פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים אני מתכנן לקנות את המערכת הנ"ל כי כתוב שהיא מתאימה למארז בדיוק:thermaltake shark-blackמה אתם אומרים? ואם אתם יכולים לפרט, בנוגע למעלות.
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים הטמפ' תלויה במעבד, בלוח, באיורור של המארז טמפ' חדר ועוד גורמים בקיצור אי אפשר לדעת מה תהיה הטמפ' שלך.
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים שמעתי על המערכת הזו ביקורות מצויינות ביחס למחיר שלה.רק שהבעיה שלה היא שאין אפשרות להוסיף בלוקי קירור לכרטיס מסך או ציפסט לפחות בינתיים.
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים עזוב אותך שפי, אפשר לקנות מערכת ברמה הרבה יותר גבוהה מEMP בארץ או הכי טוב אם תעשה הזמנה מDANGER DEN (ששולחים לארץ אם אני זוכר נכון)
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים קניתי את המערכת אתמול וכרגע ביא בבדיקת נזילות מחוץ למארז , בכל אופן בקשר לSHARK לא קנייה מומלצת כ"כ עקב ה"חלון" הצידי שלו ....זה כלל לא חלון זו רשת ( ממש מזל ששמו פילטר על המאורר הקדמי - כאילו זה מה שימנע מאבק להכנס למארז ) וד"כ אגב אותו פילטר גם מתחכך במאורר הקדמי וגורם לרעש מעצבן ....בקיצור קנייה לא משתלמת ( של המארז לא המערכת קירור ) יש הוראות התקנה גם על מארזים עם מאוררי 80 מ"מ ללא בעיה מיוחדת יש לי THERMALTAKE V100D ושם היא מתאימה בול , ברגע שאראה שאין נזילות היא תעבור להחליף את הזלמן 7000CU הישן והטוב תוצאות בהמשך... דרך אגב אם לא קנית עדיין את המארז תקנה TSUNAMI יותר יפה יותר פרקטי וגם שם המערכת נכנסת בול - נכון הוא קטן יותר אבל שם אין "שואב אבק" בקוטר חצי מטר !!!בהצלחה
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים יש אפשרות במערכת הזו להוסיף גופי קירור לציפסט ולכרטיס מסך כיפ שנאמר פה מעליי?אגב חבר שלי מחפש לוח 939 הבעיה שאין לוח עם nFORCE3 איך הלוח ויה שלך?
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים מחבר קניתי את המערכת אתמול וכרגע ביא בבדיקת נזילות מחוץ למארז , בכל אופן בקשר לSHARK לא קנייה מומלצת כ"כ עקב ה"חלון" הצידי שלו ....זה כלל לא חלון זו רשת ( ממש מזל ששמו פילטר על המאורר הקדמי - כאילו זה מה שימנע מאבק להכנס למארז ) וד"כ אגב אותו פילטר גם מתחכך במאורר הקדמי וגורם לרעש מעצבן ....בקיצור קנייה לא משתלמת ( של המארז לא המערכת קירור ) יש הוראות התקנה גם על מארזים עם מאוררי 80 מ"מ ללא בעיה מיוחדת יש לי THERMALTAKE V100D ושם היא מתאימה בול , ברגע שאראה שאין נזילות היא תעבור להחליף את הזלמן 7000CU הישן והטוב תוצאות בהמשך... דרך אגב אם לא קנית עדיין את המארז תקנה TSUNAMI יותר יפה יותר פרקטי וגם שם המערכת נכנסת בול - נכון הוא קטן יותר אבל שם אין "שואב אבק" בקוטר חצי מטר !!!בהצלחה אולי הייתה לך תקלה, אבל אני בטוח שטרמלטייק לא תוציא מוצר פגום לשוק, באמת קשה לי להאמין.ואם אני לא טועה (שכניראה אני כן כי זאת רק השארה) החומר שה"רשת" עשויה ממנו זה לא סתם מתכת אלא חומר שאבק לא נידבק עליו,אם כן זה יהיה מאוד מאוד טיפשי מצד החברה.אני אשלח לטרמלטייק אימייל (בתקווה שהם יעני לי) בקשר למארז ואני אודיע לכם.
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים אגב חבר שלי מחפש לוח 939 הבעיה שאין לוח עם nFORCE3 איך הלוח ויה שלך?מה זאת אומרת אין לוחות nForce3 לסוקט 939?תכנס ללינק הבא - תכניס חיפוש בצד שמאל לפי סוקט 939 כל יצרן וצ'פסט nForce3 ultra ותקבל כמה לוחות כאלה.(שים לב שזה יהיה ultra בלבד)[לחץ כאןאת כל הלוחות הללו ניתן להשיג גם בארץ.בסה"כ אין הבדלי ביצועים משמעותיים בין הלוחות שמבוססים על VIA לבין אילו שמבוססים על nForce3 .
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים בכל אופן בקשר לSHARK לא קנייה מומלצת כ"כ עקב ה"חלון" הצידי שלו ....זה כלל לא חלון זו רשת ( ממש מזל ששמו פילטר על המאורר הקדמי - כאילו זה מה שימנע מאבק להכנס למארז ) הפתרון לבעית האבק הוא ליצור לחץ אויר חיובי בתוך המארז - כלומר להכניס יותר אויר ממה שמוציאים וכך לא יכנס לך אבק פנימה.המארז הזה בנוי להכיל מערכת קירור מים.מערכת קירור מים כידוע "מוציאה" את חום המעבד אל מחוץ למארז ולכן יש פחות חשיבות לסירקולצית אויר חזקה להבדיל ממערכות המבוססות על קירור אויר.תפעיל רק את המאורר הקדמי באופן שיכניס אויר למארז, הרשת הגדולה דואגת לכך שהאויר החם הזה יצא בקלות וכך קיבלת מערכת שקטה וללא אבק.
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים זה בכלל מחו"ל הלינק, וחבר שלי התקשר לכמה חנויות מובילות.. ולוחות אם עם הציפסט הזה של 939 לא קיימים כרגע בארץויגיעו לקראת סוף דצמבר.
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים קימים גם קיימים ....חפש בKSP ואני בטוח שיש גם במקומות אחרים בהצלחה ...נ.ב המערכת עברה בדיקת נזילות ונמצאה תקינה . .. מחר היא עוברת לגור במארז !!!
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים בטח שיש לוחות NF3 ULTRA ל S939 בארץ וגם לא קצת ולא רק ב KSP אלה בהרבה חנויות אחרות.GIGABYTE K8NS S939GIGABYTE K8NS S939 ULTRA(ההבדל בין הלא אולטרא הוא בפיצרים שונים)K8NXP S939MSI NEO2 PLATINUM ויש נראה לי עודהרשימה ממויינת לפי המעלות של הלוחות מהנמוך לגבוה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.