פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים שלום הורדתי משחק דרגון בול זי + אימולטור הכל עובד אבל אני מחפש עוד מי שיודע מאיפה אפשר עוד יבורך בבקשה לינקים מקורות תודה חברים
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים אם אתה כבר גולש מספיק זמן בפורומים שלנו היית יודע שדיון בעניני הורדות לא חוקיות אסורים בהחלט הייתי מפצה ליותר מאדם שרוצה לתת דוגמא טובה לבן שלו
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים מחבר חחח ישקרן אין לך בןבן כמה אתה?אבא בן 30 לא יגלוש בפורמים תאמין לי חברים לא מתאים !ומי שרוצה לדעת אני בן 31 נשוי +2 בן 6 בת 3 תודה
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים חחח ישקרן אין לך בןבן כמה אתה?אבא בן 30 לא יגלוש בפורמים תאמין ליזו הייתה תגובה ממש מטומטמת ולא מתאימה, אנשים בגילאים האלה בהחלט מסתובבים בפורומים, במיוחד בגילאים "הצעירים" שבין23-33.בקשר לפותח הת'רד: הורדת משחקים מהאינטרנט אסורה בהחלט ומכיוון שמערכת הפורומים של hwzone היא מערכת חוקית, חל איסור על עזרה בהשגתמשחקים בדרכים לא כשרות.על כן, איננו יכולים לעזור עליך. אם ברצונך לדעת איפה לקנות משחק מסויים, או פרטים עליו, זה המקום.
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים נשוי עם ילדים בלי ילדים מה זה מעניין אותכם תנו לו לינקים לדברים חוקיים לינק יכול להיות גם לדמו או לכול דבר אחר.לא מכיר ככה שאני לא יכול לעזור לך.
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים חחח ישקרן אין לך בןבן כמה אתה?אבא בן 30 לא יגלוש בפורמים תאמין ליכל יום אתה מוכיח לכולנו כמה שאתה טיפש.
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים מחבר נשוי עם ילדים בלי ילדים מה זה מעניין אותכם תנו לו לינקים לדברים חוקיים לינק יכול להיות גם לדמו או לכול דבר אחר.לא מכיר ככה שאני לא יכול לעזור לך.אל הילדון שזורק שטויות בלי תוכן ומשמעות מה אתה ישר זורק שקרן מה אין פה רמה עינינית!כולם שקרנים לפי דעתך! אם אין אפשרות לעזור לי מקובל עליי תודה לכולם :-\
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים אני לא מבין אותכם , מה לעזאזל מעניין אותכם אם יש לו ילדים או לא?!תתעסקו בבקשה שלו , לא בדברים אחרים(או בקיצור - ספאם טהור)אחרי התגובה הזאת שלי , אני לא רוצה לראות עוד תגובות ספאם כגון "אתה לא באמת בן 31" ושטוית כאלו...פותח הת'רד - אי אפשר לעזור לך בזה כאן , אני רק יכול לתת לך אתר שבו תוכל לקנות את כל הדרגון בול זי שתרצה.לחץ כאן לכניסה לאתר הרשמי של המשחק שבו תוכל לקנות.
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים חחח ישקרן אין לך בן בן כמה אתה? אבא בן 30 לא יגלוש בפורמים תאמין לי אתה פשוט אידיוט גמור,תאמין לי שגם בני 40 ו50 פלוס מסתובבים כאן. עריכה: מצטער milk,ראיתי את התגובה שלך רק אחרי שלחצתי על "שליחה".
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים אה באמת לא ידעתי שיש אנשים בגיל כזה בפורמים בגיל 50 בעע :-[ חשבתי שפורום מיועד לגיל 12-18 טוב אז כנראה שטעיתי,כי פשוט לא נראה לי שמישהו עם ילדים יהיה זמן לפורום וכל זה או שזה יעניין אותו. MILC, אני מצטער שהגבתי פשוט הייתי חייב
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים ,אני מצטער שהגבתי פשוט הייתי חייב זה כל הקטע, ממש לא היתה חייב. בקשר למשחק, כמו שאמרו אסור לדבר על הורדות לא חוקיות, ולPC אין משחקי DBZ עד כמה שאני יודע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.