עבור לתוכן

מספר שאלות לבעלי סיילנסר ומשתמשים אחרים שהיה להם ניסיון איתו

Featured Replies

פורסם

עד כמה הוא שקט?

עד כמה טוב הוא מקרר

האם הוא כבד?

איך ההרכבה?

בכללי הסיילנסר ATI עולה בין 150 ל 170 (תלוי אם אני לוקח גירסא שכוללת קירור זכרונות)

אני לא עושה אוברקלוקינג ולכן אני לא חושב שאני צריך קירור זכרונות, אבל עדיין עדיף לקחת סיילנסר ATI מול סיילנסר רגיל בגלל שהוא שקט יותר

האם הסיילנסר ATI מקרר טוב כמו הסיילנסר הרגיל או שלאחד מהם יש יתרון כלשהו על השני?

האם הסיילנסר שווה השקעה כספית או שכדאי להתפשר על הזלמן ?

תודה.

פורסם

הסיילנסר שקט מאוד, כמאט לא נשמע.

ביצועיי הקירור שלו גבוהים מאוד, הוא אחד מפתרונות הקירור הטובים ביותר לכרטיסיי המסך כיום (קירור אויר שקט)

היתרון בסיילנסר ATI , צפיפות סנפיריי האלומיניום אשר מעבירים את החום מבסיס נחושת. היתרון הוא העברת חום מהירה יותר (בגלל בסיס הנחושת) וקירור אפקטיבי יעיל יותר בגלל צפיפות וריבויי הסנפיריי אלומיניום אלו בעצם היתרונות של הסיילנסר ATI מול הVGA סיילנסר הרגיל.

פורסם

אני משתמש ב VGA Silencer על 8500, ניתקתי את המאוורר.

אני גם משתמש ב TT Giant 2 על 9800AIW SE כאשר גם שם פרקתי את המאוורר.

איזה כיף זה שקט. המאוורר המקורי של ה 8500 היה מרעיש כמו איזה מיני מטוס סילון.

פורסם

אני משתמש בסיילנסר VGA הרגיל על 9500 פרו ונהנה מכל רגע.

עם הקירור המקורי הכרטיס היה קורס תוך כדי משחק ב PAIN KILLER ומאתחל את עצמו

החלפתי את הקירור ועכשיו אפשר לקרוע אותו שעות במשחקים הכי כבדים שיש, יציב כמו סלע.

הבעייה שלו זה ניתוק הקירור המקורי מהמעבד הגראפי, שלי נדבק והיה די קשה לשחרר, אחרי שזה משתחרר השאר עובר בקלות.

שאלת לגבי רעש, אז זה די קל, לא שומעים כלום.

פורסם

עד כמה הוא שקט?

עד כמה טוב הוא מקרר

האם הוא כבד?

איך ההרכבה?

בכללי הסיילנסר ATI עולה בין 150 ל 170 (תלוי אם אני לוקח גירסא שכוללת קירור זכרונות)

תודה רבה על כל התשובות, נשארו מעט שאלות ללא תשובה,

האם הוא כבד?

האם ההרכבה מסובכת?

ואם אני קונה את הסיילנסר ATI האם כדאי לקחת את הגירסא המשולבת עם קירור הזכרונות או שאין צורך?

עקרונית כרגע אני לא עושה אוברקלוקינג, לא יודע מה יהיה בעתיד..

פורסם

לי יש את הסיילנסר עם הקירור זיכרונות שמותאם לסידרת ה9600 והוא דיי שקט, אבל אם אתה מחפש דממה ואתה לא עושה אוברקלוק אז לך על הקירור זלמן הפסיבי

(וכל עוד שיש לך זרימת אוויר טובה במארז יהיו לו יכולות קירור טובות)

וגם מניסיון הסיילנסר הישן שקט יותר

פורסם

הסיילנסר שלי היה פשוט מאוד להרכבה, לא כבד יותר מדי.

עד כמה הוא טוב? לא יודע, כל עוד המחשב לא נתקע ומציג ארטיפקטים (והוא לא), זה מספיק טוב עבורי.

פורסם

תודה רבה

הולי, דווקא חשבתי ללכת על הסיילנסר ATI ולא הסיילנסר הרגיל, בגלל שבמפרט הטכני שלו ה ATI יותר שקט (0.5 מול 0.9)

פורסם

אם אתה מחפש שקט ואתה לא הולך לעשות OC למה לא ללכת על הזלמן?

