פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים יש לי מודם B-FOCUS ROUTER 270 ואבדתי את הדרייבר אני צריך דרייבר אם אתם יכולים לעזור לי אודה לכם מאוד
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים זה מודם רשת-לא צריך דרייבר בשבילויש הוראות הגדרה של חייגן באתר של חברת האינטרנט שלךהתקנת חייגן PPPoE בחלונות XPהיכנסו אל " לוח הבקרה " ( Control Panel ) ובחרו ב" חיבורי רשת " ( Network Connections ).בחלון שנפתח לחצו על " צור התקשרות חדשה " ( Create New Connection ).יופיע אשף ההתקשרות החדשה . לחצו על כפתור " הבא " ( Next ) .בחרו באפשרות הראשונה " צור התקשרות לאינטרנט " ( Connect to the Internet ) . לחצו על כפתור " הבא " ( Next ).בחלון הבא לחצו על האפשרות השנייה " הגדר את ההתקשרות שלי באופן ידני " ( Set up my connection manually ) . לחצו על כפתור " הבא " ( Next ) .בחלון הבא בחרו באפשרות השנייה " התקשר באמצעות התקשרות פס רחב..." ( Connect using a broadband connection ) . לחצו על כפתור " הבא ".בחלון הבא , רשמו adsl ולחצו על כפתור " הבא " .בחלון הבא , בשורת " שם המשתמש " ( User name ) רשמו את שם המשתמש שניתן לכם ע"י ספק האינטרנט . לדוגמה : moshei@014 .בשדות התחתונים רשמו את סיסמתכם ולחצו על כפתור " הבא " .לחצו על כפתור " סיום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.