עבור לתוכן

קניית הרד דיסק יד שניה

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני רוצה לקנות הרד דיסק יד שניה

איך אני יכול לבדוק את תקינותו ללא מחשב(האם זה בכלל אפשרי)?

דבר שני אם למוצר יש אחריות,איך אני בודק שבאמת יש לו אחריות

האם יש מספר סידורי כולשהו אשר אפשר לוודא אותו עם היבואן?

תודה

פורסם

ראשית כל, עיצה ידידותית שלי לא לקנות יד שניה.

שנית כל לא ניתן לבדוק את תקינותו של הדיסק הקשיח ללא חיבור למחשב אלא עם כן ישנה תקלה פיסית חיצונית הנראת לעין.

לגבי אחריות בדר"כ יש על גבי הדיסק הקשיח מדבקה של היבואן או הדילר/מפיץ אשר מציינת עד מתי האחריות.

פורסם

למה לקנות דיסק קשיח יד שניה? היום אפשר למצוא דיסקים של 40 ג'יגה בכ 350 ש"ח.

בכלאופן, מלבד לחבר אותו ל +5 ו +12 ולשמוע את המנוע מסתובב, אני חושש שאתה לא יכול לעשות הרבה.

פורסם
  • מחבר

כי ב 300 אני יכול לקנות 80 גיגה

זה למה.

פורסם

ב 390 ש"ח יש 80 ג'יגה חדש לחלוטין של ווסטרן, עם 8 מגה זכרון מטמון ואחריות של 3 שנים.

לא שווים את השקט הנפשי ה90 ש"ח האלה?

פורסם

וב350 אפשר למצוא WD 80GB בלי ה 8 מגה קאש

פורסם

ויש לך בksp 80 גיגה ב330 של היטאצי

פורסם

אל תקנה חתול בשק ובמיוחד לא כשזה נוגע לארד-דיסק... אין לך מושג כמה ארד דיסקים עברו דרכי לאחר ש"טיפלתי" בהם ועשיתי להם כל מיני טיולים לחברים להחלפת קבצים

אם כבר לקנות אז תבדוק שהמחיר אכן מאוד אטרקטיבי ואל תקנה בשום אופן בלי בדיקה אפילו פורמט פשוט יראה לך כמה סקטורים פגומים יש שזה יכול לתת לך פרספקטיבה על כמה התעללות הוא עבר

כמו כן עדיף שלא תקנה ממישהו שמבין במחשבים כמו שאתה לא תקנה מעבד מ OC'er

אם אתה רוצה יש לי פה ארד-דיסק של 80 גי'גה (מרופא) ב 100 שקל ... אבל הוא עובד פעם כן, פעם לא, פעם למה לא ?  :smile1:

פורסם

אל תיגע ה Exelstore /Hitachi אצלינו בעבודה הם נופלים כמו זבובים.

פורסם

כחלק מעסקת חבילה של מחשב שלם - זה עוד חצי צרה, אבל לקנות רק דיסק ממישהו זר לך , בלי אפשרות לבדוק אותו במחשב ואם לא נראה - להחזיר תוך יום.. זה אשכרה כמו לזרוק כסף לים.. לפחות תרום אותו להומלסים או הרעבים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים