עבור לתוכן

מספר שאלות בקשר למאווררי 12cm

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש עם מארז 6a21 .. המאוורר שקיבלתי עם המארז רועש מאוד

ידוע לכם במקרה מה ה db של המאוורים של compucase?

דבר נוסף רציתי לדעת איזה מאוורר של 12cm הכי שקט

והאם יש חברה שמוכרת שני מאווררים של 12 עם בקר שליטה על המהירות מקדימה? אני יודע שthermaltake מוכרת שניים של 12 ושניים של 8 עם בקר שליטה מקדימה.. יש עוד אפשרויות?

תודה :)

פורסם

תתחדש, אחלה מארז

המאוררים שמגיעים איתו מפיקים עד כמה שזכור לי בסביבות ה27DBA, אחד מהם פועל על מקסימום והשני פועל על נגד חום

אחד המאוררים המומלצים זה הטרמלטק טונדרבירד 120ממ, מאורר לדים שמגיע באדום או ירוק, זורק כ80CFM (שזה מכובד מאוד) ב21DBA בלבד.

לחלק מהמשתמשים גם זה יפריע, אני אישית ממליץ לחבר אחד מהם ל12V ואחד מהם ל 7V (ע"י שינוי מיקום החוטים בחיבור המולקס לספק הכוח)

בהצלחה (:

פורסם
  • מחבר

תתחדש, אחלה מארז

המאוררים שמגיעים איתו מפיקים עד כמה שזכור לי בסביבות ה27DBA, אחד מהם פועל על מקסימום והשני פועל על נגד חום

אחד המאוררים המומלצים זה הטרמלטק טונדרבירד 120ממ, מאורר לדים שמגיע באדום או ירוק, זורק כ80CFM (שזה מכובד מאוד) ב21DBA בלבד.

לחלק מהמשתמשים גם זה יפריע, אני אישית ממליץ לחבר אחד מהם ל12V ואחד מהם ל 7V (ע"י שינוי מיקום החוטים בחיבור המולקס לספק הכוח)

בהצלחה (:

דבר ראשון תודה על העזרה

דבר שני קיבלתי עם המארז רק מאוורר אחד המליצו לי לשים מאוורר נוסף בקיץ אבל הרעש של המאוורר הזה מחרפן.. הוא משמיע רעש כמו מאווררים גדולים ... (רגילים הכוונה לקירור..)

מממ והמאוורר שדיברת זה המאוורר עם הפוטנציומטר מאחורה?

ואני צריך פשוט מאוורר שיעבוד במשך היום על מצב כמו שיש עכשיו ובמשך הלילה פשוט שיהיה שקט...

פורסם

כן בדרך כלל אם קיבלת רק אחד זה המאורר שפועל על הנגד חום

אם אתה איש יצירתי, לך לחנות חשמל ותבקש מתג ON-OFF-ON, תחבר (תלחים.. איך שנוח לך) חיבור 12-0-7 או 12-0-5 וככה תוכל בלילה לכבות לגמרי או להחליש את המאורר... מתג כזה עולה בערך שקל

ובלי קשר לקיץ-חורף אני ממליץ שתוסיף עוד מאורר

פורסם
  • מחבר

כן בדרך כלל אם קיבלת רק אחד זה המאורר שפועל על הנגד חום

אם אתה איש יצירתי, לך לחנות חשמל ותבקש מתג ON-OFF-ON, תחבר (תלחים.. איך שנוח לך) חיבור 12-0-7 או 12-0-5 וככה תוכל בלילה לכבות לגמרי או להחליש את המאורר... מתג כזה עולה בערך שקל

ובלי קשר לקיץ-חורף אני ממליץ שתוסיף עוד מאורר

חח אני ממש לא איש יצירתי :) ואני לא מבין באלקטרוניקה בגרוש :)

פורסם

אז תקנה ב100 שקל בקר פשוט עם 4 כפתורים

www.zigzag2000.co.il

www.pandas.co.il

קח בחשבון שכל הבקרים יכולים לשלוט על מאוררים רגילים, אבל לא כל הבקרים יכולים לשלוט על מאוררים חזקים מאוד (כגון הדלטא, סמארט פאן וכו..)

פורסם
  • מחבר

אז תקנה ב100 שקל בקר פשוט עם 4 כפתורים

www.zigzag2000.co.il

www.pandas.co.il

קח בחשבון שכל הבקרים יכולים לשלוט על מאוררים רגילים, אבל לא כל הבקרים יכולים לשלוט על מאוררים חזקים מאוד (כגון הדלטא, סמארט פאן וכו..)

אבל אם בקר עולה 100 שקל לא עדיף כבר לקחת את ה4 מאווררים של thermaltake של ה2 של ה80 ו2 של ה120 ופשוט לחבר רק את ה2 של ה120?

כי החבילה הזאת של טרמל טייק עולה 160 שקל בערך...

פורסם

רוב הבקרים שמגיעים בסט של טרמלטק לא מתאימים למאוררים אחרים, ככה שאתה תקוע עם 2 מאוררים בלבד לבקר, ואם תרצה להוסיף למחרת עוד מאורר של קולרמאסטר לא תוכל לחבר אותו לבקר

זה לא תופס לגבי כל הבקרים, אבל לרובם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים