עבור לתוכן

בעיה בחיבור הרשת לראוטר..[Cisco Soho 91]

Featured Replies

פורסם

תראה, כעיקרון אתה לא צריך להשתמש בכל ההגדרות הידניות הללו כי המודם הזה הוא PPPOE ולכן הוא יעבוד גם בצורה אוטמטית.

PPPOE זה שלב מעל הTCP/IP ובעצם הוא לא משתמש בו כי לחבר אותך לאינטרנט. אבל כדי לעבוד בממשקים של המודם והראוטר אתה

צריך את ההגדרות של הTCP/IP (ממשק WEB או TELNET), וללא הכנסת ההגדרות בראוטר לא תוכל לגלוש.

בקיצור אתה חייב לשנות לראוטר את ההגדרות לשם המשתמש שלך, חיבור PPPOE, וVPI וVCI ל8/48

סתם לדייק: PPPoE זו שכבה מעל Ethernet Frames ולא מעל IP או TCP (שהוא בעצמו בעצם שכבה מעל IP).

זו בעצם שיטת תקשורת שבה ה- Ethernet משמש לא יותר מאשר "חוט טיפש" בעל 2 קצוות: מצד אחד המחשב (במקרה של חייגן פשוט), ומצד שני מודם ה- ADSL (במקרה שלך זה ראוטר מצד אחד, ולא מחשב). על גבי "החוט" הנ"ל מריצים PPP כמו שפעם הריצו PPP על גבי התקשורת הטורית כשהשתמשו במודם חיצוני.

• תגובות 31
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שזה יעזור, אבל אני יודע שיש חברה שתומכת בכל הרואטרים שנקנו דרך בזק. אני ישיג לך את המספר מחר אולי הם יוכלו לעזור.

לפי מה שאתה אומר זה יותר נראה לי כהגדרות לא נכונות של הIP, SUBNET GATEWAY

תראה, כעיקרון אתה לא צריך להשתמש בכל ההגדרות הידניות הללו כי המודם הזה הוא PPPOE ולכן הוא יעבוד גם בצורה אוטמטית.

PPPOE זה שלב מעל הTCP/IP ובעצם הוא לא משתמש בו כי לחבר אותך לאינטרנט. אבל כדי לעבוד בממשקים של המודם והראוטר אתה

צריך את ההגדרות של הTCP/IP (ממשק WEB או TELNET), וללא הכנסת ההגדרות בראוטר לא תוכל לגלוש.

בקיצור אתה חייב לשנות לראוטר את ההגדרות לשם המשתמש שלך, חיבור PPPOE, וVPI וVCI ל8/48

אני יודע שזה המטרה, מה שצריך לעשות בסוף.. הבעיה זה להגיע לממשק Web כדי לשנות את ההגדרות.. בדקתי את הראוטר במחשב אחר.. (עם Windows 98) אותו דבר כמו במחשב Windows Xp.. הוא לא מחזיר פינג, אין גישה לכתובת והוא לא מחזיר Trace Route >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים