פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים בזיגזג יש שני לוחות של Gigabyte לסוקט 939 (שני הנ"ל מן הסתם...) מה ההבדלים בינהם? שווה להוסיף את הכסף לUltra? אין לי בעיה להוסיף את הכסף אבל אין הבדל גדול אז עדיף לשים את הכסף בכרטיס מסך למשל...Gigabyte GA-K8NS Ultra-939793.92 ש"חGigabyte GA-K8NS-939539.93 ש"חאו שעדיף את הav8?ABIT AV8-3RD EYE 939 K8T800 Pro740.02 ש"ח
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים אני אישית הולך על האביט .. ראיתי השוואה שלו עם לוח אחר של אסוס .. וסקירה כללית .. ביחס למחיר הוא מספק את הסחורה טוב מאוד ..הוא קיבל 97 ד"א ..אבל ה ULTRA מן הסתם יותר טוב בגלל הפיצ'רים הנוספים שלו ..האולטרהSocket 939 supports AMD AthlonTM64 FX /AthlonTM64 processor Supports Dual Channel DDR400 memory architecture Dual LAN solution with Gigabit LAN solution integrated Enhances network security with NVIDIA Firewall Integrated Serial-ATA interface with RAID 0.1 function Integrated T.I. IEEE 1394b FireWire interface Integrated high quality 8 channel Audio Codec הרגילSocket 939 supports AMD Athlon64 FX/ 64 processor Supports Dual Channel DDR400 memory architecture Integrated Serial-ATA interface with RAID 0,1 function Integrated Gigabit LAN Ethernet controller Integrated high quality 8 channel Audio Codec מה זה אומר .. אין לך FIREWIRE ואין DUAL LANזהו חוץ מזה הם אותו דבר .. שניהם רצים באותה מהירות ..
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים שטויות!אני אישית הייתי הולך על האולטרה! הוא עובד בהייפר סטרים של 1600 מה"ז ולא 80 כמו האביט! חוצמזה יש לו מלא פיצ'רים נחמדים שלאביט אין והבונוס הגדול מול האביט שזה צ'יפסט אנפורס 3 שהוא הרבה יותר חזק מהויא הדוחה הזה.תעשה את השיקולים לבד אבל אני הייתי הולך על הג'יגה בייט!
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים שמע ראיתי ביקרות וכנראה שאתה צודק ..פשוט אני בדקתי בלוג'יק ואין להם את ה k8ns ultra .. אז הלכתי על האביט
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים אבל ה ULTRA מן הסתם יותר טוב בגלל הפיצ'רים הנוספים שלו ..הרגילמה זה אומר .. אין לך FIREWIRE ואין DUAL LANזהו חוץ מזה הם אותו דבר .. שניהם רצים באותה מהירות ..אם אפשר רק מה זה DUAL LAN ?ולמה בדגם הרגיל כתוב Ultraתודה
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים לא הבנתי למה הכוונה ביציאת אינטרנט לשני מחשביםבפשטות זה אומר שני כרטיסי רשת, וזהו
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים מחבר טוב תודה לכל מי שהגיב כאן... אבל אם ההבדל הוא אכן רק ופייר וואל ובשני כרטיסי רשת אז אני לא ילך על האולטרה... לדעתי עדיף לשים את הכסף בלוח להשקיע עוד קצת בכרטיס מסך ולקנות 6600GT...
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים בסך זה אותו לוח ההבדלים כמו שאמרת הם רק בפיטשרים שלו.ל ultra יש daul bios, יצאות fw, ארבע יציאות sata לעומת 2 עם רייד, כרטיסי רשת גיגה ביט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.