פורסם

בגלל שזלמן ממליצים לא להזיז את המחשב מהמקום ומדגישים שהם לא לוקחים אחריות על כל נזק שכובד הסינק יכול לגרום לכרטיס.. זה נשמע משפט לא הכי מעודד קניה

ושוב, אני מאוד אשמח אם תפרט קצת יותר על עניין הרעש של שני הכרטיסים, כי באמת מפליא אותי לשמוע שהATI יותר מרעיש מהVGA, שהוא בעצם אמור להיות שקט יותר לפי הנתונים הטכניים

רב תודות (:

אחרי קריאת סקירות הגעתי למסקנה פשוטה:

הזלמן ללא מאורר מקרר בערך כמו הקירור סטוק, עם מאורר הוא עוד יותר כבד (הוא מספיק מפחיד גם בלי זה..)

הקירור הפסיבי של אירו קול, למרות המראה המפחיד שלו הוא קליל (עשוי אלומיניום) אבל גם פה הקירור לא משהו ללא הוספת מאורר

שני האופציות לא באות בחשבון כי אין לי סיבה לקנות קירור פסיבי ענק בשביל להתקין עליו מאורר (:

הICEBERQ4 של וואנטק קטן נחמד, מואר, מקרר טוב!, אבל מרעיש בטירוף, שוב לא בא בחשבון..

כנראה שגם הסיילנסר לא הכי שקט (שמעתי הקלטות שלו במצב מינימלי ומקסימלי)

אבל הוא הפתרון היחידי שעוד סביר יחסית לשאר, בקיצור ולעניין לא מצאתי שום היטסינק נורמלי בשום סביבת מחיר שיענה על הדרישות שלי, מאכזב מאוד!

בעלי דעות שונות מהסקירות הנ"ל (מומלץ גם בעלי ניסיון) מוזמנים להמשיך להגיב אם יש להם משהו להוסיף (:

פורסם

לי יש VGA סילנסר מותקן על 9800AIW.

לגבי השאלות שלך :

ההתקנה מאוד פשוטה, המשקל קל והוא שקט מאוד גם כאשר המאורר במצב high וכמעט לא נשמע במצב low.

ביצועי הקירור מצויינים וטובים מכל מוצר מתחרה.

יתרון נוסף הוא שהאויר החם מכרטיס המסך מוצא אל מחוץ למארז.

מנסיוני זה גוף קירור כמעט אידיאלי - החסרון היחיד שאין קירור לזכרונות אבל זה נפתר בגרסאות החדשות יותר.

תקנה ותהנה

פורסם

יש לי כרגע סיילנסר 5 מותקן על ה6800GT שלי.

הוא אינו כבד . פחות מSLK

פשוט ביותר להתקנה : 4 ברגים מסביב למעבד הגרפי.

שקט מאד : יש לי קרור מים ואני לא שומע אותו .

מקרר טוב מאד. אם כי לא יצא לי להשוות עם אחרים . אבל טמפ' המקס לליבה היא 120C והמקס' עד עכשיו היה 73. תוריד 17C לקבל AMBIENT של הכרטיס

פורסם

לצערי הרב לא ניתן למצוא סיילנסר ATI בפנדה וזיגזג, וגם הזמנה של החלקים האלה זה תהליך ארוך ומייגע.. אז התפשרתי על הסיילנסר VGA גירסא 3, ולפי עצת המוכר וויתרתי על קירור לזכרונות.

עקרונית הטמפרטורות העכשוויות שלי סבירות לחלוטין, הייתי רוצה לשפר אותם במעט והעיקר הוא לשמור על השקט.

מקווה שהסיילנסר במצב LOW לא יביא לירידה בביצועים מול קירור הסטוק, והעובדה שהסנפירים יושבים קרוב לזכרונות לא יביא לחימומם (כפי שראיתי שמספר סקירות ציינו)

תודה רבה לכל העוזרים. (:

פורסם

לפי נסיון אישי עם SILENCER ו ICEBERQ4 שאג מותקן על הFX5200 שלי הוא מקררר מעולה והוא לא רועש במציאות

הרעש שבא מהקירור המקורי של AMD 2000+ חזק יותר ממנו.....

REV 3 גירסא טובה צריך שיהיו לך גם סינקים לזכרונות אך אם אתה מתעקש ..

YOUR CHOISE....

פורסם

הICEBERQ4 אמור להיות מרעיש בטירוף

בקשר לסינקים של הזכרונות רציתי לקנות אבל המוכר בזיגזג אמר שזה לא משנה כלום וחבל על הכסף.. אז וויתרתי

שמע זה לא כזה סרט, אם אני אראה שהטמפרטורה של הזכרונות רק עלתה עקב התקנת הסיילנסר, אני אסע לפנדה בחיפה ואקנה משם סינקים..

בכל מקרה אני מאמין שהסינק יגיע בימים הקרובים (חסר לפדקס שלא) ואני אתן את דעתי (הקצת מבואסת) עליו...

באמת חבל לי שלא היה להם את הסיילנסר מנחושת (סדרת ATI) אבל שטויות, אני אתנחם בזה שבREV3 יש אפשרות למצב שקט יותר (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים