פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים תודה על ההשקעה גם לי היתה בעייה דומה אבל אחשיו היסתדר באזרת המדריך תודה אחי !!!!! נחמד מצידך אחלה 8) ;D
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים ל HOLY להלן מה שיעבוד אצלך: LoadPlugin("C:\XXXXXX\vsfilter.dll") AVISource("d:\cd1.avi",false) crop(50,0,-50,0) BicubicResize(720, 388) AddBorders(0,94,0,94) TextSub("C:\XXXXX.srt") ResampleAudio(44100) את הפילטר תוריד מכאן: http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=82303&package_id=84359&release_id=222162 - את ה DLL זרוק לתוך התיקייה של AVISYNTH לתיקיית ה PLUGINS. אני לא משתמש בכתוביות קבועות אף פעם אבל זה יפתור לך את הבעיה. - עובד עם פורמט SRT - לא ניסיתי עם פורמטים אחרים. (ניסיתי רק בשבילך !) : דרך אגב - יש טעות קטנה בסקריפט שלך: אתה משתמש ב - BicubicResize - שהינו מצוין ל - הקטנת ה FRAME אבל להגדלת ה- FRAME תמיד עדיף BilinearResize בהצלחה. - אני רוצה לשמוע איך הלך! להזכירך לפני הקידוד תנסה את הסקריפט עם .MEDIAPLAYER. תמיד מעציב אותי לשמוע על אנשים שמשתמשים ב - TMPG כאשר יש חלופה הרבה יותר טובה CCE + AVISYNTH אני מקווה שעכשיו גם אתה שותף לדעתי - איך אתה מרגיש עם ההשוואה ביניהם?
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים מחבר התגברתי אתמול בלילה על הבעיה בדרך אחרתמצטער שלא כתבתי כלום פשוט זה קודד כל הלילה ורק בבוקר ראיתי שזה עובדLoadVirtualDubPlugin("textsub.vdf","textsub",1)AVISource("cd1.avi",false)crop(50,0,-50,0)BicubicResize(720, 388)AddBorders(0,94,0,94)ResampleAudio(44100)ConvertToRGB32()textsub("cd1t.sub",1,"25.000")אבל עם כל בעיה שנפטרת מגיעה בעיה חדשההסאונד של הסרט הוא סטיראו רגיל, נסיתי להוציא את הסאונד עם CCE אבל קיבלתי בסוף סרט עם סתם רעש. נסיתי להוציא את הסאונד עם Virtual Dub ושוב קיבלתי סתם רעש. עם TMP הכל עובד מצויין במחשב (עם PowerDVD) אבל שזה מגיע למבחן האמת ב-DVD הבייתי אין סאונד והסרט קופץאני אנסה יותר מאוחר את מה שצעת, למרות שלא נראה לי שזה ממש משנה כבר
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים בפוסט המקורי רשמת ש ה SOUND הוא AC3? זה סטריאו AC3? חבל..הפיתרון שלי הרבה יותר פשוט - לכתוביות. למה אתה משתמש ב - ConvertToRGB32? - בכל מיקרה CCE עובר רק עם YUY ולכן עושה CONVERSION פנימי. ב CCE - מתחת ל OPTION--> MISC מופיע כך?
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים מחבר הסרט המקורי היה AC3, הוא עובד יופי (בינתיים בלי כתוביות)ה-RGB זה כי הפלאג המעצבן שאני השתמשתי בו לכתוביות דורש את זהעכשיו אני מנסה לקודד סרט שהוא בפורנט סטיראו רגיל (כנראה VBR)אני אנסה אוטוטו את השיטה שלך
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים מחבר השיטה שלך עובדת, אימצתי אותה הסרט בפורמט סטיראו 128kbps ואני מעוניין להשאיר אותו ככה נסיתי 3 תוכנות להוציא את הסאונד כמו שהוא ובכולם נחלתי כישלון.
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים לא ניתן ליצור DVD עם SOUND MP3!DVD זה רק AC3 או MP2 לידעתי.אז אתה תיצטרך לעשות איזה שהיא קונוורסיה.
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים מחבר נסיתי להוציא סאונד בפורמט m2p עם TMPGEnc Plus 2.5, צרבתי את ה-DVD וזה עובד יופי במחשב אבל ב-DVD הבייתי לא שומעים כלום.
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אני אישית מעדיף את ה - SOUND ב - AC3.יש 2 דרכים אחת פשוטה ומהירה - כמה דקות - בסדר אבל פחות איכותי מהדרך השניה.השניה - כמו תמיד מעט יותר מסובכת - יותר איכותית.מדריך?
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים מחבר הסרט בפורמט סטיראו, אני לא רואה צורך להוציא ממנו סאונד בפורמט AC3 (ע"י המרה) ננסה את השניה
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים טוב אני לא מקשיב לך!2 השיטות מוציאות AC3!המהירה: תוריד, תשחק זה מאוד מאוד פשוט:http://www.videohelp.com/tools?tool=ffmpegGUIעדיין מעוניין במסובכת?
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים מחבר איכשהו אני תמיד שניה לפניך הרגע מצאתי מדריך עם התוכנה הזאת ואני כבר מקודד את הסאונד אוטוטו תצואות
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים איפה הסבלנות? עדיין מעוניין במסובכת? אני אישית משתמש במסובכת - כי אני מתוסבך - לוקח 30 דקות ולא 7-10 דקות - אבל מונע סיבוכים אח"כ. הדרך המהירה - יכולה לפעמים לתת עליות וירידות לא רצויות בווליום - לתשומת ליבך.
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים מחבר עוד כישלון הוידאו קופץ ואין סאונד אני אנסה לקודד את הוידאו מחדש אולי זה קשור לזה שאני מחבר את זה עם ifoedit? בכל מקרה הסרט הקודם עם ה-AC3 עבד מצויין ב-DVD (בינתיים בלי כתוביות אבל לא נראה לי שזה קשור)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.