פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים יש לי את המעבד הנ"ל על לוח abit IC7-Eואני לא מצליח לעשות OVERCLOCK כשאני נכנס לביוס אני משנה אותו לכך שהמכפלה שלו תיהיה על 2.8וכשאני יוצא מהביוס הוא לא עובר את ה POST מה אני לא עושה נכון קראתי כמה מדריכים אבל לא הצלחתי ...
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מכפלה על אינטל, ממתי?אתה מתכוון לזה שאתה מעלה לו את הFSP ל215 כדי שהוא יעבוד ב2800MHZ?אתה יכול לעשות את זה וזה מה שאתה צריך לעשות:תעלה מתח למעבד ל1.575 ותעלה מתח לזיכרון שלך ל2.7-2.8 (איזה זיכרון יש לך?)ותנעל AGP\PCI ותשים יחס זיכרון ב1:1 וזה אמור לעבוד. אם הזיכרון שלך איטי אז צריך לעבוד ביחס לא סיכרוני לראם..אבל קודם תנסה לראות אם זה עובד לך ככה. כי זה אמור לעבוד כמו שצריך
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים יכול להיות שהלוח מאפשר שינוי מכפלה אבל המעבד נעול וזה גורם למחשב לא לעבוד לאחר שאתה יוצא מהביוס. עד כמה שאני יודע אף מעבד אינטל לא מאפשר שינוי מכפלה חוץ מהSamples שמקבלים אותם כל מיני אתרים לבדיקה ועוד כל מיני אנשים עם פרוטקציה
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מחבר יש לי 256*2 ב DUAL CHANNEL אבל ג'נרים ועל המעבד יש לי TT SPARK 7+עריכה : עשיתי מה שאמרת ועובד ביחס של 1:1 עם הזכרונות. אני עכשיו 2.8 MHZ והזכרונות על 215 MHZלא העלתי מתחים והמעבד עלה ב 1.5 - 2 מעלות תקין או לא ?
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים תקיןיכול להיות חריגה של 2 מעלות גם ללא אוברקלוקינגעקרונית אוברקלוקינג כזה ללא העלת מתח לא אמור לגרום לשינוי מהותי בטמפרטורות, וגם לא בביצועים...
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים יש לך קירור טוב.תקשיב מה תעשה, שים את הבאס על 250 ותשים את היחס זיכרונות ב5:4 ותעלה מתח ל1.6 (בחיים לא יהיה לך יציב בלי העלת מתח)זה אמור להעלות לך איזה 4 מעלות ככה ושיפור לא קטן בביצועים.זה יביא את המעבד שלך ל3200HZאם לא יציב אז תעלה מתח ל1.65כל עוד אתה לא עובר את ה1.7 במתח המעבד שלך בטוח.. אל תתדאג לתת לו מתח
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מחבר קודם כול רוב תודות על העזרה .המחשב עובד כ 3.2 העלתי ל1.6 .אבל ירד הבאס של הזכרונות , מדוע זה בגלל היחסים 5:4 .איך זה בדיוק אמור להשפיע ?
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים אם היית עובד בבאס של 1:1 הזיכרון שלך היה עובד ב500MHZוזיכרון 400MHZ פשוט לא יכול להגיע למהירות כזאת. בגלל זה אתה עובד ביחס, המעבד שלך עובד בבאס של 250 והזיכרון עובד בבאס של 200זה מוריד טיפה מהביצועים אבל זה עדיין נותן יותר ביצועים מאשר לעבוד במהירות מעבד יותר נמוכה.
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מחבר איך אני מחשב את המהירויות של באס הזיכרונות מול באס המעבדושוב תודה על העזרה ...ובאיזה טמפ' המעבד צריך להישאר כדי להיות רגוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.