתי הצריבות ותבין בעצמך למה הוא מגביל.

יכול להיות שהצורב של נק שמרן יותר.

זה שאפשר לצרוב מדייה מסויימת על 52 זה לא אומר שאיכות הצריבה תהיה טובה על מהירות זאת.

מחזק את כל מה שהוא אמר.

בנאדם חכם.

פורסם

הדיון הזה הוא מלפני חודש!

אין צורך להקפיץ אותו חזרה רק בכדי לחזק את הבן אדם... מאחר וכבר מזמן אין פה וויכוח...

פעם הבאה אל תקפיץ דיונים ישנים, אלא אם כן באמת יש לך משהו מאוד מאוד חשוב שתורם מאוד לדיון...

פורסם

ןבכן, אני כן רוצה להגיב

יש לי גם את אותו צורב - NEC 3500 וכשאני צורב DVD הוא נותן לי אפשרות רק כפול 2 או 2.4 אני לא זוכר בדיוק .

הדיסיקים הם של DCD במהירות של כפול 4- מישהו מוכן לעזור - אני משתמש בנרו 6 ואם אנ ילא טועה הרי הנק אמור לצרוב בכפול 16 , לא?

מישהו צורב עליו בכפול 4?

אודה על כל עזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים