עבור לתוכן

Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות את המערכת הנ"ל כי כתוב שהיא מתאימה למארז בדיוק:

thermaltake shark-black

מה אתם אומרים? ואם אתם יכולים לפרט, בנוגע למעלות.

פורסם

הטמפ' תלויה במעבד, בלוח, באיורור של המארז טמפ' חדר ועוד גורמים בקיצור אי אפשר לדעת מה תהיה הטמפ' שלך.

פורסם

שמעתי על המערכת הזו ביקורות מצויינות ביחס למחיר שלה.

רק שהבעיה שלה היא שאין אפשרות להוסיף בלוקי קירור לכרטיס מסך או ציפסט לפחות בינתיים.

פורסם

בטח שאפשר להוסיף..

פורסם

עזוב אותך שפי, אפשר לקנות מערכת ברמה הרבה יותר גבוהה מEMP בארץ או הכי טוב אם תעשה הזמנה מDANGER DEN (ששולחים לארץ אם אני זוכר נכון)

פורסם

תראה לי מאמר או רכיב שאפשר להוסיף? כי זה מעניין אותי מאוד אם ככה

פורסם

קניתי את המערכת אתמול וכרגע ביא בבדיקת נזילות מחוץ למארז , בכל אופן בקשר לSHARK לא קנייה מומלצת כ"כ עקב ה"חלון" הצידי שלו ....זה כלל לא חלון זו רשת ( ממש מזל ששמו פילטר על המאורר הקדמי - כאילו זה מה שימנע מאבק להכנס למארז ) וד"כ אגב אותו פילטר גם מתחכך במאורר הקדמי וגורם לרעש מעצבן ....בקיצור קנייה לא משתלמת ( של המארז לא המערכת קירור ) יש הוראות התקנה גם על מארזים עם מאוררי 80 מ"מ ללא בעיה מיוחדת יש לי THERMALTAKE V100D ושם היא מתאימה בול , ברגע שאראה שאין נזילות היא תעבור להחליף את הזלמן 7000CU הישן והטוב

תוצאות בהמשך...

דרך אגב אם לא קנית עדיין את המארז תקנה TSUNAMI יותר יפה יותר פרקטי וגם שם המערכת נכנסת בול - נכון הוא קטן יותר  אבל שם אין "שואב אבק" בקוטר חצי מטר  !!!

בהצלחה 

פורסם

יש אפשרות במערכת הזו להוסיף גופי קירור לציפסט ולכרטיס מסך כיפ שנאמר פה מעליי?

אגב חבר שלי מחפש לוח 939 הבעיה שאין לוח עם nFORCE3 איך הלוח ויה שלך?

פורסם
  • מחבר

קניתי את המערכת אתמול וכרגע ביא בבדיקת נזילות מחוץ למארז , בכל אופן בקשר לSHARK לא קנייה מומלצת כ"כ עקב ה"חלון" הצידי שלו ....זה כלל לא חלון זו רשת ( ממש מזל ששמו פילטר על המאורר הקדמי - כאילו זה מה שימנע מאבק להכנס למארז ) וד"כ אגב אותו פילטר גם מתחכך במאורר הקדמי וגורם לרעש מעצבן ....בקיצור קנייה לא משתלמת ( של המארז לא המערכת קירור ) יש הוראות התקנה גם על מארזים עם מאוררי 80 מ"מ ללא בעיה מיוחדת יש לי THERMALTAKE V100D ושם היא מתאימה בול , ברגע שאראה שאין נזילות היא תעבור להחליף את הזלמן 7000CU הישן והטוב

תוצאות בהמשך...

דרך אגב אם לא קנית עדיין את המארז תקנה TSUNAMI יותר יפה יותר פרקטי וגם שם המערכת נכנסת בול - נכון הוא קטן יותר  אבל שם אין "שואב אבק" בקוטר חצי מטר  !!!

בהצלחה 

אולי הייתה לך תקלה, אבל אני בטוח שטרמלטייק לא תוציא מוצר פגום לשוק, באמת קשה לי להאמין.

ואם אני לא טועה (שכניראה אני כן כי זאת רק השארה) החומר שה"רשת" עשויה ממנו זה לא סתם מתכת אלא חומר שאבק לא נידבק עליו,

אם כן זה יהיה מאוד מאוד טיפשי מצד החברה.

אני אשלח לטרמלטייק אימייל (בתקווה שהם יעני לי) בקשר למארז ואני אודיע לכם.

פורסם

אגב חבר שלי מחפש לוח  939 הבעיה שאין לוח עם nFORCE3 איך הלוח ויה שלך?

מה זאת אומרת אין לוחות nForce3 לסוקט 939?

תכנס ללינק הבא - תכניס חיפוש בצד שמאל לפי סוקט 939 כל יצרן וצ'פסט nForce3 ultra ותקבל כמה לוחות כאלה.(שים לב שזה יהיה ultra בלבד)

[לחץ כאן

את כל הלוחות הללו ניתן להשיג גם בארץ.

בסה"כ אין הבדלי ביצועים משמעותיים בין הלוחות שמבוססים על VIA לבין אילו שמבוססים על  nForce3 .

פורסם

בכל אופן בקשר לSHARK לא קנייה מומלצת כ"כ עקב ה"חלון" הצידי שלו ....זה כלל לא חלון זו רשת ( ממש מזל ששמו פילטר על המאורר הקדמי - כאילו זה מה שימנע מאבק להכנס למארז )

הפתרון לבעית האבק הוא ליצור לחץ אויר חיובי בתוך המארז - כלומר להכניס יותר אויר ממה שמוציאים וכך לא יכנס לך אבק פנימה.

המארז הזה בנוי להכיל מערכת קירור מים.

מערכת קירור מים כידוע "מוציאה" את חום המעבד אל מחוץ למארז ולכן יש פחות חשיבות לסירקולצית אויר חזקה להבדיל ממערכות המבוססות על קירור אויר.

תפעיל רק את המאורר הקדמי באופן שיכניס אויר למארז, הרשת הגדולה דואגת לכך שהאויר החם הזה יצא בקלות וכך קיבלת מערכת שקטה וללא אבק.

פורסם

זה בכלל מחו"ל הלינק, וחבר שלי התקשר לכמה חנויות מובילות.. ולוחות אם עם הציפסט הזה של 939 לא קיימים כרגע בארץ

ויגיעו לקראת סוף דצמבר.

פורסם

קימים גם קיימים ....חפש בKSP ואני בטוח שיש גם במקומות אחרים

בהצלחה ...

נ.ב המערכת עברה בדיקת נזילות ונמצאה תקינה . .. מחר היא עוברת לגור במארז !!!

פורסם

בטח שיש לוחות NF3 ULTRA ל S939 בארץ וגם לא קצת ולא רק ב KSP אלה בהרבה חנויות אחרות.

GIGABYTE K8NS S939

GIGABYTE K8NS S939 ULTRA(ההבדל בין הלא אולטרא הוא בפיצרים שונים)

K8NXP S939

MSI NEO2 PLATINUM

ויש נראה לי עוד

הרשימה ממויינת לפי המעלות של הלוחות מהנמוך לגבוה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים