עבור לתוכן

עזרה בפתרון בעיה עם NEC 3500A

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם

הלכתי היום להרכיב את הצורב הזה למורה נהיגה שלי.

אז הרכבתי את הצורב ביחד אם צורב רגיל שכבר היה לו (אין כונן די וי די) הכל עובד טוב אין בעיה של זיהוי חומרה או משו.

עכשיו השתמשתי בתוכנה של הנרו ורציתי לעשות COPY DISC לסרט די וי די עכשיו מכיוון שיש רק כונן אחד שיודע לקרוא די וי די אז חשבתי שלא תיהיה בעיה שהוא קודם יקרא את הדיסק ואחרי זה נחליף דיסק ואז הוא יצרוב אותו. אז זה מה שעשיתי פתחתי את הנרו שמתי את הדיסק משום מה הוא תוך שנייה רשם שהוא כבר העתיק את הדיסק והוא ביקש את הדיסק הריק בשביל לצרוב עליו. אז שמתי את הדיסק לצריבה הוא התחיל לצרוב משום מה לא רואים נתונים ואחוזים במסך של הנרו כמו לדוגמה הבאפר והאחוז של הצריבה. אחרי איזה 3 דקות הוא פתאום הקפיץ הודעה שהוא סיים לצרוב אבל הוא לא צרב טוב ופגם את הדיסק.

זה הסיפור עכשיו יכול להיות שחיבים גם כונן די וי די רגיל כדי לעשות את זה?

לי אין מושג למה זה, זה פעם ראשונה שאני מנסה לצרוב די וי די  וכמובן שעכשיו אין לי שמץ של מושג למה הוא לא צורב כמו שצריך.

מישו אולי יודע למה זה?

תודה מראש

פורסם

פשוט תעשה אימג' עם WINISO או משהו

ותצרוב (אני דיי בטוח שהמורה לנהיגה שלך קצת משכיל בשביל להשתמש ב WINISO ) .

פורסם

לא ניתן לצרוב DVD ישירות - חייבים להעביר את זה דרך ההרד דיסק.

כמות המידע גדולה מדי ומהירה מדי בשביל המחשבים של היום..

תשתמש ב DVD DECRYPTER בשביל להעתיק את הידע להרד דיסק, ולצרוב אותו חזרה לדיסק.

(אם מדובר ב DUAL LAYER אז תצטרך גם לבצע דחיסה באמצע)

פורסם
  • מחבר

אז אחרי שאני עושה אימיג' אני פשוט צורב את זה רגיל אם נרו או משו?

עריכה : איזה תוכנות הכי קלות לשימוש אתם ממליצים לי בשביל ליצור אימיג, ואז לצרוב אותו

ולא המורה ממש גרוע במחשבים יהיה קשה ללמד אותו את זה לכן אני צריך שזה יהיה הכי פשוט שאפשר

עריכה 2 : אתם חושבים שהמחשב שלו יוכל להתמודד עם כל האימיג'ים והצריבות של הקבצים הגדולים האלה? יש לו איזה מעבד של VIA 1000 ו256 זיכרון

תודה מראש לעוזרים

פורסם

השאלה היא רק אם יש לו מספיק מקום על ההרד דיסק.

מה אתה מתכוון להעתיק? סרטים? אם כן זה DUAL LAYER - אתה צריך לדחוס קודם.

אם לא - אז DVD DECRYPTER

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים